بیش از ۴۴۷۲ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران کرمانشاه پرداخت شد
بیش از ۴۴۷۲ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران کرمانشاه پرداخت شد

کرمانشاه – الهه فرهادی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان از رشد ۲۵ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. ماشاءاله ارویسی گفت: استان کرمانشاه همواره به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ کشاورزی در کشور شناخته می‌شود و سالانه با تولید مقدار قابل توجهی گندم علاوه بر تامین نیاز مصرف […]

کرمانشاه – الهه فرهادی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان از رشد ۲۵ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

ماشاءاله ارویسی گفت: استان کرمانشاه همواره به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ کشاورزی در کشور شناخته می‌شود و سالانه با تولید مقدار قابل توجهی گندم علاوه بر تامین نیاز مصرف داخل استان در تامین گندم مورد نیاز سایر استان‌های کشور، نقش پر رنگی دارد و امسال نیز با همت کشاورزان گرانقدر کرمانشاهی از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون بیش از ۴۶۷ هزار و ۶۵۰ تن از این محصول با ارزش بصورت تضمینی خریداری و در سیلوهای استان ذخیره سازی شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه افزود: این مقدار خرید تضمینی گندم با نرخ مصوب اعلامی ۱۰۵ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم گندم، صورت گرفته است و این در حالی است که مبلغ ۱۰ هزار ریال به ازاء هر کیلوگرم گندم نیز به عنوان تشویق به کشاورزانی که گندم خود را به هر یک از مراکز خرید تضمینی تحویل نمایند پرداخت خواهد شد که نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان را به ۱۱۵ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم گندم می‌رساند.
ارویسی تعداد کل مراکز خرید تضمینی سطح استان را ۶۱ مرکز شامل ۷ مرکز دولتی، ۴۰ سیلوی بخش خصوصی و ۱۴ مرکز مباشرین تعاونی روستایی اعلام کرد و اظهارداشت: علاوه بر این مراکز، تعداد ۴ مرکز خرید نیز وظیفه خرید توافقی گندم دروم جهت استفاده در صنایع ماکارونی سازی کشور از کشاورزان مناطق گرمسیری استان را بر عهده داشتند که در مجموع بیش از ۵۷ هزار و ۷۳۷ تن گندم دروم نیز توسط این مراکز با نرخی بالاتر از نرخ خرید تضمینی بصورت توافقی از کشاورزان مناطق گرمسیر خریداری شد. این مقام مسئول همچنین در خصوص پرداخت مطالبات کشاورزان هم استانی نیز اظهارداشت: خوشبختانه تمامی کشاورزانی که تا تاریخ ۲۸ تیرماه گندم خود را تحویل مراکز خرید تضمینی داده‌اند ۱۰۰ درصد مطالبات خود را دریافت نموده‌اند و لذا با پیگیری‌های مجدانه استاندار محترم و تلاش همکاران ما در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تاکنون بیش از ۴ هزارو ۴۷۲ میلیارد و ۲۷۱ میلیون تومان معادل ۸۳ درصد لیست‌های اعلامی به بانک از طریق بانک عامل به حساب کشاورزان کرمانشاهی واریز شده است.
ارویسی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از تلاش کشاورزان هم استانی و اعلام خبر رشد ۲۵ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته، نیاز مصرف سالیانه گندم در استان را حدود ۲۵۰ هزار تن دانست و اعلام داشت: هم اکنون بیش از نیاز ۲ سال مصرف در سیلوها و مراکز استاندارد ذخیره سازی گندم در استان ذخیره سازی شده است که با برنامه‌ریزی مسئولین شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به عنوان متولی اصلی تامین و توزیع گندم و آرد کشور، این حجم مازاد ذخیره سازی شده به سایر استان‌های نیازمند گندم با کیفیت استان شامل استان‌های تهران، البرز، قم، نوار شمالی کشور، اصفهان، یزد و… با برنامه حمل از پیش تعیین شده، ارسال خواهد شد.

