مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تربیت نیروی متخصص دریانورد برای آینده صنعت دریانوردی اهمیت ویژه ای دارد، افزود: باید همه تلاش مان را بر توسعه ناوگان حمل و نقل دریایی، جذب، پرورش و آموزش نیروی انسانی متخصص و با کیفیت بکار گیریم. علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان […]
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تربیت نیروی متخصص دریانورد برای آینده صنعت دریانوردی اهمیت ویژه ای دارد، افزود: باید همه تلاش مان را بر توسعه ناوگان حمل و نقل دریایی، جذب، پرورش و آموزش نیروی انسانی متخصص و با کیفیت بکار گیریم.
علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به نقش پروژه راه آهن چابهار-زاهدان در تقویت بندر چابهار و توسعه سیستان و بلوچستان، اتصال ریلی این بندر را یکی از اولویتهای سازمان بنادر عنوان کرد و گفت: طی دو سال آینده پروژه ریل گذاری تا زاهدان و سپس به میلک انجام میشود و اعتبار ۳۰۰میلیون دلاری هندیها برای اتصال ریل به بندر چابهار نیز جذب خواهد شد. معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به ظرفیت ۱۵ میلیون تنی بندر چابهار، خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمتر از ۳ میلیون تن از ۱۵ میلیون تن ظرفیت بندر چابهار استفاده میشود لذا باید تدابیری اندیشیده شود تا میزان فعالیت این بندر افزایش پیدا کند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تربیت نیروی متخصص دریانورد برای آینده صنعت دریانوردی اهمیت ویژهای دارد، افزود: باید همه تلاش مان را بر توسعه ناوگان حمل و نقل دریایی، جذب، پرورش و آموزش نیروی انسانی متخصص و با کیفیت بکار گیریم، چرا که روند رو به رشد سازمان بنادر، محصول نیروی انسانی متخصص و متفکر است.
وی با بیان اینکه کل جامعه دریایی و بندری اعم از بخش دولتی و خصوصی را باید حمایت و تقویم کنیم، تصریح کرد: مباحث ایمنی دریایی در مرحله اول اولویت و در مرحله بعدی ایمنی بندری شامل تجهیزات، توسعه و مهندسی سواحل بایستی مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد؛
کاهش ۲۴ درصدی فوتیهای تصادفات رانندگی در مازندران
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران گفت: تعداد فوتیهای تصادفات رانندگی استان در آذر ماه سال جاری نسبت به سال گذشته، کاهش ۲۴ درصد داشته است.
اسماعیل فولادی اظهار داشت: در نتیجه افزایش قابل ملاحظه ترددهای بین استانی در ابتدای سال جاری که به دلیل لغو محدودیت های کرونایی صورت پذیرفت، متأسفانه تعداد فوتی های فروردین ماه سال جاری نسبت به سال گذشته با افزایش روبرو بوده است.
وی عنوان کرد: به منظور استمرار روند کاهشی تصادفات و کشته شدگان سوانح رانندگی، با اجرای اقدامات مناسب ایمنی، تعداد تصادفات در ماههای بعد از آن روند نزولی داشته؛ به نحوی که تعداد فوتیهای رانندگی در ۹ ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد کاهش داشته است. فولادی اظهار داشت : تعداد تصادفات فوتی در آذر ماه سال ۱۴۰۰، به میزان ۱۶ درصد و تعداد متوفیات سوانح رانندگی در این ماه به میزان ۲۴ درصد کاهش یافت.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران اقداماتی نظیر آشکارسازی و رفع بسیاری از نقاط پرحادثه، افزایش گشت های راهداری و گشت های نامحسوس جاده ای، نصب دوربین های کنترل سرعت، ارتقای ایمنی حریم راهها، هماهنگی بهینه با پلیس راه و سایر دستگاه های اجرایی درگیر در زمینه ارتقای ایمنی ترددهای جاده ای و آموزش و ارتقای ایمنی تردد کاربران آسیب پذیر را از عواملی عنوان نمود که موجب دستیابی به نتیجه یاد شده بوده است.
فولادی اظهار امیدواری کرد با بررسی دقیق عوامل وقوع سوانح رانندگی و ریشه یابی آنها و ارائه راهکارهای مؤثر، تشریک مساعی کلیه دستگاه های اجرایی و همچنین رعایت قوانین و مقررات توسط کاربران جاده ای، ضمن استمرار روند کنونی کاهش تصادفات، در مجموع سال جاری نیز شاهد کاهش آمار سوانح رانندگی در استان مازندران باشیم.