تالاب بختگان تشنه است ماهی ها آب می خواهند
تالاب بختگان تشنه است ماهی ها آب می خواهند

    دختر نوجوان ارسنجانی در نامه ای به رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خواهش می کنم به داد محیط زیست برسید، تالاب بختگان تشنه است و ماهی ها آب می خواهند. تالاب بختگان به طول ۱۲۰ کیلومتر در شهرستان های نی ریز ، بختگان، خرامه و استهبان در استان فارس است که اکنون […]

 

 

دختر نوجوان ارسنجانی در نامه ای به رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خواهش می کنم به داد محیط زیست برسید، تالاب بختگان تشنه است و ماهی ها آب می خواهند.
تالاب بختگان به طول ۱۲۰ کیلومتر در شهرستان های نی ریز ، بختگان، خرامه و استهبان در استان فارس است که اکنون کاملا خشک شده‌ است، این دریاچه زیستگاه زمستانه پرندگانی است که از روسیه و دشت های سیبری به ایران مهاجرت می‌کردند. منبع اصلی تالاب بختگان رودخانه کُر است که با احداث سد درودزن بر روی آن دیگر آبی به تالاب نرسید و با خشک شدن این تالاب دیگر پرندگان مهاجر به این حوضه آبی نیامدند و ماهی های موجود در آن نیز بی آب ماندند.
بر این اساس سیده زهرا هاشمی نوجوان ارسنجانی در نامه ای از علی سلاجقه معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست برای نجات بختگان درخواست کمک کرد. این دختر همچنین از سلاجقه خواست تا سایت گوزن زرد ارسنجان را هم بزرگ کنند، و در ادامه نوشته است «خواهش می کنم قول دهید و کمک کنید.»
علی سلاجقه هم در پاسخ خطاب به این دختر ارسنجانی که دغدغه محیط زیست دارد در نامه ای نوشت که دختر عزیزم سیده زهرا هاشمی با سلام و دعای خیر، درود بر شما عزیز بزرگواری که در این سن به همه مردم جهان اصل پنجاهم قانون اساسی را یادآوری و تکلیف این حقیر و مجموعه سازمان متبوع را بسیار از پیش سنگین‌تر کردی؛ تالاب بختگان، ماهی‌ها و سایت گوزن زرد در ارسنجان این تذکر و یادگاری گران‌بهای حضرت‌عالی را بر تارک خویش حک کرده‌اند تا شاهد مسئولیت‌پذیری اینجانب و برآورده شدن آرزوهای بزرگ عزیزانی چون جنابعالی باشند.
ارائه صورتحساب مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی مستلزم مراجعه حضوری نیست
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی از عدم نیاز به مراجعه و ارائه درخواست مطالبات ماهیانه از طرف داروخانه‌ها و مؤسسات پاراکلینیک طرف قرارداد؛ که صرفا نسبت به ارائه دارو و خدمات بر اساس نسخ الکترونیکی تجویز شده توسط پزشک اقدام می‌کنند، خبر داد.
شهرام غفاری در این خصوص توضیح داد: با توجه به گسترش نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک در سطح کشور، از اول بهمن ماه ۱۴۰۰، داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک طرف قراردادی که نسخه‌پیچی الکترونیکی را صرفا با پذیرش نسخ الکترونیکی تجویز شده از سوی پزشک معالج انجام می‌دهند، نیازی به مراجعه به مدیریت‌های درمان استان و ارائه درخواست مطالبات ماهیانه ندارند. وی افزود: هر چند که از تاریخ یکم دی ماه ۱۴۰۰، بسیاری از داروخانه‌ها و مؤسسات پاراکلینیک نسخه پیچی را صرفا از طریق مکانیزه انجام داده و حتی نسخ کاغذی را پس از ثبت در سیستم و اخذ تایید ارائه کرده‌اند، عدم نیاز به ارائه درخواست مطالبات ماهیانه مخصوص مراکزی است که نسخه پیچی را صرفا بر اساس نسخه نویسی الکترونیکی انجام می‌دهند. به گفته غفاری، این اقدام در جهت رفاه حال مؤسسین و مسئولین فنی این مراکز و کاهش مراجعات آنها به مدیریت‌های درمان استان انجام شده است. امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اول دی ماه ۱۴۰۰ گفت، براساس قانون بودجه ۱۴۰۰ از چهارشنبه، اول دی ماه همه تبادلات سازمان تامین اجتماعی از طریق نسخه الکترونیک انجام خواهد شد. چاپ و عرضه دفترچه جدید تأمین اجتماعی نیز از اول اسفند ماه ۹۹ در همه شعب و کارگزاری‌های سراسر کشور متوقف و سامانه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی در دسترس همه مراکز درمانی طرف قرارداد قرار گرفت. بنابراین اقدام، پزشکان اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک سازمان به نشانی ep.tamin.ir و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.
بیمه‌شدگان و بازنشستگان این سازمان هم با ارائه کارت ملی می‌توانند به پزشکان و مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد وغیرطرف قرارداد تأمین اجتماعی سراسر کشور مراجعه کنند.


مرگ‌های کرونایی به ۱۹۱ نفر افزایش یافت

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۷۹۸ نفر رسید.
بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۶۲ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۲۵ هزار و ۴۸۵ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون ۴۵۸ هزار و ۶۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و چهار هزار و ۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت‏های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۴۶ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۱۵۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. ۶۲ میلیون و ۳۷ هزار و ۱۵۴ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۴۲ هزار و ۳۹۰ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۶۸ هزار و ۱۱۴ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۹ میلیون و ۱۴۷ هزار و ۶۵۸ دُز رسید و در شبانه روز گذشته ۲۶۴ هزار و ۵۴۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. اکنون ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.