تجلیل از نفر اول رشته حفظ کل سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تبریز
تجلیل از نفر اول رشته حفظ کل سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تبریز

در یکصد و ششمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان از “سینا طباخی” نفر اول رشته حفظ کل قرآن سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم تجلیل شد. در این نشست که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان‌شرقی و جمعی از مدیران ادارات و نهادهای مختلف در استانداری تبریز برگزار شد از […]

در یکصد و ششمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان از “سینا طباخی” نفر اول رشته حفظ کل قرآن سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم تجلیل شد.
در این نشست که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار آذربایجان‌شرقی و جمعی از مدیران ادارات و نهادهای مختلف در استانداری تبریز برگزار شد از “سینا طباخی تجلیل شد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز در یکصد و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گفت: در ولادت حضرت بقیه‌الله (عج) مردم و مسئولین اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و چهره شهر را نیمه‌شعبانی کرده و به بهترین وجه بیارایند.
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در این جلسه با اشاره به اینکه در ایام گذشته مردم به صورت خودجوش کوی و برزن را همزمان با ایام ماه شعبان می آراستند، تاکید کرد: نیمه شعبان عید بسیار عظیم و محترمی است و باید نمود شادی و سرور در این ایام در فضاسازی‌های شهری مشهود باشد و علاوه بر همت شهرداری، مردم و مسئولین هر یک اقدام به آراستن فضای شهری در این ایام بکنند. وی همچنین در ادامه با اشاره به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در دیدار مردم استان در ۲۹ بهمن امسال اظهار داشت: امسال نیز مقام معظم رهبری حق مطلب را در مورد نقش تبریز و آذربایجان در دوران انقلاب اسلامی به ویژه قیام ۲۹ بهمن ادا فرمودند و بیانات ارزشمند ایشان در این راستا باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
حجت‌الاسلام آل هاشم ادامه داد: پیشنهاد می کنم نخبگان حوزه و دانشگاه و پژوهشگران انقلاب گروهی تشکیل داده و ضمن تحلیل و پژوهش در مورد محورهای مختلف سخنان اخیر مقام معظم رهبری، کتابی برای سال بعد آماده کنیم. نماینده ولی فقیه در استان همچنین در ادامه برگزاری مرتب و گسترده میز خدمت در تبریز و شهرستان‌های استان را حرکتی بسیار مناسب و در سطح کشور کم نظیر خواند و از استاندار آذربایجان‌شرقی برای فراهم کردن زمینه برگزاری منظم میز خدمت ادارات و نهادها قدردانی کرد. وی همچنین برگزاری دوازده جلسه منظم شورای فرهنگ عمومی در طی سال‌جاری را حرکتی ارزشمند و قابل تقدیر عنوان کرد.

۴۲ مصوبه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌‌شرقی در طول سال ۱۴۰۱
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: شورای فرهنگ عمومی استان۴۲ مصوبه در طول سال ۱۴۰۱ داشته است. “سیدمحمدحسین بلاغی” نیز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی استان در طی سال گذشته به لحاظ کمی و کیفی و همچنین کیفیت مصوبات و پیگیری آنها به عنوان شورای فرهنگ عمومی برتر انتخاب شده است. وی افزود: در طول دوازده جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در طی سال ۱۴۰۱ که از اردیبهشت ماه برگزار شده ۳۱ دستور جلسه مطرح شده و این جلسات ۴۲ مصوبه داشته است. بلاغی،‌ فهرست موضوعات محتوایی مطرح شده در قالب دستور جلسات این شورا را شامل؛ زیست عفیفانه با حضور دبیر کارگروه زیست عفیفانه کشور، ایفای نقش در جنگ ترکیبی: کودکان نوجوانان زنان و فضای مجازی، برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی مشتمل بر پنج مساله اساسی فرهنگی استان، راه‌اندازی کارگروه رصد و پیگیری شورا مشتمل بر کمیته‌های تحصصی، راه‌اندازی اندیشکده‌ زن و خانواده و اندیشکده قفقاز در تبریز، نظام نامه پیوست فرهنگی با حضور دکتر بنیانیان، گذران اوقان فراغت، فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، امور فرق و مذاهب و راه‌اندازی کلینیک درمانی معنوی، جمعیت و فرزند آوری، تبیین رویکردها و سیاست‌ها در حوزه مسائل روز، ارزیابی شورای شهرستان‌ها و سازمان‌های عضو، تامین بودجه برای شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها و گرامی‌داشت مناسبت‌های تقویمی عنوان کرد. وی، به برگزاری مرتب جلسات شورای فرهنگ عمومی در جلفا، اهر، هریس، سراب و بستان‌آباد اشاره کرد و گفت در دیگر شهرستانهای استان نیز جلسات شورای فرهنگ عمومی در طی سالجاری به صورت مطلوبی برگزار شده است. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین، ‌پیگیری وظایف شورای فرهنگ عمومی استان بر اساس آیین‌نامه، رصد،‌تحلیل،‌ تصمیم‌گیری، پیگیری و نظارت، کاهش فاصله و شکاف میان فرهنگ عمومی و فرهنگ رسمی، گفتمان‌سازی بینش فرهنگی برنامه‌ریزی و اقدامات بخش دولتی و غیردولتی، پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی، تمرکز بر پنج مساله اساسی فرهنگی مصوب و رصد اجرای ۳۹ برنامه اولویت‌دار برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی، تقویت نقش کارگروه رصد و پیگیری شورای فرهنگ عمومی در مرکز استان و شهرستانها،‌فعال‌سازی ظرفیت‌های اشخاص و تشکل‌های مردمی و تقویت شورای فرهنگی عمومی شهرستانها را از اهم اولویت‌ها و رویکردهای شورای فرهنگ عمومی استان در سال ۱۴۰۲ برشمرد.