نماینده سابق مجلس گفت: به دلیل شرایط خاص کشور، اغلب گردشگران خارجی به بازدید آثار تاریخی تمایل دارند ولی با روال فعلی تخریب آثار باستانی نمیتوان به احیا و توسعه گردشگری امیدوار بود. علی بختیار عضو فراکسیون گردشگری مجلس دهم در آستانه روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری با انتقاد از عملکرد وزارتخانه […]
نماینده سابق مجلس گفت: به دلیل شرایط خاص کشور، اغلب گردشگران خارجی به بازدید آثار تاریخی تمایل دارند ولی با روال فعلی تخریب آثار باستانی نمیتوان به احیا و توسعه گردشگری امیدوار بود. علی بختیار عضو فراکسیون گردشگری مجلس دهم در آستانه روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری با انتقاد از عملکرد وزارتخانه میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و همچنین شورای عالی و سایر دستگاههای مرتبط به خبرنگار مهر گفت: با وجود تحریمها و کرونا که آسیب جدی به صنعت گردشگری وارد کردهاند، بهترین فرصت پیش آمده بود تا به وضعیت آثار و بناهای تاریخی بیشتر توجه کنیم و از تخریب آثار و حفاریهای غیر مجاز جلوگیری شود ولی متأسفانه شاهد کمکاری و بیتوجهی عمیق مسئولان هستیم.
وی افزود: در اینسالها شاهد بودهام که فعالان، خبرنگاران و انجمنهای محیطزیستی و میراثی حافظان واقعی طبیعت، فرهنگ و تمدن ما بودهاند ولی نمیتوان با وعدههای پوچ و توخالی مسئولان باعث ناامیدی و دلسردی آنها شد. پس بهترین کار این است که مسئولان هم با مردم در حفاظت از طبیعت و میراثفرهنگی و اشاعه گردشگری پایدار همگام شوند.
الزامات پروتکلهای بهداشتی در تاسیسات گردشگر
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: هشت دوره آموزش گردشگری و از جمله دوره آموزشی الزامات کووید۱۹ و رعایت پروتکلهای بهداشتی در تاسیسات گردشگری به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در این استان برگزار میشود.
مهدی جمال ۶ مهر ماه ۱۳۹۹ با اعلام این خبر افزود: بیشتر این دورهها به صورت مجازی برگزار میشود و ویژه فعالان گردشگری سراسر استان است. او گفت: این دورههای آموزشی شامل قوانین و مقررات گردشگری، زیست بوم شهرستان شاهرود، بازاریابی دیجیتالی در دفاتر خدمات مسافرتی ویژه مدیران و مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان، تغییرات کاربردی در دوره کرونا و پسا کرونا، ملاحظات کووید ۱۹ (رعایت پروتکلهای بهداشتی) برای تاسیسات گردشگری ویژه واحدهای اقامتی است.
جمال بیان کرد: معرفی ویژگیها و شاخصهای جذب مخاطب در فضای مجازی ویژه مدیران تاسیسات گردشگری، گردشگری روستایی و تاثیر گردشگری مجازی در دوران پسا کرونا ویژه مدیران تاسیسات گردشگری از دیگر دورههای آموزشی ویژه فعالان گردشگری استان است. مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان از وجود ۹۰ اقامتگاه بومگردی در این استان خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر این۱۵ هتل و مهمانسرا، ۱۴ اقامتگاه سنتی، پنج مهمانپذیر، پنج مجتمع گردشگری، ۷۹ خانه مسافر، یک هتل آپارتمان، دو مرکز تفریحی سرگرمی، یک اردوگاه، یک متل، ۳۱ دفتر خدمات مسافرتی، ۴۲ رستوران بین راهی، ۱۹ سفره خانه سنتی و سه موسسه آموزش گردشگری در این استان فعالیت دارند.