تاکید بر استفاده از احکام جایگزین حبس
تاکید بر استفاده از احکام جایگزین حبس

دادستان عمومی و انقلاب تهران بر استفاده از احکام جایگزین حبس مانند اشتغال نیمه‌باز، پابند الکترونیکی، مرخصی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های قانونی دیگر تاکید کرد. علی صالحی به همراه تیم ۸۰ نفره قضایی متشکل از معاونان و سرپرستان دادسراهای تهران از زندان‌های تهران بزرگ، فشافویه و اردوگاه اصلاح و بازپروری فشافویه، بازدید کرد. صالحی در […]

دادستان عمومی و انقلاب تهران بر استفاده از احکام جایگزین حبس مانند اشتغال نیمه‌باز، پابند الکترونیکی، مرخصی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های قانونی دیگر تاکید کرد.
علی صالحی به همراه تیم ۸۰ نفره قضایی متشکل از معاونان و سرپرستان دادسراهای تهران از زندان‌های تهران بزرگ، فشافویه و اردوگاه اصلاح و بازپروری فشافویه،
بازدید کرد.
صالحی در ابتدای این بازدید با همراهی معاون استاندار(فرماندار ویژه شهر ری)، مدیرکل زندان‌های استان تهران، رئیس پلیس‌ راه تهران و جمعی از معاونان و نیروهای نظامی و اجرایی شهر تهران از جاده چرمشهر منتهی به زندان تهران بزرگ که تعریض شده است، بازدید کرد.
سال‌هاست به دلیل کم عرض بودن محور جاده چرمشهر و در محدوده زندان بزرگ، تصادفات زیادی در آن حادث می‌شود که با دستور دادستان تهران و همکاری نهادهای اجرایی و با اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی بخش زیادی از این جاده تعریض شد که در این رابطه و با گزارش پلیس راه نشان می‌دهد که پس از تعریض جاده چرمشهر آمار تصادفات در این محور به صورت قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است.
پس از بازدید از جاده چرمشهر در جلسه‌ای که در دفتر پلیس راه فشافویه – تهران برگزار شد، دادستان تهران ضمن قدردانی از زمانی فرماندار شهرری، درباره پیگیری مشکلات این جاده و اصلاح محوطه زندان تهران بزرگ گفت: برای تکمیل پنج کیلومتر باقی مانده اعتبار بیشتری لازم است که فرماندار شهرری برای تأمین اعتبار آن، صد میلیارد ریال برای اتمام سه کیلومتر باقی مانده، قول مساعدت داده است.
صالحی در ادامه بازدید خود به همراه معاونان و دادستان‌های شهرستان‌های استان تهران، وارد زندان تهران بزرگ شد و در جلسه «بررسی وضعیت اشتغال زندانیان استان تهران» شرکت کرد.
در این جلسه گزارشی از وضعیت اشتغال زندانیان استان تهران توسط مطهرنژاد مدیرعامل بنیاد تعاون زندان‌های کشور و حجت الاسلام و المسلمین احمدعلی فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها ارائه شد.
دادستان تهران با بیان اینکه سیاست‌های رئیس قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی به امور زندانیان و کاهش جمعیت کیفری، مجدانه در حال پیگیری است، افزود: نگاه دستگاه قضایی نسبت به جمعیت زندان‌ها، یک نگاه جامعه شناختی، روانشناختی و فرهنگی است.
وی افزود: گرچه یکی از سیاست‌های مهم دستگاه قضایی کاهش جمعیت کیفری است اما افعال مجرمانه‌ای مانند سرقت‌های خشن و آدم ربایی قابل ترحم نیستند و با کسانی که به جان و مال مردم دست درازی می‌کنند و نیز با ارعاب و خشونت، امنیت را بر هم می‌زنند، نباید ذره‌ای مماشات کرد.
دادستان تهران ادامه داد: قضات در این زمینه مدارا نکنند و به همه همکارانم نیز تاکید می‌کنم این موضوع مهم را جدی تلقی کنند.
وی با بیان اینکه کسانی که جرایم سبک مرتکب می‌شوند و به جامعه آسیبی نمی‌رسانند؛ مشمول ارفاقات قانونی می‌شوند، گفت: قضات باید درخصوص متهمانی که در اختیار ضابط قضایی هستند، نظارت مستمر داشته باشند و از سوی دیگر نیز باید با احترام و اکرام متهمان را به شیوه اخلاقی و اسلامی نگه دارند.
صالحی اظهار داشت: انتظار ما از بنیاد تعاون زندانیان بسیار بیشتر از وضعیت موجود است و این وضعیت باید ارتقاء پیدا کند، زیرا ضروری است که از ظرفیت‌های بیشتری جهت اشتغال زندانیان و حل مشکلات آن‌ها و خانواده‌هایشان استفاده شود.
وی با بیان اینکه فعالیت حرفه آموزی زندانیان دو چندان شود، گفت: یک مددجو زمانی که از زندان آزاد شد، باید بتواند مانند یک شهروند معمولی در جامعه زیست طبیعی داشته باشد، کارکند و برای جامعه مفید واقع شود.
حشمت الله حیات الغیب مدیرکل زندان‌های استان تهران در حاشیه این نشست، با بیان اینکه در استان تهران هفت هزار زندانی در اشتغال کارگاهی نشسته داریم، اظهار داشت: در دو سال گذشته زندانی رأی باز در زندان‌های‌ تهران نداشتیم اما امروز این آمار بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر رسیده است و برنامه داریم این آمار تا پایان شهریور ماه سال جاری به پنج‌ هزار نفر برسد.
مدیرکل زندان‌های استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ هزار ظرفیت خالی در زندان‌های استان وجود دارد، تصریح کرد: این آمادگی را داریم تا فضای موجود زندان‌های استان تهران را در اختیار بنیاد تعاون اشتغال زندانیان کشور قرار دهیم.
دادستان تهران در ادامه برنامه بازدید خود به همراه معاونان و مسئولان زندان تهران، از «مزرعه پرورش شترمرغ»، باغات و کشتزارهای فشافویه که توسط زندانیان نیمه باز فشافویه مدیریت می‌شود، بازدید کرد.
صالحی با حضور در کارگاه‌های خیاطی از تولیدات دستی و هنری زمددجویان در زندان فشافویه سرکشی و از نزدیک با زندانیان گفت‌وگو کرد و در جریان خواسته‌ها و مشکلات آن‌ها قرار گرفت و دستورات لازم جهت حل مشکل برخی از این افراد توسط دادستان تهران صادر شد.
دادستان تهران با حضور در قرارگاه بازپروری معتادان متجاهر زندان فشافویه از این محل بازدید و برای بهبود وضعیت اشتغال و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه، دستور استفاده از سوله‌های خالی برای استفاده بنیاد تعاون زندانیان تهران و به کارگیری نیروهای بیشتری از زندانیان را
صادر کرد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدعلی فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، ضمن ارائه گزارشی از اشتغال زندانیان در زندان نیمه باز فشافویه، بیان کرد: «شرکت کشت و صنعت حامیان فدک» وابسته به بنیاد تعاون زندانیان با ۱۰۲ نفر نیرو در زمینه‌های دامداری، کشاورزی، باغداری و خیاطی در حال فعالیت است اما فرصت‌ها و ظرفیت‌های بیشتری جهت اشتغال وجود دارد که نیاز است بنیاد تعاون زندانیان کشور برنامه ریزی‌های مستمری در این زمینه داشته باشد.

