تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد
تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد

تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت دیروز -یکشنبه- به ریاست رییس جمهوری برگزار و در این نشست تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رییسی برگزار شد […]

تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد
جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت دیروز -یکشنبه- به ریاست رییس جمهوری برگزار و در این نشست تامین ارز مورد نیاز برای وزارت جهادکشاورزی تصویب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رییسی برگزار شد و در این جلسه موضوع ثبات بخشیدن به بازار و تامین اقلام مورد نیاز مردم در دستور کار قرار گرفت که رییس کل بانک مرکزی در خصوص تامین منابع مالی آن گزارش داد.
در این جلسه همچنین تامین ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی مطرح شد که پس از بحث و تبادل نظر به تصویب رسید.
رییس‌جمهوری در جلسه دیروز بر لزوم سرعت بخشیدن به اقدامات موثر در جهت ایجاد ثبات در بازار به ویژه در حوزه کالاهای اساسی تاکید کرد. وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در زمینه ترخیص کالاهای موجود در بنادر بر ضرورت تسریع در روند ترخیص کالاها تاکید کرد.
در این جلسه معاون اول رییس‌جمهوری‌ گزارشی درباره وضعیت بازار و اقدامات انجام شده در راستای تثبیت قیمت‌ها ارائه کرد.
مراسم معارفه معاونان جدید وزارت خارجه
برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه معاونان جدید سیاسی، دیپلماسی اقتصادی و اداری – مالی وزارت امور خارجه برگزار شد.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه هفته گذشته در احکامی علی باقری، محمد فتحعلی و مهدی صفری را به ترتیب به عنوان معاون سیاسی، معاون اداری – مالی و معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه منصوب کرد.
پیش از این سید عباس عراقچی، علی ابوالحسنی و سید رسول مهاجر در این سمت‌ها فعالیت می‌کردند.
رییس سازمان انرژی اتمی وارد وین شد
رییس سازمان انرژی اتمی به منظور شرکت در شصت و پنجمین نشست سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد وین شد.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی، محمد اسلامی معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به منظور شرکت در نشست سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی، دیروز یکشنبه در راس هیاتی وارد وین شد.
رئیس سازمان سنجش ممنوع الخروج شود
رئیس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش آموزش کشور در نامه ای به دادستان کل کشور خواستار ممنوع الخروج شدن رییس سازمان سنجش شد.
به گزارش ایسنا، متن نامه احمد نادری نماینده تهران و نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات به منتظری دادستان کل کشور به شرح زیر است:
«برادر ارجمند جناب آقای حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری
دادستان محترم کل کشور
با سلام و تحیات
نظر یه تصویب قاطع نمایندگان مردم شریف ایران در صحن مجلس شورای اسلامی مبنی تحقیق و تفحص از سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به شکایات و مستندات و بررسی‌های اولیه انجام شده نسبت به سوء عملکرد و تخلفات رئیس و مدیران این سازمان، متاسفانه باخبر شدیم آقای ابراهیم خدایی (رئیس سازمان) به بهانه فرصت مطالعاتی قصد خروج از کشور دارند. همچنین شائبه خروج برخی از مدیران این سازمان نیز با عنایت به شکایات و تخلفات گسترده وجود دارد، لهذا خواهشمند است دستور مقتضی جهت ممنوع الخروج شدن ایشان را صادر فرمایید تا خللی در فرآیند تظلم خواهی مردم و صیانت از حقوق بیت‌المال رخ نداده و امکان فرار از بار مسئولیت و پاسخگویی برای این فرد میسر نگردد.
پیشاپیش از عنایت و دستور عاجل جنابعالی سپاسگزارم.
دکتر احمد نادری
رئیس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش آموزش کشور
نایب رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات، فناوری مجلس شورای اسلامی.»
همچنین نادری در مطلبی در صفحه توییتر خود در توضیج این موضوع نوشت:
«برای جلوگیری از تکرار سناریوی خروج از کشور، در نامه ای به دادستان محترم، خواهان ممنوع الخروج شدن رییس سازمان سنجش و برخی مدیران آن شدم. یکی از مهره های کلیدی وزارت علوم که ظلم های فراوانی در سال‌های قبل به دانشگاهیان کرد، برغم مفتوح بودن پرونده اش در کمیسیون اصل نود، از کشور خارج شد.»
تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش آموزش کشور از سال ۱۳۹۱ در جلسه علنی ۲۸ تیر مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. سپس در جلسه ۱۹ مرداد کمیسیون آموزش و تحقیقات اعضای آن مشخص شدند که در نهایت احمد نادری به عنوان رییس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش تعیین شد.
واکنش دنیس راس به عضویت ایران در شانگهای
یک مقام ارشد سابق آمریکا با بیان اینکه عضویت ایران در سازمان شانگهای به این کشور اجازه می دهد از فشارهای آمریکا در امان بماند، تاکید کرد که اکنون دولت آمریکا به یک نقشه دوم نیاز دارد.
دنیس راس مشاور ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور خاورمیانه و ایران در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر به عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای واکنش نشان داد. وی نوشت: اکنون ایران عضو دائم سازمان شانگهای است. چیزی که از مدتها پیش به دنبال آن بود. سرانجام روسیه و چین این امکان را فراهم کردند.
دنیس راس در ادامه تاکید کرد که ایران با چرخش به سمت شرق قادر خواهد بود از فشارهای ایالات متحده در امان بماند. دولت آمریکا اکنون به “طرح دوم” (نقشه B) نیاز دارد.
بنابر این گزارش، روز جمعه در جریان بیست ویکمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای (SCO) سند عضویت دائم ایران در این سازمان به امضای سران کشورهای عضو رسید.
سازمان همکاری شانگهای با هدف همکاری‌های امنیتی، اقتصادی و فرهنگی در سال ۲۰۰۱ توسط سران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان و با هدف برقرار کردن موازنه در برابر نفوذ آمریکا و ناتو در منطقه تاسیس شد. سپس در سال ٢٠١٦ هند و پاکستان نیز به عضویت آن درآمدند.
شوشتری رییس حوزه ریاست مجلس شد
رییس مجلس شورای اسلامی در دو حکم جداگانه رییس حوزه ریاست و معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی را منصوب کرد.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حکمی سید محمد جواد شوشتری را به عنوان مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی منصوب کرد. ایجاد انسجام و هماهنگی های مدیریتی حوزه‌های درون سازمانی مجلس و تقویت ارتباطات برون سازمانی با سایر قوا، دستگاه ها و نهادهای ذی ربط و همچنین ارائه مشاوره و خدمات تخصصی در زمینه حضور موثر رئیس قوه مقننه در شوراهای عالی و مجامع ذی ربط، تقویت و نهادینه سازی ارتباطات مردمی رئیس مجلس و برنامه ریزی فعالیت های وی از اهم انتظارات از شوشتری به عنوان مشاور و رییس حوزه ریاست مجلس بیان شده است. شوشتری پیش از این معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی کشور بود که جایگزین بابک نگاهداری شد؛ اکنون نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس است.