بهره‌مندی از مدیریت هوشمند در جریان توسعه نواحی جنوبی کشور
بهره‌مندی از مدیریت هوشمند در جریان توسعه نواحی جنوبی کشور

مراسم تودیع و معارفه سرپرست شرکت عمران شهر جدید رامشار با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید مراسم معارفه و انتصاب سعید شه بخش به عنوان سرپرست شرکت عمران شهر جدید رامشار و همچنین تقدیر از مهدی قربانی مدیرعامل سابق این […]

مراسم تودیع و معارفه سرپرست شرکت عمران شهر جدید رامشار با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید مراسم معارفه و انتصاب سعید شه بخش به عنوان سرپرست شرکت عمران شهر جدید رامشار و همچنین تقدیر از مهدی قربانی مدیرعامل سابق این شرکت با حضور علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، اعضای هیئت مدیره و سایر مدیران شرکت از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.
جعفری در این مراسم ضمن قدرانی از زحمات مدیرعامل سابق شهر جدید رامشار خواستار توفیق خدمت برای سرپرست جدید با کمک همکاران در شهر رامشار شده و گفت: شهر جدید رامشار و همچنین تیس جدای از مسائل مهم در حوزه شهرسازی از نظر منطقه جغرافیایی و شرایط خاصی که دارند برای ما حائز اهمیت بوده و مأموریت مارا دوچندان می‌کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ما در نواحی جنوبی کشور علاوه بر مأموریتی که در حوزه شهرهای جدید داریم باید رسالت دیگری مبنی بر تسریع فرآیند تحول و توسعه منطقه را دنبال کرده و با ایجاد ظرفیت‌های مناسب، جذب سرمایه گذار و راه اندازی پروژه‌های محرک توسعه فرصت‌های بالقوه را بالفعل کنیم.
جعفری با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درخصوص بحث توسعه نواحی جنوبی کشور بیان کرد: باید برنامه ویژه‌ای برای ظرفیت‌های موجود در مناطق جنوبی مکران، قشم، عالیشهر، علوی وسایر شهرهای جدیدی که در دستور کار قرار دارند در نظر گرفته شده و مورد پیگیری قرار گیرد.
این مقام مسئول در خصوص انتصاب سرپرست شرکت عمران شهر جدید رامشار نیز بیان کرد: ما باید در هر مکانی با سلامت اخلاقی، کاری، مالی، تقوا و اصول اصلی مدیریت از این فرصت‌ها استفاده کرده و خدمتی ماندگار برجای گذاریم. مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در بخش دیگری از سخنان خود هوشمندسازی، استفاده از سرمایه بخش خصوصی، توجه به حوزه کشاورزی و شیلات، تسریع در تکمیل پروژه‌های مسکنی، آماده سازی و استفاده از مصالح متناسب با شرایط اقلیمی منطقه، مدیریت انرژی خورشیدی و ظرفیت موجود در چرخه بازگشت آب را از مسائل مهم و ضروری مورد توجه در مدیریت شهرهای جنوبی کشور به ویژه تیس و رامشار دانست و ادامه داد: قطعا باید مدیریت خود را به سمت مدیریت هوشمند سوق داده و از تکنولوژی‌های نوین در سیستم شهرهای جدید بهره‌مند شویم.

 

شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس:
نباید اقساط نهضت ملی مسکن بیشتر از ۲ میلیون تومان باشد
به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس نباید اقساط نهضت ملی مسکن بیشتر از ۲ میلیون تومان باشد.
اقبال شاکری گفت: در حوزه خرید و اجاره مسکن مشکلاتی وجود دارد و با ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن شوک شدیدی وارد بازار مسکن می‌شود، اما به شرطی که نتیجه ساخت این واحد‌ها مسکن‌های با قیمت مناسب و برای دهک‌های پایین جامعه باشد.
به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس واحد‌های نهضت ملی مسکن باید با قیمت‌ها مناسب و متناسب با دهک‌های پایین جامعه که قدرت خرید پایین تری دارند تهیه شود. از سوی دیگر باید برنامه ریزی به گونه‌ای باشد که میزان آورده متقاضیان پایین و اقساط تسهیلات این واحد‌ها هم بیش از ۲ میلیون تومان نباشد.
او می‌گوید: تهیه مسکن به هر شکلی تامین شود می‌تواند بر بازار مسکن اثر گذار باشد، اما نباید برای این ۴ میلیون واحد مسکونی میزان آورده متقاضیان بیش از ۲۰۰ میلیون تومان باشد. از سوی دیگر اقساط این واحد‌ها هم نباید بیش از ۲ میلیون تومان باشد.
شاکری گفت: وزارت راه و شهرسازی، دولت باید این برنامه ریزی را به گونه‌ای انجام دهد که واحد‌ها بدست افراد فاقد مسکن برسد.

