هجدهمین نشست کمیته ساماندهی پایانههای مرزی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، قائم مقام ریاست سازمان واعضای این کمیته برگزار و تسریع و تسهیل در اجرای مصوبات وبازنگری طرح های جامع پایانه های مرزی تأکید شد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و […]
هجدهمین نشست کمیته ساماندهی پایانههای مرزی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، قائم مقام ریاست سازمان واعضای این کمیته برگزار و تسریع و تسهیل در اجرای مصوبات وبازنگری طرح های جامع پایانه های مرزی تأکید شد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان یکی از موضوعات اولویت دار را پیگیری اجرای مصوبات قبلی کمیته ساماندهی پایانه های مرزی تا حصول اهداف تعیین شده بیان کرد و اظهار داشت :تلاش تیمی و کارگروهی یکی از عوامل اصلی موفقیت در برنامهها و طرحهای سازمانی است و قائم به افراد و یک دفتر ستادی نیست، از این رو انتظار بر این است در راستای تحقق شعار سازمان با عنوان تحول، خدمت و رضایت، رویکرد کمیته مذکور به سمت و سوی بهبود خدمات رسانی در پایانههای مرزی وتسهیل تردد بار و مسافر در مرزهای کشور هدایت شود.
وی خاطر نشان کرد : افزایش ۲۵ درصدی ترانزیت کالا از مرزهای فعال کشور طی ۷ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته، نشان دهنده تحول و تلاش های همه دست اندرکاران در حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین المللی در کشور است که براساس پیش بینیهای صورت گرفته و تعاملات موثر با کشورهای مبدا و مقصد کالاهای ترانزیتی در سال جاری و سال آینده، این درصد رو به افزایش است . این مقام مسئول اولویت نخست کاری سازمان راهداری و حمل و جاده ای در سالجاری را راههای منتهی به پایانههای مرزی عنوان کرد و گفت: در این بین و بعنوان اولویت های بعدی نگهداری از راههای موجود نیز دارای اهمیت بالایی است. بر اساس این گزارش، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی گزارشی از آمار تردد در مرزها بیان کرد و افزود:علیرغم شرایط تحریم اقتصادی، تحولات منطقه قفقاز و تغییر در ساختار حکومتی افغانستان، ترانزیت کالا افزایش داشته است و طی ۷ ماهه سال جاری بالغ بر ۵ میلیون و ۴۶ هزار تن کالا توسط ۲۳۸ هزار ناوگان ترانزیت شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با توجه به اقبال کشورهای منطقه به مسیرهای زمینی و کریدور های شمال –جنوب ، تسهیل در قوانین و مقررات و شرایط ترانزیت کالا و بازگشایی کامل مرزهای جاده ای بر اساس صدور مجوز ستاد ملی کرونا، روند رو به رشد ترانزیت کشور، تداوم خواهد داشت. وی با اشاره به ساماندهی پایانههای مرزی کشور افزود: این امر با هدف رونق حوزه صادرات و ترانزیت در پایانه های مرزی در دستور کار سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای کشور قرار گرفته است. مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل نقل بینالمللی سازمان راهداری اضافه کرد: یکی از اولویتهای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، افزایش سهم ناوگان ایرانی در ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی است بطوری که در مدت یاد شده، ۷۸ درصد ترانزیت، توسط ناوگان ایرانی انجام شده است. گفتنی است در بخش دیگری از این نشست، فرامرز مداح قائم مقام ریاست سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای، نظر های راهبردی در زمینه رفع موانع و مشکلات اجرای مصوبات قبلی بیان کردندو مقرر شد نشست هم اندیشی با حضور مدیران ادارات کل استان و مدیران پایانه های مرزی برگزارشود .