به مقامات آمریکایی در مورد یمن اعتماد نداریم
به مقامات آمریکایی در مورد یمن اعتماد نداریم

    سفیر ایران در یمن گفت: آمریکا به دنبال تحمیل حضور مستقیم سیاسی و نظامی خود در یمن است. حسن ایرلو در واکنش به اظهارات اخیر جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا در مورد موضوع بحران یمن و سیاست این کشور برای پایان جنگ در این منطقه در صفحه توییتر خود نوشت: ‏آمریکا شیطان بزرگ است. […]

 

 

سفیر ایران در یمن گفت: آمریکا به دنبال تحمیل حضور مستقیم سیاسی و نظامی خود در یمن است.
حسن ایرلو در واکنش به اظهارات اخیر جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا در مورد موضوع بحران یمن و سیاست این کشور برای پایان جنگ در این منطقه در صفحه توییتر خود نوشت:
‏آمریکا شیطان بزرگ است. مانسبت به سخنان آنها خوشبین نیستیم. مطمئناًدولت جدید سیاستی متفاوت از دول گذشته دارد و آن تحمیل حضور مستقیم سیاسی و نظامی دریمن است، همانطورکه در عراق و سوریه اتفاق افتاد.
باید به خدا و مردم یمن امیدواربود که مقاومت و صبر تاریخی داشتند و آن تا پیروزی نهایی ادامه دارد.

انتقاد «قدیری ابیانه» از عملکرد وزارت کشور

کارشناس مسائل سیاسی از عملکرد وزارت کشور در قبال تشکل‌های سیاسی و احزاب انتقاد کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: وزارت کشور در راه ثبت قانونی تشکل‌های اسلامی سنگ‌اندازی می‌کند اما برعکس آن را در مورد تشکل‌های اصلاح‌طلبان عمل می‌کند. وی ادامه داد: این موضوع نه تنها در خود وزارت کشور بلکه در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها هم به یک روال عادی تبدیل شده است.در انتخابات‌ سال ۹۶ هم دولت تلاش کرد تا هر طور شده به نفع روحانی و اصلاح‌طلبان و به ضرر نیروهای انقلابی عمل کند و مقامات دولتی به‌ویژه استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و حتی بخش‌داری‌ها و دهداری‌ها به ستادهای تبلیغاتی اصلاح‌طلبان تبدیل شده بود.
قدیری ابیانیه اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه به این موضوع ورود پیدا کند. به طور معمول هر دولتی ممکن است تلاش کند از اهرم‌های خود برای تضعیف جناح رقیب استفاده کند. وزارت اطلاعات و وزارت کشور می‌توانند بازیچه جناح‌گرایی قرار گیرند لذا بهتر است حداقل در آنچه به احزاب و تشکل‌ها و انتخابات مربوط می‌شود، اختیارات این دستگاه‌ها از زیر مجموعه دولت خارج و به یک مرکز غیر جناحی واگذار گردد.

رییس‌جمهور خیلی زرنگ است!

عضو هیأت رییسه مجلس، با انتقاد از تغییر موضع دولتی ها در روز بررسی کلیات بودجه، گفت: کسری بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد تومان و‌فروش خیالی ۲.۳ میلیون بشکه نفت در شرایط تحریم را از مهم‌ترین دلایل رد لایحه بودجه از سوی مجلس دانست.
سیدناصر موسوی لارگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در یادداشتی علل رد لایحه بودجه ۱۴۰۰ از سوی مجلس را تشریح کرد. متن یادداشت عضو هیأت رییسه مجلس به شرح زیر است:
این روزها تبلیغات منفی علیه مجلس یازدهم از حد گذشته و با رد کلیات لایحه بودجه به اوج خود رسیده است. اما چرا مجلس رای منفی داد و آیا به رایی که داد واقف نبود؟
لازم می‌دانم در راستای حمایت از شان و جایگاه مجلس و همکارانم چند نکته را خدمت شما عزیزان توضیح بدهم.
۱- روحانی خود می‌داند با عملکردش چه بلایی سر اقتصاد کشور آورده است. لذا با زرنگی و طراحی پشت صحنه در صدد برآمدند مقصر را دیگران از جمله مجلس بدانند. تنظیم لایحه بودجه شلخته و غیر قابل قبول هم نقشه روحانی و تیمش بود. حتی اکثریت وزرا هم در جریان نبودند تا مزاحمتی ایجاد نشود.
۲- وقتی از برخی وزرا و معاونانش درباره چرایی ارقام و اعداد می پرسیدیم ابراز بی اطلاعی کرده و نمی‌دانستند ماجرا چیست. خلاصه اینکه لایحه بودجه با ارقامی که روحانی و تیمش در آن چیده بود به هیچ وجه قابل تصویب نبود یعنی هیچ آدم عاقلی زیر بار چنین لایحه نمی رفت و نخواهد رفت.
۳- چه کسی به لایحه بودجه با کسری دستکم ۳۲۰ هزار میلیارد تومان، فروش خیالی ۲/۳ میلیون بشکه نفت در شرایط تحریم، مجوز تداوم حراج ذخایر ارزی، فروش دارییهای دولتی با ثمن بخس که در واقع دارایی مردمی است و به منبع جدید رانت برای رانت جویان چند ساله تبدیل می شود، رای موافق می دهد؟
۴- از طرفی تغییرات مناسبی که کمیسیون تلفیق در لایحه بودجه داد و دولتیها در نهان قبول کردند اما به ناگاه و روز بررسی بودجه در جلسه علنی تغییر موضع داده و تغییرات را به بهانه ایی تبدیل کردند تا پیشاپیش مجلس را مقصر عوارض اقتصادی از جمله تورم هایی بدانند که در انتظار اقتصاد است.
۵- در واقع می خواستند مجلس را بر سر دوراهی پذیرش دربست لایحه روحانی یا تصویب بودجه با تغییرات گسترده قرار بدهند. با سناریوی اول اقتصاد کشور گروگان اغراض سیاسی روحانی قرار می‌گرفت و اگر فاز دوم رخ می داد، روحانی بهانه لازم برای فرار از پاسخگویی و مقصر جلوه دادن دیگری پیدا می‌کرد.
۶- لذا بر خلاف تبلیغات منفی که روحانی و تیم رسانه ایی و سیاسیون تخریب گر از فرط عصبانیت به خاطر آشکار شدن طراحی پشت پرده شان راه انداخته اند، مجلس دقیقا می دانست به چه رای می‌دهد و دلایل زیادی برای رای منفی به لایحه بودجه و در واقع ابتر کردن طراحی ها برای سال ۱۴۰۰ داشت.
۷-مجلس تحت جوسازی ها بهانه ای نمیدهد تا روحانی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و دیگران را مقصر عمکرد ۸ ساله اش جلوه بدهد. این دولت بی کفایت صرفا یک بودجه چند دوازدهم دریافت خواهد کرد تا دولت تازه نفس و کارآمد بر سر کار آمده و به جبران خرابی‌های کدخداپسندان بپردازد.