بهره مندی ۷۶ هزار خانوار کم بضاعت از خدمات مسکن محرومان
بهره مندی ۷۶ هزار خانوار کم بضاعت از خدمات مسکن محرومان

    معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: طرح احداث ۳۰ هزار واحد مسکن ویژه خانوارهای کم بضاعت و محروم در سطح مناطق روستایی کشور با مشارکت و همراهی سازمان برنامه وبودجه کلید خورده و در قالب این طرح ۷۶ هزار خانوار کم بضاعت از مسکن مناسب بهره مند می شوند. عزیزالله […]

 

 

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: طرح احداث ۳۰ هزار واحد مسکن ویژه خانوارهای کم بضاعت و محروم در سطح مناطق روستایی کشور با مشارکت و همراهی سازمان برنامه وبودجه کلید خورده و در قالب این طرح ۷۶ هزار خانوار کم بضاعت از مسکن مناسب بهره مند می شوند.
عزیزالله مهدیان روز پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی احداث ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومین در مناطق روستایی فارس در محل روستای دودمان شیراز اظهار داشت : در قالب احداث طرح مسکن محرومین پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره از سوی بنیاد مسکن و سازمان برنامه و بودجه پیش بینی شده است. وی با بیان اینکه طیف وسیعی از اقشار کم درآمد روستایی و خانوار های کم بضاعت زیر پوشش این طرح قرار م یگرند گفت: خانه دار شدن اقشار کم بضاعت روستایی که شریف ترین اقشار جامعه ما هستند افتخاری است که نصیب خادمان و خدمتگذاران مردم می شود ، رسیدگی به امور محرومین و تلاش برای ایجاد سرپناه برای این اقشار بخشی از آرمان های بنیاد مسکن و از آموزه های اصلی انقلاب اسلامی است . معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشوربا بیان اینکه احداث ۲۰ هزار واحد از طرح یاد شده به پایان رسیده است در ادامه گفت: تا پایان امسال در قالب طرح احداث مسکن محرومین تلاش می شود تا پایان امسال ۴۰ هزار واحد ویژه اقشار نیازمند در مناطق روستایی کشور احداث و واگذار شود. مهدیان ، افق زمانی اجرای طرح ویژه مسکن محرومین با مشارکت وهمراهی سازمان برنامه و بودجه را یک ساله اعلام کرد و گفت: دراین افق یک ساله تلاش می شود تا شرایط لازم برای اقشار آسیب پذیر در مناطق روستایی برای بهره مندی از طرح مسکن محرومین فراهم شود . این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنانش در باره بازسازی واحد های آسیب دیده از حوادث سیل و زلزله در کشور گفت: حداکثر تا پایان مهرماه امسال واحدهای مسکونی زلزله زده که سال گذشته دچار آسیب و خسارت شدند تکمیل شده و تحویل متقاضیان می‌شوند. وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی وجود دارد که از این تعداد بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد در قالب مسکن روستایی، بهسازی شدند، گفت: بهسازی ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی روستایی با همت بنیاد مسکن و با تهیه نقشه و انجام خدمات مهندسی انجام شده است. مهدیان با یادآوری این که احداث سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در برنامه کار بنیاد است، افزود: از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی و همچنین شهرهای کوچک تاکنون ۱۰۲ هزار واحد با بانک‌ها عقد قرارداد کرده اند و تسهیلات ساخت به آنها داده و ۴۲ هزار واحد از این تعداد تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: امسال برای برنامه احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی پیشنهاد شده که سقف تسهیلات از ۴۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یابد که منتظر تصویب و ابلاغ آن از سوی دولت هستیم.

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به واحدهای مسکن تکمیل نشده پلدختر

مدیرکل بنیاد مسکن لرستان گفت: تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی قرض‌الحسنه به واحدهای مسکونی تکمیل نشده سیل‌زدگان شهرهای پلدختر و معمولان پرداخت می‌شود.
مسعود رضایی در کمیسیون الحاق دو روستای سیل‌زده ملاوی و گِوه مهدی به روستای سراب حمام شهرستان پلدختر که امروز نهم مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: واحدهای مسکونی سیل‌زدگان شهرهای پلدختر و معمولان که تکمیل نشده‌اند، دغدغه استاندار و سایر مسئولان بود که در تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد علوی و استانداری لرستان به ازای هر واحد مسکونی نیمه‌تمام حدود ۱۵ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه جهت رفع مشکل به آن‌ها واگذار می‌شود. وی تصریح کرد: به‌طورکلی میزان این اعتبار مبلغ ۹ میلیارد تومان است که از طریق بانک سینا به‌عنوان بانک عامل به سیل‌زدگان پرداخت می‌شود. مدیرکل بنیاد مسکن لرستان از سیل‌زدگان خواست در اسرع وقت تا ستادهای معین در منطقه هستند، برای تشکیل پرونده به این ستادها در شهر خود مراجعه کنند. رضایی خاطرنشان کرد: ملاوی و گِوه‌مهدی دو روستای سیل‌زده شهرستان پلدختر هستند که به دلیل قرار گرفتن در حریم رودخانه و سایر مشکلات برای جابجایی بلاتکلیف مانده بودند، که با توافق انجام شده، مقرر شد براساس ضوابط بنیادمسکن و طرح هادی به اندازه مورد نیاز برای سیل‌زدگان واجد شرایط این روستاها در خط محدوده، زمین به روستای سراب حمام برای اسکان آنان الحاق شود. وی اضافه کرد: سه استان اصفهان به‌عنوان معین شهر پلدختر و ۱۱ روستا با احداث ۷۵۰ واحد، اردبیل معین شهر معمولان با ۱۰۰۰ واحد و لرستان با پیگیری مسئولان شهرستانی و بنیادمسکن استان ۷۴۰ واحد خسارت دیده را بازسازی کردند. مدیرکل بنیاد مسکن لرستان گفت: ۷۰۰۰ واحدهای تعمیری و معیشتی به‌طورکلی در کنار واحدهای احداثی شهرستان پلدختر تعمیر و بازسازی شدند.