کارگروه تخصصی”دکترمعلمان ایران”: پس از چند سال دلپری معلمان از گروهی در وزارت آموزش و پرورش که موضوعات نظام آموزشی را از نگاه کاسبکارانه و چرتکهاندازانه میبینند بالاخره یک معلم شریف در قامت نمایندهی مجلس دهم و مشاور سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور پیدا شد که در برنامهی تلویزیونی پرسشگر در مقابل یکی […]
کارگروه تخصصی”دکترمعلمان ایران”: پس از چند سال دلپری معلمان از گروهی در وزارت آموزش و پرورش که موضوعات نظام آموزشی را از نگاه کاسبکارانه و چرتکهاندازانه میبینند بالاخره یک معلم شریف در قامت نمایندهی مجلس دهم و مشاور سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور پیدا شد که در برنامهی تلویزیونی پرسشگر در مقابل یکی از رئوس این نگاه بایستد و از حقوق معلمان دفاع کند.
نمیشود معلم را در تنگنای معیشت قرار داد و از او شقالقمر خواست. نمیشود دانشسراهای تربیت معلم که مأمن اشتغال و امنیت خاطر قشر تنگدست اما تیزهوش بود را تخته کرد و شاهد امیدواری و درسخواندن بچهها بود. نمیشود ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را کاست و دنبال معلم باکیفیت بود. نمیشود جذب نخبگان دانشگاهی را معطل کرد و راه ورود را برای نیروی بیکیفیت باز گذاشت و توقع پیشرفت کشور را هم داشت. معلم رسمی هم که حقوق مکفی ندارد انگیزهاش را کاستهاید آنگاه از معلم خرید خدمت با ماهی یکی دو میلیون تومان چه توقعی داریم؟ مگر چون اشتغال نیست باید بردهداری کرد؟ در یک کلام آموزش و پرورش پول میخواهد و بیمایه فطیر است. امیدوارم با تلاشهای امثال میرزادهها در عمل هم مواجه شویم تا موضع جناح تخصصمحور وزارت در مقابل نگاه کاسبکار و چرتکهانداز که معلم را به یک کارمند اداری تقلیل میدهند تقویت شود. نخستین گام عملی، تصویب ردیف بودجهی سنواتی رتبهبندی واقعی معلمان در مجلس است، کاری که به قولِ درست دکتر میرزاده ۹ سال است معطل مانده است. چیزی تا بسته شدن بودجهی ۱۴۰۰ باقی نمانده است. در این مسیر و با این مواضع شفاف وظیفهی مشاور محترم سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور سنگینتر شده است و انتظار معلمان از ایشان بیشتر.
سازمان زندانها و وزارت میراث فرهنگی تفاهمنامه همکاری امضا کردند
تفاهمنامه همکاریهای مشترک سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف توسعه اشتغال و حرفهآموزی در زندانها و توانمندسازی زندانیان امضا شد. سرپرست معاونت سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان ها در جلسه امضای این تفاهم نامه گفت: اشتغال و حرفه آموزی زندانیان با نرخ بازگشت مجدد به زندان رابطه معنادار دارد. سیدعباس جوهری تصریح کرد: در هر مرکزی که به اشتغال و حرفه آموزی زندانیان تاکید شده است نرخ بازگشت مجدد به زندان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. سرپرست معاونت سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان ها اظهار داشت: در دور جدید مدیریتی در کنار توجه به امنیت زندان ها، توجه ویژه ای به اصلاح و تربیت زندانیان و اجرای فعالیت های فرهنگی گردیده است. جوهری ادامه داد: توسعه همکاری با نهادهای متولی و صاحب دانش از جمله صنایع دستی در راستای نگاه اصلاحی و تربیتی در زندان ها و مقدمه ای برای رسیدن به نقطه مطلوب و هدفگذاری اصلی در این زمینه است. وی با بیان اینکه ظرفیت های لازم را برای مشارکت گروه های مختلف برای توسعه فعالیت های اصلاحی و تربیتی در زندان ها فراهم کردیم گفت: معتقد هستیم برای بازاجتماعی نمودن زندانیان باید از همه ظرفیت ها و ابزارها استفاده کنیم.