تدوین نقشه راه برای حل مسائل پایتخت
تدوین نقشه راه برای حل مسائل پایتخت
استاندار تهران از تدوین نقشه راه برای حل مسائل پایتخت‬ توسط استانداری خبر داد و بر ضرورت مسئله محور بودن رویکرد‌ها تاکید کرد.

به گزارش روزنامه جمله به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان در نشست با معاونین و فرمانداران استان تهران از آن‌ها خواست محورها و مسائل اصلی در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و چالش‌های موجود در شهرستان‌های محل خدمتشان را همراه با پیشنهادات، راه حل‌ها و راهکارهای مورد نظر ارائه دهند.
وی بر ضرورت تداوم تلاش، کار شبانه روزی و خدمت رسانی به مردم توسط مجموعه‌های فرمانداری، بخشداری و دستگاه‌های اجرایی تاکید و گفت: ضروری است که نظارت‌های لازم بر انجام کارها به صورت دقیق صورت بگیرد تا شاهد کوتاهی و کم‌کاری در حوزه خدمت‌رسانی به مردم نباشیم. استاندار تهران در ادامه خاطرنشان کرد: در جابه‌جایی دولت‌ها یک دوران گذار وجود دارد که ممکن است سرعت انجام برخی اقدامات کاهش یابد و در این میان نقش فرمانداران در حوزه نظارت بر دستگاه‌ها بسیار مهم است که تذکرات و بازرسی‌های محسوس و نامحسوس را انجام دهند تا خدایی ناکرده کار مردم بر زمین نماند.
وی در ادامه با اشاره به مصوباتی که طی جلسات به فرمانداری‌ها ابلاغ می‌شود، عنوان کرد: در برخی موارد شاهد هستیم که مصوبه‌ای از سوی استانداری ابلاغ و با عدم همکاری فرمانداری مواجه شده است، از معاونین انتظار داریم با نظارت صحیح، مصوبات را اجرا کنند و اینکه فرمانداری مانع از اجرای مصوبه‌ای شود به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.
استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی و تعامل حداکثری در حوزه و معاونت‌های استانداری تاکید و اظهار کرد: باید در انجام امور انسجام و هماهنگی در حد اعلا و حداکثری وجود داشته باشد و نظرات و پیشنهادات ارائه شوند.
وی با انتقاد از این موضوع که مسائل و مشکلات باید درون سازمانی حل شوند،ذخاطرنشان کرد: صورت خوبی ندارد که مسائل از خارج سازمان حل شوند و این ضعف در عملکرد است، استانداری دستگاه اجرایی نیست و دستگاه حاکمیتی است و وظیفه راهبری و نظارت دارد که باید این موضوع برجسته شود، همه دستگاه‌های استانی وظایف خودشان را دارند و مدیریت دوگانه سبب سردرگمی و توقف کار مردم می‌شود و اختلاف بین دستگاه‌های اجرایی باید توسط هیئت حل اختلاف در استانداری حل شوند.
معتمدیان در ادامه تاکید کرد: هیچ دستگاهی حق شکایت از یکدیگر در مراجع قضائی و وزارتی را ندارند و اگر اختلافی وجود دارد باید توسط استانداری حل شود.
وی با اشاره به اینکه محوریت شورای برنامه‌ریزی برای برنامه‌ریزی و محورهای امنیتی باید در شورای تأمین مطرح شوند، خاطرنشان کرد: شورای برنامه ریزی موظف به نظارت و سازمان مدیریت تابع دستورات استاندار است و منابع باید بر اساس عقلانیت و مشورت و خرد جمعی و توسعه متوازن هزینه شوند و رفتارهای شخصی قابل پذیرش نیست.
استاندار تهران در ادامه عنوان کرد: طبق برنامه‌ریزی باید سرانه‌های مختلف و عقب ماندگی در حوزه‌های مختلف جبران شوند و منابع باید به صورت متوازن توزیع شود.
وی با اشاره به اینکه در مسائل عمرانی تناسبی بین جمعیت و منابع وجود ندارد، اظهار کرد: باید از ظرفیت نمایندگان برای انجام پروژه‌ها استفاده کنیم که پروژه‌های ملی آب از اولویت اصلی برخوردارند و طبق این موضوع برای انتقال آب پروژه‌های جدید تدوین و از منابع ملی استفاده می‌کنیم و در خصوص پروژه‌های استان نیز باید، هم از محل بودجه‌های استانی هم تملک دارایی استفاده شود.
استاندار تهران تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی مسائل اساسی مردم و شهرستان‌های استان تهران احصا و به معاونت‌های تخصصی ارجاع و موضوعات طی کارشناسی و رسیدگی، تبدیل به برنامه و تأمین مالی خواهند شد و در نهایت با استقرار تیم های کارشناسی در شهرستان ها، نقشه راه برای حل مسائل استان در استانداری تدوین و پروژه‌های شهرستانی با محوریت فرمانداران سرعت خواهد گرفت و مسیرها را اصلاح می‌کنیم.
وی با بیان این‌که اعتبارات در استان بر اساس شاخص‌ها تعلق خواهند گرفت تا بتوانیم اختلاف مناطق محروم و غیر محروم را برطرف کنیم، عنوان کرد: رویکرد ما مسئله محور است و تاکید بر این است که جلسات باید با حل مسئله همراه باشند، چرا که مصوبات کاغذی مشکل مردم را حل نمی‌کنند، مصوبات باید تبدیل به کار شوند و مشکلات مردم را حل کنند.
معتمدیان در پایان گفت: مدیران کارآمد تصمیم‌گیری می‌کنند و باید از مدیران مطالبه داشته باشیم، مسؤولیت امانت است و با هیچ کس تعارف نداریم و مدیران ناکارآمد و بی انگیزه نیز جابه‌جا خواهند شد.