تاریخ دوره آموزشی سربازان نخبه تغییر کرد
تاریخ دوره آموزشی سربازان نخبه تغییر کرد

  سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: سربازان نخبه دارای برگ آماده به خدمت باید ۱۴ اردیبهشت، خود را به مراکز آموزش معرفی کنند. در اطلاعیه این سازمان آمده است: سربازان وظیفه نخبه که برای سپری کردن دوره آموزشی، دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت ماه سال جاری هستند باید  […]

 

سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: سربازان نخبه دارای برگ آماده به خدمت باید ۱۴ اردیبهشت، خود را به مراکز آموزش معرفی کنند.

در اطلاعیه این سازمان آمده است: سربازان وظیفه نخبه که برای سپری کردن دوره آموزشی، دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت ماه سال جاری هستند باید  ۱۴۰۱/۲/۱۴ خود را به مرکز آموزش درج شده در برگ آماده به خدمت معرفی کنند.

اسامی سربازان نخبه پس از انجام طرح تحقیقاتی و سپری کردن دوره آموزشی از سوی مرکز نخبگان دانشگاه عالی دفاع ملی برای صدور کارت پایان خدمت به سازمان وظیفه عمومی معرفی می‌شوند.

براساس این گزارش، مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در پیام رسان سروش به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

 

برای رفع ریزگرد‌های کشور در عراق و سوریه عملیاتی ورود می‌کنیم

رییس سازمان محیط زیست گفت: دیپلماسی محیط زیست هموار کننده بسیاری از دیپلماسی‌های سیاسی است.

علی سلاجقه افزود: در داخل کشور ۳۵ کانون اصلی گرد و غبار شناسایی شده است و با توجه به کاهش بارندگی‌ها این کانون‌ها افزایش پیدا می‌کنند، روزگاری تالاب‌ها خودشان جلوی ریزگردها را میگرفتند، اما با توجه به کم شدن حق آبه آنها، تالاب‌ها خودشان تبدیل به کانون ریزگرد‌ها شده اند، خیلی از استان‌ها مانند یزد، کرمان، سیستان، و … تجربه ریزگرد هارا در سال‌های گذشته داشتند، اما با تغییر اقلیم این شرایط تشدید شد.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: ۲۷۰ میلیون هکتار از اراضی عراق  و سوریه کانون ریزگرد هستند و ۱۲۷ میلیون تن ریزگرد تولید می‌کنند، روش‌هایی مانند مالچ پاشی، پوشش گیاهی، کاشت درخت و … وجود دارد که باید برای هر کانون راه کار مخصوص به آن اجرا شود.

۲۶ استان کشور در تاریخ ۲۰ فروردین دچار پدیده ریزگرد‌ها شدند، که اندازه این ریزگرد‌ها ۱۰ میکرون بود، و همین امر موجب از کار افتادن دستگاه‌های کنترل کیفیت هوا شد.

 

 

تسهیلات نوسازی برای تاکسی‌های کاربراتوری

معاون فنی تاکسیرانی گفت: علی رغم محدودیت‌های منابع مالی ۸۰۰ فقره وام ۹۰ میلیون تومانی ویژه مالکان تاکسی‌های کاربراتوری تامین شد.

علی محتشمی پور گفت: از تاکسیران‌های حایز شرایط دعوت می‌شود، با توجه به محدودیت زمانی و مالی و نیز اجرای طرح توقف تولید خودرو‌های سمند و پژو، که محدودیت‌های دیگری را به این فرآیند وارد می‌کند، هر چه سریعتر برای نوسازی تاکسی خود اقدام کنند.

به گفته معاون فنی و بهره برداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، تاکسیران‌های حایز شرایط در صورت داشتن مشکل در تامین آورده اولیه، به مراکز اسقاطی که تمایل به انجام فرآیند اسقاط پیش از موعد دارند معرفی شده و قادر خواهند بود، بیش از ۷۰ درصد وجه اسقاط خودروی خود را در همان ابتدا دریافت کنند، که این امر کمک دوچندانی به تسریع این فرآیند می‌کند.

بر اساس آمار هزار و ۵۰۰ تاکسی کاربراتوری در ناوگان تاکسیرانی شهر تهران وجود دارد.

محتشمی پور هفته قبل اعلام کرده بود که تردد هر نوع خودرو و به طور مشخص تاکسی کاربراتوری در کلان شهر‌ها و به تبع آن شهر تهران، ممنوع است و پلیس راهور موظف به هدایت این خودرو‌ها به پارکینگ است، ضمن این که سازمان تاکسیرانی شهر تهران نیز طبق قوانین مجاز به تمدید پروانه بهره برداری مالکان این دسته از تاکسی‌ها نیست.

 

تور‌های گردشگری به مجوز نیاز دارند

 

مشاور رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تور‌های گردشگری در محیط زیست باید مجوز اداره‌ی کل استان را بگیرند.

صنعت گردشگری با ویژگی‌های خود، صنعتی پویا تلقی می‌شود. سرمایه گذاری در این صنعت در تمام کشور‌های دارای جاذبه‌های جهانگردی روبه افزایش است. امروزه جذب گردشگران خارجی به رقابتی فزاینده در بین نهاد‌های درگیر در صنعت گردشگری تبدیل شده است.

مشاور رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: اگر تور‌های گردشگری در مناطق چهارگانه‌ی محیط زیست باشند بسته به استانی که در آن قرار می‌گیرند باید مجوز اداره‌ی کل آن استان را دارا باشند؛ به طور مثال برای گردشگری در پارک ملی بمو در استان فارس باید از اداره کل محیط زیست استان فارس مجوز دریافت کنند در غیر از مناطق چهارگانه نیز نیازی به مجوز خاصی نیست.

به گفته نادری، مجوز توسط اداره‌ی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان‌ها و یا کل کشور صادر می‌شود، اما معضلاتی مانند آفرود که ضوابطی برای آن تعیین نشده و خارج از مناطق چهارگانه است سازمان محیط زیست ورود ندارد به همین دلیل این قبیل تور‌ها انجام می‌شود و آسیب‌های زیادی را نیز به طبیعت وارد می‌کند.