 

 

تولید بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو
رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از تولید بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو در مرداد سال جاری خبر داد.
علیرضا عسکری با اعلام افزایش فروش محصولات شرکت داروسازی سها نسبت به سال گذشته گفت: با وجود برخی مشکلات در حوزه نقدینگی، تهیه و تامین مواد اولیه برای خطوط تولید در هر دو سایت چهار باغ و شهید فقیهی، این مجموعه توانست در مقایسه با مرداد سال گذشته، رشد ۳۵ درصدی را در زمینه تحویل و فروش رقم بزند.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی درباره تولیدات این شرکت در ماه گذشته افزود: در مرداد امسال بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو در شرکت داروسازی سها برای رفع نیازهای دارویی حوزه سلامت به بازار عرضه شده است. این تولیدات شامل نزدیک به ۴۳ میلیون عدد قرص، ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار عدد کپسول، سه میلیون و ۲۰۰ هزار عدد مایعات شامل شربت و سوسپانسیون در دزهای مختلف است.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر تصریح کرد: اکنون شرکت داروسازی سها با در اختیار داشتن بیش از ۱۱۷ پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو به طور میانگین ۶۰ قلم انواع دارو شامل داروهای بیماری‌های کلیوی، گوارشی، قلبی عروقی، هورمونی، ضدالتهاب غیراستروئیدی، آنتی‌بیوتیک، ضد دیابت، ضد درد، ضد صرع، ضد قارچ، ضد تهوع، ضد مالاریا، کاهش دهنده کلسترول خون، مهارکننده آنزیم، شربت متادون، اعصاب و روان، آنتی هیستامین و آنتی‌نئوپلاستیک را مطابق با آخرین استانداردهای سازمان بهداشت جهانی تولید و عرضه می‌کند.

