مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا نیمه آذر ماه در مجموع یک میلیون و ۱۴۳ هزار و ۴۲۶ TEU کانتینر در مجتمع بندری شهید رجایی تخلیه و بارگیری شده است. علیرضا محمدیکرجیران درباره عملکرد کانتینری بندرشهید رجایی از ابتدای سال جاری تا نیمه آذر ماه امسال، اظهار داشت: تعداد کانتینرهای […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا نیمه آذر ماه در مجموع یک میلیون و ۱۴۳ هزار و ۴۲۶ TEU کانتینر در مجتمع بندری شهید رجایی تخلیه و بارگیری شده است.
علیرضا محمدیکرجیران درباره عملکرد کانتینری بندرشهید رجایی از ابتدای سال جاری تا نیمه آذر ماه امسال، اظهار داشت: تعداد کانتینرهای جابجا شده طی این مدت یک میلیون و ۱۴۳ هزار و ۴۲۶ TEU بوده که ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: طی این دوره زمانی، ۲۹۳ هزار و ۷۷۱ TEU کانتینر حامل کالاهای صادراتی و ۲۸۶ هزار و ۹۸۲ TEU کانتینر کالاهای وارداتی جابجا شده است که آمارها به ترتیب در صادرات ۱۰ درصد افزایش و در واردات ۴ درصد کاهش را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی افزود: از طریق این بندر به میزان ۱۸۱ هزار و ۴۴۵TEU کانتینر ترانزیت خارجی صورت گرفته که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجه ۶۸ درصدی به ثبت رسیده است.
محمدی کرجیران، ترانشیب کانتینری طی مدت یاد شده را ۱۶۹ هزار و ۶۳۱ TEU اعلام کرد که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل ۳۶ درصد افزایش محقق شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در تشریح عملکرد تخلیه و بارگیری و صادرات فرآوردههای نفتی از حوزه نظارتی بندرخلیجفارس طی مدت زمانی فروردین تا نیمه آذرماه اعلام کرد: در مدت یاد شده ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن انواع فرآورده نفتی از طریق این بندر به کشورهای هدف صادر شده که در همسنجی با مدت مشابه آن در سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.
وی مجموع صادرات انواع فرآورده نفتی از این بندر را طی مدت یاد شده ٨ میلیون و ۶۰۰ هزار تن اعلام کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به رشد ۲۴ درصدی صادرات قیر در این دوره زمانی اظهار داشت: در این مدت یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن صادرات قیر به ثبت رسیده که عمده آن به سه کشور عمان، امارات متحده عربی و هندوستان ارسال شده است. به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، به گفته محمدی کرجی ران در مدت یاد شده ٨٦٧ فروند شناور در اسکلههای تحت نظارت نفتی خلیج فارس پهلودهی شدهاند که از این میزان ٣٢٤ فروند شناور ویژه حمل قیر، ۵۴ فروند شناورحمل بنزین، ۴۸۹فروند شناورهای باقیمانده دیگر فرآوردههای نفتی را حمل کردهاند.
سرپرست اداره كل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران عنوان کرد؛
حفظ مبلمان جادهای عاملی موثر در جهت ايمن سازی راهها
سرپرست اداره كل راهداری و حملونقل جادهای استان مازندران گفت: حفظ مبلمان جادهای عاملی موثر در جهت ايمنسازی راهها است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (مازندران )، اسماعیل فولادی در جلسه شورای اداری که با حضور معاونین و روساي ادارات ستادی و تابعه و با هدف برنامهریزی به منظور ارزيابي عملكرد و بررسي فعالیتهای ادارات برگزار گردید، خاطر نشان ساخت: بايد همچون گذشته با تلاش و جديت براي اهداف و برنامههاي اين اداره كل از هيچ كوششي دريغ نكرده و با تمام توان و امكانات براي ايجاد يك راه ايمن در اين استان ولايتمدار بكوشيم. وی تصریح کرد: مهمترين عاملي كه مي تواند در تسريع و پيشرفت هر پروژه اي مؤثر باشد نظارت دقيق و حضور فعال و مستمر بر سر آن پروژه بوده است، لذا از همه رؤساي ادارات تابعه وستادي خواسته تا اين مسئله مهم را در اولويت اصلي كار خود لحاظ كنند.
فولادی در ادامه به طرح « پاکسازی حریم» اشاره کرد و اظهار داشت : خوشبختانه در راستای تاکید استاندار محترم مبنی بر اجرای این طرح ، اقدامات گسترده و مثبتی از سوی راهداران این اداره کل و دیگر دستگاههای مرتبط در خصوص زیباسازی و پاکسازی حریم راهها صورت گرفته است.
سرپرست اداره كل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ساماندهي فضاي سبز و حفظ حريم را در سطح محورها از ضروريات اجرايي در مازندران نام برد و تصريح كرد: ما بايد با تمام توان و با استفاده از تجارب متخصصين در اين امر بكوشيم تا جاده هايي ايمن و زيبا را براي هموطنان و مردم ولايتمدار استان ايجاد کنیم.
وی فرهنگ سازي عمومي براي پاكسازي و زيباسازي حريم راهها را براي ايجاد بستر مناسب در محورهاي استان بسيار مثمرثمر دانست و ياد آور شد : مازندران با توجه به شرايط جغرافيايي خود همه ساله پذيراي هزاران گردشگر و مسافر بوده، از اين رو نبايد در چنين استاني شاهد بي نظمي و اختلال در سطح محورها و حاشيه راههاي آن باشيم.
فولادی ساماندهي فضاي سبز و حفظ حريم را در سطح محورها از ضروريات اجرايي در مازندران نام برد و تصريح كرد: ما بايد با تمام توان و با استفاده از تجارب متخصصين در اين امر بكوشيم تا جاده هايي ايمن و زيبا را براي هموطنان و مردم ولايتمدار استان ايجاد کنیم.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران در این نشست بر حضور مداوم و مستمر اکیپهای راهداری و مسولین محورها در شرایط بحران در سطح محورهای کوهستانی استان تاکید کرد و افزود: علاوه بر مسولین محورها و جانشین های آنان می بایست رئیس اداره مربوطه نیز در زمان بحران در محورها حضور شبانه روزی و مداوم داشته باشد.
وی در ادامه عنوان کرد: باید نظارت دقیق و مستمر بر روند کاری مراکز معانیه فنی خودروها، مجتمعهای خدمات رفاهی و پایانهها توسط مسولین ذیربط این اداره کل و کارشناسان این امر انجام پذیرد. سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران از روسای ادارات خواست تا در نگهداری ماشین آلات راهداری نهایت تلاش را نموده تا اقدامات بهنگام در راهداری مستمر و جاری بدون کوچکترین وقفهای انجام شود. وي با اظهار اين که اگر مانع ساخت و سازهاي غيرمجاز در حريم راههاي استان نشويم، در بحث ايمني با چالش جدي مواجه خواهيم شد، اظهار داشت : حفظ و حراست و پاکسازی از حریم راه ها نیازمند یک همت و عزم ملی بوده که می بایست تمامی دستگاههای ذیربط خود را ملزم به اجرا آن بدانند.