 

 

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران:
۹۷ درصد از جمعیت روستایی استان از راه آسفالته برخوردار هستند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران اظهار داشت: حدود ۹۷ درصد از جمعیت روستایی مازندران ( روستاهای بالای ۲۰ خانوار ) از راه آسفالته برخوردارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران، مهندس حسن جهانیان ضمن اعلام این خبر تصریح کرد: شاخص برخورداری از راه روستایی آسفالت در کشور ۵۳ درصد بوده که این رقم در مازندران ۵۷ درصد است. وی بهسازی، مرمت، شن‌ریزی و آسفالت راه‌های روستایی را از اولویت‌های این اداره کل برشمرد و گفت : ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهرها می‌شود. مديركل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران خاطر نشان ساخت : بر اساس آخرين آمار اين اداره كل از تعداد ۳۶۲۲ روستا در استان، تعداد ۱۷۱ روستا زیر ۲۰ خانوار و تعداد ۲۱۷۴ روستای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالته برخوردارند. وی با بیان اینکه زیر ساخت‌ها و حمل و نقل یکی از شاخص‌های مهم توسعه هر جامعه است، اظهار داشت: از ۱۰۴۰۰ کیلومتر راه‌های موجود در مازندران ۷ هزار و ۸۶۰ کیلومتر راه روستایی بوده كه از اين مقدار ۴۰۰۰ كيلومتر آن درمناطق كوهستاني است که سرمایه عظیم و ارزشمندی بوده و حفاظت و نگهداری آنها بسیار حائز اهمیت است. مهندس جهانیان با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در استان از طریق راه‌های مواصلاتی است، افزود: از آنجایی که مازندران یکی از قطب‌‌های کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده، برای همین در سال‌‌های اخیر برای توسعه شبکه راه‌های ارتباطی استان گام‌‌های خوبی برداشته شده است. وی با اشاره به اينكه اقدامات خوبي در حوزه راه‌هاي روستايي در دست اجراست، اظهار داشت : به دليل تراكم و تعدد روستاها در مازندران، در زمينه ايجاد راه‌هاي روستايي ايمن و مناسب اقدامات قابل توجهي در دست اجرا است و درصدد هستيم با تامين اعتبارات كافي در زمينه آسفالت محورهاي روستايي گام موثري براي مردم شريف روستاها كه قدر مسلم لياقت و شايستگي آنها بيش از اينهاست، برداريم.

 

 

معاون گردشگری میراث فرهنگی استان همدان:
مرحله نخست گردشگری شهر زیرزمینی سامن به زودی افتتاح می‌شود

همدان- خبرنگارروزنامه جمله

کرمانشاهمعاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: مرحله نخست گردشگری شهر زیرزمینی سامن (دست کند سامن) به زودی افتتاح خواهد شد و در اختیار بازید عموم قرار خواهد گرفت.
وی افزود: شهر زیرزمینی سامن یکی از مطالبات مهم مردم و رسانه‌ها بود که به زودی محقق خواهد شد.
علی خاکساردر جمع خبرنگارانی که به منظور بازید از روند پیشرفت شهر زیر زمینی سامن حضور یافته بودند، اظهار داشت: قرار بود مرحله نخست دستکند سامن همزمان با سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت به استان همدان افتتاح شود که به دلیل حذف هرگونه افتتاح و کلنگ‌زنی در این سفرها، راه‌اندازی و بهره‌برداری از این طرح به هفته دولت موکول شد.
وی افزود: کارگاه یک و کارگاه هشت که به تازگی و از سال ۱۳۹۴ کشف شده، برای راه‌اندازی و بازدید گردشگران مهیا است و بالغ بر ۲۰ اتاق در مرحله نخست گردشگری شهر زیرزمینی سامن برای بازدید آماده شده است. مدیر پایگاه ملی دستکندهای استان همدان ادامه داد: تاکنون برای انجام مطالعات، کاوش، مرمت، طرح‌های ساماندهی، نورپردازی، خریداری، ساخت، تکمیل و تجهیز پایگاه شهر زیرزمینی سامن، بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
خاکسار با بیان اینکه برای ادامه کاوش‌ها و آزادسازی این مجموعه نیاز به اعتبار داریم، بیان کرد: دستکند سامن چون یک پایگاه ملی است، هر سال اعتبار دارد که امسال تاکنون اعتبار این مجموعه ابلاغ نشده است. وی یادآور شد: گردشگر پذیر شدن مجموعه دستکند سامن به عنوان یکی از مطالبات مهم مردم و رسانه‌ها بود که از سال گذشته با اختصاص اعتباری توسط وزاتخانه، کار مرمت این مجموعه و تکمیل ساختمان پایگاه و نورپردازی انجام شد و بخشی هم شهرداری و شورای اسلامی شهر سامن به ما کمک کرد. معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان اظهار داشت: افتتاح مرحله نخست گردشگری شهر زیرزمینی سامن یکی از اولویت‌ها ما بود که در حال حاضر یک بخش آن در فاز اول افتتاح می‌شود و با اختصاص اعتبارات در سال ۱۴۰۱، مابقی اقدامات نیز انجام خواهد شد. خاکسار با قدردانی از همراهی مردم سامن و مدیریت شهری این شهر، افزود: به دلایل عدیده‌ای تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه بیش از ۱۵ سال به طول انجامید که در این مدت صبر و شکیبایی مردم ستودنی است و انتظار داریم در ادامه راه نیز همراهی لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از شهر زیرزمینی سامن زیر ساختمان‌های مسکونی قرار گرفته و باید کاوش شود، گفت: با توجه به اینکه در این منطقه کامیون و وسایط نقلیه سنگین نمی‌تواند تردد کند، پیشنهاد داده‌ایم بخشی از خیابان مسدود و تبدیل به پیاده‌راه شود.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: در این رابطه بخشی از این منطقه که شهر زیرزمینی سامن زیر آن واقع شده، باید خریداری و آزادسازی شود و شهرداری نیز می‌تواند با تبدیل این مسیر به پیاده‌راه و ایجاد سوغات‌سراها و صنایع دستی، به اقتصاد شهر کمک کند و ارزش افزوده بالایی نیز دارد.
به گفته وی مجموعه دستکند سامن سال ۱۳۸۴ کشف و مطالعات باستان‌شناسی و کاوش‌های این مجموعه از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و تا سال ۱۳۹۴، حدود ۶ فصل از این دستکند کاوش شده است.
علی خاکسار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید از دستکندها به عنوان جاذبه جدید گردشگری و ماندگاری آن بهره ببریم و در این راستا توانستیم پایگاه تخصصی برای دستکندهای استان راه‌اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر سامن و ارزانفود در اولویت بودند و در این حوزه متمرکز شدیم، گفت: نسبت به دستکند دهبنه در شهرستان تویسرکان نیز خوش‌بین هستیم و اگر کاوش‌ها منجر به دستاوردهای قابل قبول باشد می‌تواند به یکی از جاذبه‌های استان تبدیل شود.
معاون اداره کل میراث فرهنگی همدان با اشاره به اینکه کمبود اعتبار در حوزه دستکندها یکی از معضلات موجود است، ادامه داد: امسال در دستکند دهبنه یک فصل کاوش انجام خواهد شد.