طرح پیوستگی ساختمان‌های دانشگاه خواجه نصیر طوسی تهران کلید خورد
در تفاهم نامه همکاری مشترک شهرداری تهران با وزارت علوم طرح پیوستگی دانشگاه خواجه نصیر طوسی کلید خورد.
وزیر علوم در این تفاهم نامه همکاری شهردار تهران را از جامعه فرهیخته دانشگاهی کشور خواند و گفت: بدیهی است که شهردار تهران با چنین ویژگی و سابقه ای، برای علم و فناوری جایگاه ویژه ای قائل باشد و این نگاه در تفاهم نامه کاملا مشهود است، هدف از این تفاهم نامه آشنا شدن با ظرفیت‌های اثر بخش یکدیگر و تعامل هم افزا است.محمد علی زلفی گل افزود: اینکه تصمیم شهردار این است که هویت شهر را بر مدار علم و فناوری قرار دهد، ظرفیتی ویژه برای وزارت علوم است و ما از این مساله خرسندیم. وی با بیان اینکه این تفاهم به وزارت علوم در مواردی مانند پیوستگی دانشگاه هایی که در شهر تهران پراکنده هستند، کمک می کند، یادآورشد: از جمله این دانشگاه ها، دانشگاه خواجه نصیر است که در ۱۹ نقطه مختلف شهر، پراکنده شده و این پراکندگی باعث بالا رفتن هزینه دانشگاه می شود؛ بنابراین شهرداری می تواند کمک کند املاک دانشگاه تغییر کاربری داده و همکاری در بحث زمین های متعلق به شهرداری و دانشگاه در نقاط مختلف باعث شود که در یک پردیس واحد یکپارچه شود؛ البته هزینه شهرداری تمام و کمال پرداخت می شود.وزیر علوم تحقیقات و فناوری ایجاد پارک مفاخر علمی استان تهران را از دیگر موارد این تفاهم نامه برشمرد و گفت: تلاش می کنیم در یک پارکی سوابق و تندیس افراد سرآمد علمی در معرض دید همگانی قرار بگیرد؛ همچنین بر اساس این تفاهم نامه سعی شده که اساتید بتوانند فرصت مطالعاتی داشته باشند و از نزدیک با مسائل شهر و شهرداری آشنا شوند و وزارت علوم ظرفیت های پژوهشی و نوآوری های خود را در اختیار شهرداری قرار خواهد و موضوعات پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویان و اساتید در راستای نیازهای شهرداری باشد و با کمک جامعه فرهیخته دانشگاهی، شهر تهران به شهر هوشمند و زنده تبدیل شود و شاهد این باشیم که تصمیمات شهرداری هر چه بیشتر دانش بنیان و بر پایه علم باشد.

۱۵۰ مدرسه برکت در مناطق محروم به بهره‌برداری می‌رسد
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ۱۵۰ مدرسه جدید برکت با ۶۳۲ کلاس درس در مناطق محروم، روستایی و کمتر توسعه‌یافته سراسر کشور افتتاح و تقدیم دانش‌آموزان این مناطق می‌شود.محمد ترکمانه تاکید کرد: استان سیستان و بلوچستان بیشترین سهم را با ۴۵ مدرسه از مجموع ۱۵۰ مدرسه جدید برکت دارد و بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مدارس مورد اشاره مشغول به تحصیل خواهند شد.وی با بیان اینکه این مدارس هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ و برای بهره‌برداری دانش‌آموزان به شکل رسمی افتتاح می‌شود، افزود: با افتتاح این ۱۵۰ مدرسه جدید، تعداد مدارس برکت در سراسر کشور به بیش یک‌هزار و ۹۵۰ مدرسه با حدود ۱۰ هزار کلاس درس می‌رسد.به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس ساخته شده توسط این بنیاد مشغول تحصیل هستند.وی با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی برکت در سراسر کشور گفت: بنیاد برکت برای ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه در مناطق محروم کشور قرارداد دارد و برای این مهم، ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است، بنیاد همچنین بیش از ۲ هزار مدرسه مدرسه از مدارس تعهد شده را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رساند.ترکمانه با تاکید بر ساخت مدارس برکت در مناطق محروم و کم‌برخوردار سراسر کشور گفت: چهار هزار روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند.مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام و به منظور توسعه‌ فضاهای آموزشی و توزیع عادلانه‌ امکانات تحصیلی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ سراسر کشور اقدام به راه‌اندازی نهضت مدرسه‌سازی در این مناطق کرده و ساخت مدرسه‌ یکی از بنیادی‌ترین و ماندگارترین اقدامات این بنیاد است.ترکمانه تاکید کرد: مدارس برکت در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت استانداردها و الزامات آموزشی و ضوابط فنی و زیربنایی ساخته و پس از تکمیل، تقدیم دانش‌آموزان این مناطق می‌شوند.