تخصیص ارز به واردات زیر نظر یک فرماندهی اقتصادی واحد
تخصیص ارز به واردات زیر نظر یک فرماندهی اقتصادی واحد

مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد که عملیات تخصیص ارز برای واردات باید زیر نظر یک فرماندهی اقتصادی واحد باشد. ‌ محمد رضا حسین زاده امروز در سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی با تاکید بر این که منابع ارزی کشور محدود است و همین منابع محدود باید با حساسیت ویژه تخصیص یابد،‌ اظهار کرد: […]

مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد که عملیات تخصیص ارز برای واردات باید زیر نظر یک فرماندهی اقتصادی واحد باشد.
‌ محمد رضا حسین زاده امروز در سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی با تاکید بر این که منابع ارزی کشور محدود است و همین منابع محدود باید با حساسیت ویژه تخصیص یابد،‌ اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر چنین رویه ای را شاهد نیستیم.
وی با اشاره به این که برخی مواقع،‌ ارز برای واردات کالاهایی تخصیص می یابد که نمونه تولید داخل آن وجود دارد،‌ گفت: متاسفانه تخصیص ارز، اولویت بندی واحدی ندارد و روند اختصاص ارز با تشتت رو به روست. مدیرعامل بانک ملی ایران از وجود مراکز تصمیم گیری متعدد و با اولویت بندی های متعدد اختصاص ارز، گلایه کرد و با تاکید بر این که «مدیریت تخصیص ارز» باید در اولویت باشد، گفت: متاسفانه بانک مرکزی هم در این زمینه اختیاری ندارد و این روند می تواند باعث ایجاد آسیب شود.
حسین زاده همچنین به پیش نویس لایحه اصلاح نظام بانکی که توسط جمعی از کارشناسان و متخصصان این حوزه تهیه و به دولت قبل تقدیم شده بود،‌ اشاره کرد و گفت: مشخص نشد که به چه دلیلی، این لایحه هرگز به مجلس نرفت و در نهایت نمایندگان مردم، طرحی به این منظور تهیه کردند.
وی با اشاره به این که دولت سیزدهم از علاقه مندان به اصلاح نظام بانکی است، از مجلس شورای اسلامی خواست در صورت امکان اجازه بدهد موضوع اصلاح نظام بانکی از طریق دولت پیگیری شده و در قالب لایحه ای به خانه ملت ارسال شود.

آمادگی لازم برای اقدامی بزرگ تر و قوی تر از گذشته
همزمان با هفته دولت و روز کارمند، دکتر شایان مدیرعامل بانک، دکتر فاضلیان عضو هیات مدیره و مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی از شعبه میدان ونک بازدید کرد و از نزدیک با کارکنان این شعبه گفت وگو کردند.
دکتر شایان در این بازدید ضمن تبریک روز کارمند به تمامی کارکنان بانک گفت: از یک سو در شرایطی هستیم که نگاه دولت و جامعه به بانک مسکن باتوجه به تخصصی بودن حوزه فعالیت این بانک ویژه و خاص است و از سویی دیگر نیز باتوجه به تکالیفی که برعهده بانک مسکن برای همراهی در تامین مالی،ساخت واحدهای مسکونی و طرح های زیربنایی و روبنایی دولتی گذاشته شده است بنابراین همه مجموعه بانک باید همواره در راستای جذب منابع بیشتر و پایدار برای موفقیت در انجام این تکالیف حرکت کنند.
مدیرعامل بانک با اشاره به لزوم ایجاد خلاقیت و نوآوری در تسهیل روند تحقق اهداف تاکید کرد: بازاریابی هدفمند و هوشمند را فراموش نکنید و در تمامی زمینه های کاری ضمن داشتن دلسوزی در انجام امور، قاطع و جدی باشید.
وی در ادامه با اشاره به هدف دولت جدید در احداث یک میلیون واحد مسکونی در سال گفت: باتوجه به اینکه بانک مسکن همواره به عنوان بازوی اجرایی طرح های کلان دولت ها در دوران های مختلف در زمینه مسکن خوش درخشیده برای درخشش در این مقطع زمانی نیز قوی تر از گذشته فعالیت کنید.

حرکت بانک توسعه تعاون در مسیر استقرار بانکداری دیجیتال
معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون به تبیین حرکت بانک در مسیر استقرار بانکداری دیجیتال و سایر اقدامات اصولی بانک پرداخت.
ایرج شیخ زاده معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون اظهار داشت: بانک در اهتمام به پیاده سازی بانکداری دیجیتال جزو بانک های پیشگام در نظام بانکی کشور است و اهتمام به کاربست مدل بانکداری دیجیتال می تواند در کنار ظرفیت های موجود بانکداری الکترونیک مسیر تحولی بانک توسعه تعاون را هموار نماید. شیخ زاده گفت: بانک توسعه تعاون به واسطه سه ماموریت کلیدی بانکی، توسعه ای و تعاونی ظرفیت بسیار مطلوبی برای ایفای نقش در مسیر توسعه کشور دارد.
معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون با یادآوری ظرفیت های اساسنامه و ماموریت های بانک از جمله حمایت از توسعه اقتصاد تعاونی، تامین مالی فعالیت های دانش بنیان، حمایت از کارآفرینی و نوآوری گفت: امروز این بانک می تواند گام های تحولی اساسی در مسیر پیشرفت کشور همسو با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، سیاست ارتقای بخش تعاون در اقتصاد ملی و برنامه های توسعه کشور بردارد
شیخ زاده در تبیین شایستگی ها و استعدادهای حرفه ای بانکی موجود در بانک توسعه تعاون به جایگاه مطلوب بانک در عاملیت طرح های کلان و ملی اشاره نمود و همچنین گفت: نهادینه شدن مدل کسب و کار بانک و اهتمام ویژه بانک بر مدل بانکداری دیجیتال، طراحی و ارایه خدمات و محصولات نوین و منطبق با سیاست های کلان و ملی، اهتمام ویژه به پیاده سازی حاکمیت شرکتی، سرمایه انسانی جوان، اهتمام به ارتقای سلامت، شفافیت و انضباط مالی از جمله مزیت های بانک طی دوره های اخیر بوده است. وی درخصوص ظرفیت های اقتصاد و بانکداری تعاونی گفت : الگوهای تعاونی‌در ایجاد اشتغال پایدار، محرومیت زدایی، حفظ مشاغل موجود و ایجاد بازارهای محلی، کاهش آثار منفی رکود تورمی و در یک عبارت توسعه ملی نقش پایدارتری دارند.