 

 

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد:
۱۳ هزار رسانه مجوز دار در کشور فعال هستند
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد گفت: ۱۳ هزار رسانه مجوز دار در کشور در حال فعالیت هستند که شامل ۳۳۰ روزنامه، ۸ هزار نشریه، ۴۶۰۰ پایگاه خبری و حدود ۴۰ خبرگزاری است.
ایمان شمسایی در نشست با نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه بوشهر اظهار داشت: ۱۳ هزار رسانه مجوز دار در کشور در حال فعالیت هستند که ۳۳۰ روزنامه، ۸ هزار نشریه ۴۶۰۰ پایگاه خبری تحلیلی و حدود ۴۰ خبرگزاری است.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد اسلامی افزود: تعداد زیاد رسانه‌ها دارای معایب و محاسنی است که مشغول به کار شدن تعداد زیادی از افراد و تعدد سلایق هستند.
وی گفت: ۱۲۸ رسانه در استان بوشهر وجود دارد که شامل سه روزنامه و ۸۰ پایگاه خبری تحلیلی و ۴۵ نشریه است. وی با تاکید بر اینکه در جنگ نابرابر رسانه نیاز به تولید محتواهای قوی داریم گفت: در بحث روایتگری که روایت اول را چه کسی انجام می‌دهد و در بحث تدوین و تحلیل از جمله مباحثی است که نیاز داریم در این جنگ نابرابر پیروز باشیم. شمسایی خاطرنشان کرد: برای پیروزی در جنگ نابرابر رسانه‌ای نیازمند توجه بیشتر به اصحاب رسانه هستیم و این تکثر نیاز به انسجام را بیش از بیش آشکار می‌سازد. وی گفت: حمایت از اصحاب رسانه، آموزش اصحاب رسانه، تبیین، ارتقای سواد رسانه‌ای و علمی و فرهنگی و برنامه‌های معیشتی این قشر مدنظر قرار دارد. مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد اسلامی بیان کرد: تعامل مسئولین با اصحاب رسانه خیلی خوب شده است ولی نیازمند این است که تعامل دو طرفه باشد تا این رابطه بهتر شود. وی گفت: رسانه‌ها در عین حالی که انتقاد می‌کنند ولی حامی اصل نظام هستند و باید با پرهیز از سیاه نمایی و جانبداری‌های شخصی رسالت خود را انجام دهند

