بیمه مرکزی ج.ا.ایران طی نامهای با ابلاغ تأییدیه محاسبات نسبت توانگری مالی شرکت بیمه دی برای سال مالی ٩٩، توانگری مالی این شرکت را سطح یک با نسبت ۲۴۱ درصد، که عالیترین سطح توانگری شرکتهای بیمهای است، اعلام کرد. این در حالی است که نسبت توانگری شرکت بیمه دی امسال در مقابل سال گذشته ۳۳ […]
بیمه مرکزی ج.ا.ایران طی نامهای با ابلاغ تأییدیه محاسبات نسبت توانگری مالی شرکت بیمه دی برای سال مالی ٩٩، توانگری مالی این شرکت را سطح یک با نسبت ۲۴۱ درصد، که عالیترین سطح توانگری شرکتهای بیمهای است، اعلام کرد.
این در حالی است که نسبت توانگری شرکت بیمه دی امسال در مقابل سال گذشته ۳۳ درصد افزایش یافته است، این شرکت همچنین توانسته است در سالهای اخیر با رشدی متناسب، سهم خود را به طور چشمگیری در تمامی رشتههای بیمهای ارتقا دهد، و همچنین به سودآورترین شرکت در صنعت بیمه تبدیل شود.
کسب این دستاورد ارزشمند برای دومین سال متوالی در حالی صورت پذیرفته که بیمه دی در سالهای اخیر به لحاظ حجم و میزان فروش، از جمله چهار شرکت اول خصوصی کشور بوده و نگه داشتن شرکت در این سطح و نسبت توانگری، بیانگر رعایت اصول بیمهگری در انتخاب ریسک، بازنگری در قراردادهای اتکایی و واگذاری، تأکید بر وصول به موقع حق بیمهها و مطالبات، مدیریت مؤثر بر وجوه نقد شرکت و سرمایهگذاری در بخشهای سودآور است.
روابط عمومی شرکت بیمه دی این موفقیت بزرگ که به همت همکاری، مشارکت و همدلی کلیه همکاران و ذینفعان میسر شده است را تبریک میگوید.
رونمایی از سه سامانه مدیریت ریسک پژوهشکده بیمه
سامانه های پایگاه داده هوشمند صنعت بیمه، آزمایشگاه ریسک و سامانه ریسک زلزله امروز در حضور دکتر سلیمانی، هیات عامل و جمعی از مدیران بیمه مرکزی رونمایی شد.
دکتر سلیمانی در این برنامه ضمن قدردانی از زحمات دکتر کردبچه، رئیس پژوهشکده بیمه در راستای تقویت نقش آفرینی پژوهشکده در صنعت بیمه گفت: خوشبختانه پژوهشکده بیمه در این مدت توانسته به عنوان حلقه ارتباط صنعت بیمه و پژوهش به خوبی عمل کند و طرح های خوبی ارائه نماید.
وی با اشاره به تحولات تکنولوژی و اقلیمی در سطح جهان افزود: پژوهشکده باید با مطالعات راهبردی و کاربردی صنعت بیمه را در ارائه خدمات نوین در این حوزه ها راهنمایی و هدایت کند.
دکتر سلیمانی برنامه راهبردی پژوهشکده بیمه را خوب و منسجم دانست و گفت: همچنان انتظار میرود پژوهشکده به تلاش مضاعف در ارتقاء جایگاه صنعت بیمه میان بیمه گران و بیمه گذاران برنامه های نوینی ارائه کند.
وی تاکید کرد: پژوهشکده بیمه در حوزه ارتباط صنعت بیمه با پژوهش خوب عمل کرده است و امیدوارم این ارتباطات به خارج از صنعت بیمه و سایر صنایع نیز گسترش یابد و به ارائه محصولات و خدمات جدید منجر شود.
در پایان رییس کل بیمه مرکزی سامانه های پایگاه داده هوشمند صنعت بیمه، آزمایشگاه ریسک و سامانه ریسک زلزله را برای صنعت بیمه در حوزه مدیریت و کنترل ریسک بسیار موثر دانست و خواستار راه اندازی سریع آنها شد.