عضو کمیسیون عمران مجلس:
ساخت مسکن در برخی استان‌ها هنوز کلید نخورده است
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بر اساس بازدیدهای که از استان‌های مختلف داشتیم و همچنین بر اساس اطلاعات سامانه وزارت راه درمورد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها ساخت مسکن هنوز در برخی استان‌ها استارت نخورده است.
اسماعیل حسین زهی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درمورد چالش‌های پیش روی اجرای طرح «نهضت ملی مسکن» گفت: بر اساس بازدیدهای مکرری که از استان‌های مختلف داشتیم و همچنین بر اساس آمار اطلاعات سامانه وزارت راه و شهرسازی درمورد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها باید گفت که ساخت مسکن هنوز در برخی استانها استارت نخورده است.
وی افزود: در برخی استان‌ها هم که کار انجام می‌شود ادامه همان طرح مسکن ملی بوده که به جهش تولید مسکن تغییر نام داده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه یک میلیون املاک مازاد مربوط به دستگاه‌های اجرایی باید تحویل وزارت راه و شهرسازی شود گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد خانه‌های خالی در شهرهای بزرگ و ابرشهرها متعلق به بانک‌ها هستند که باید تحویل داده شوند.
حسین زهی عدم استقبال زیاد مردم از این طرح را ناشی از هزینه بالا در بازپرداخت دانست و افزود: قانون، قانون خوبی است اما ایران در حوزه رونق مسکن جزو ۱۰ کشور آخر دنیاست و لذا دولت باید به وظیفه قانونی خودش عمل کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران خبر داد؛
تایید نهایی ۱۰۳ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان تهران
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از تخصیص زمین به میزانی بیشتر از متقاضیان مسکن ملی استان تهران خبر داد و گفت: در این خصوص جای نگرانی نیست.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (تهران)، خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: به میزان ۹۸۰ هزار نفر ثبت نام اولیه نهضت ملی مسکن داشته‌ایم که شامل شهرهای جدید پرند، هشتگرد، ایوانکی، شهرهای استان تهران و شهرهای زیرمجموعه بنیاد مسکن بوده است که پس از پالایش‌های نهایی ۱۰۳ هزار نفر تائید نهایی شده‌اند. محبت خواه افزود: پیامک افتتاح حساب برای متقاضیان تائید شده از طرف بانک مسکن ارسال شده و در تعدادی از شهرها نیز به سرعت در حال ارسال است.
وی در ادامه تصریح کرد: ۲۰ هزار نفر تاکنون در استان تهران افتتاح حساب داشته‌اند و بیش از ۱۲ هزار نفر متقاضی استان به ۱۴۳ پروژه تعریف شده نهضت ملی مسکن متصل شده‌اند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از برنامه‌ریزی همه جانبه تمامی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی در استان تهران برای اتصال ۱۰۳ هزار نفر متقاضی تائید صلاحیت شده خبر داد و گفت: بیش از ۶۰ درصد نیز بیشتر از تعداد متقاضیان تائید شده در حال حاضر زمین تخصیص یافته است و در واقع برای ۱۶۲ هزار نفر متقاضی زمین را تامین کرده‌ایم تا در ثبت نام‌های آتی نیز دچار مشکل نباشیم . محبت خواه افزود: دو فرآیند شروع پروژه و تخصیص زمین را به شکل مستمر پیش می‌بریم و از شهرداران شهرهای استان نیز پیگیر تخصیص زمین و جذب سرمایه گذار برای رونق بخشی به نهضت ملی مسکن هستیم.