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان اعلام کرد؛
حل مشکل ورودی شمالی اصفهان
مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: فاز ۲ و ۳ علی آباد کلنگان وجود ندارد اما عده‌ای افراد سودجو به دنبال فروش زمین‌هایی هستند که مجوزی ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با مساحت هشت هزار و ۲۲۳ هکتار، طبق طرح پیشنهادی شورای شهر اصفهان در خصوص طرح تقسیم بندی و محدوده‌های پیشنهادی شهرداری اصفهان و با عنایت به گسترش شهر، در فروردین سال ۱۳۸۶ از منطقه ۸ تفکیک و به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این منطقه از شمال به تقاطع بزرگراه آزادگان و جاده دیسمان در امتداد جاده دیسمان تا پل گز، از جنوب به امتداد خیابان بهارستان از تقاطع کاوه تا تقاطع خیابان امام خمینی، از شرق به پل گز در محور بزرگراه معلم و خیابان کاوه تا سه راه ملک شهر (تقاطع خیابان بهارستان) و از غرب به محور خیابان امام خمینی از تقاطع خیابان بهارستان و محور بزرگراه آزادگان تا تقاطع جاده دیسمان محدود می‌شود.

é میدان علیخانی محور تجاری منطقه ۱۲
علی اکبر رسالت مدیر منطقه ۱۲ با اشاره به پروژه‌های عمرانی این منطقه اظهار داشت: بزرگترین پروژه عمرانی این منطقه پروژه میدان علیخانی است که با مساحت ۵ هزار متر می‌تواند مستعد سرمایه گذاری باشد، همچنین ورزشگاه نگین دیگر پروژه مشارکتی منطقه ۱۲ است.
وی در خصوص پروژه‌های عمرانی این منطقه افزود: ورزشگاه عاشق آباد شاخص‌ترین پروژه عمرانی این منطقه است که در زیربنا ۷۰۰ متر تا اوایل سال آینده به افتتاح می‌رسد، این ورزشگاه با بودجه ۱۱ میلیاردی در منطقه عاشق آباد فعالیت خواهد داشت.
مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه‌های آماده افتتاح این منطقه اضافه کرد: پروژه بزرگراه معلم مشترک با منطقه ۷ به زودی افتتاح می‌شود که می‌تواند مشکل مسافران که در ورود به اصفهان در دوراهی مشکل داشتند، حل کند، همچنین پروژه خیابان صنعتگران با طول ۵۵۰ و عرض ۲۷ متر با بودجه ۵۳ میلیارد ریالی آماده افتتاح است.

é اهمیت ویژه برنامه‌های فرهنگی در منطقه
رسالت ادامه داد: روزانه ۶۵ تن زباله تر و ۱۰ تن نخاله ساختمانی از این منطقه جمع می‌شود که مقدار زیاد آن به دلیل مساحت زیاد منطقه است که به تنهایی به اندازه چندین منطقه شهرداری است. وی در خصوص برنامه‌های فرهنگی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تصریح کرد: تلاش شهرداری منطقه این است که برنامه‌ها و مراسم فرهنگی با قدرت بیشتری برگزار شود که محور اصلی آن فرهنگسراها هستند و حمایت‌های لازم از لحاظ مالی و نیروی انسانی انجام شده است و تلاش شده است برنامه‌ها با مشارکت مردم و کمک شهرداری برگزار شود. مدیر منطقه ۱۲ با اشاره به پروژه‌های حمل و نقل و ترافیک این منطقه ابراز داشت: اصلاح هندسی خیابان بهارستان، تسهیلات حمل و نقل عمومی و خط کشی معابر از جمله اقدامات شهرداری منطقه ۱۲ در حوزه حمل و نقل بودن است.

é عاشق آباد و محمود آباد محور منطقه
وی با بیان اینکه محله‌های محمود آباد و عاشق آباد محله‌های محور منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان است، اضافه کرد: ترمیم بافت‌های فرسوده، ایجاد چمن مصنوعی در منطقه مهدیه، ترمیم میدان اصلی منطقه عاشق آباد، ایجاد فضای سبز و آزاد سازی معابر از جمله برنامه‌های پیش رو در این مناطق است.
رسالت در خصوص وضعیت علی آباد کلنگان گفت: این منطقه ۵۰ سال پیش به ارتش فروخته شد اما خارج از حریم شهری است و حتی با گذشت ۵۰ سال هنوز خارج از منطقه شهری اصفهان است که با حضور استاندار و رئیس جمهور این مشکل حل شد و تاکید می‌شود موضوعی به عنوان فاز دو و سه علی آباد کلنگان وجود ندارد و تنها مشکل زمین ۷۰ هکتاری حل شد.