تسهیلات اشتغال روستایی بانک توسعه تعاون   به ۳۰ هزار میلیارد ریال نزدیک شد
تسهیلات اشتغال روستایی بانک توسعه تعاون   به ۳۰ هزار میلیارد ریال نزدیک شد

    سامانه «کارا» با تحلیل تسهیلات پرداختی بانک‌های عامل در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری اعلام کرد، بانک توسعه تعاون از ابتدای اجرای طرح تا هفتم فروردین سال جاری ۵۳ هزار و ۴۶۴ شغل ایجاد کرده است. تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در سرفصل اشتغال پایدار روستایی و عشایری به ۲۹هزار و […]

 

 

سامانه «کارا» با تحلیل تسهیلات پرداختی بانک‌های عامل در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری اعلام کرد، بانک توسعه تعاون از ابتدای اجرای طرح تا هفتم فروردین سال جاری ۵۳ هزار و ۴۶۴ شغل ایجاد کرده است.

تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در سرفصل اشتغال پایدار روستایی و عشایری به ۲۹هزار و ۹۰۵ میلیارد ریال رسید.

سامانه «کارا» با تحلیل تسهیلات پرداختی بانک‌های عامل در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری اعلام کرد، بانک توسعه تعاون از ابتدای اجرای طرح تا هفتم فروردین سال جاری ۵۳ هزار و ۴۶۴ شغل ایجاد کرده است.

استان کرمانشاه با ۵۹۲۸ اشتغال ایجاد شده در رتبه اول و به ترتیب استان‌های خراسان رضوی با ۴۲۶۸، سیستان و بلوچستان با ۲۸۰۶، فارس با ۲۵۴۸ و هرمزگان با ۲۲۸۱ در رتبه های دوم تا پنجم اشتغال زایی قرار دارند.

بانک توسعه تعاون در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۲۷ هزارو ۱۲۷ طرح را تأمین مالی کرده است.

استان‌های کرمانشاه با ۴۷۸۹ طرح، سیستان و بلوچستان با ۱۹۶۳، گلستان با ۱۴۶۱، گیلان با ۱۳۵۱ و فارس با ۱۱۸۷ طرح در رتبه‌های اول تا پنجم تعداد طرح‌های پرداختی در این طرح ملی قرار دارند.

همچنین میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری از ۲۹ هزار میلیارد ریال عبور کرده است.

استان‌های کرمانشاه با پرداخت ۲۳۹۴ میلیارد ریال، سیستان و بلوچستان با ۱۷۳۳، فارس با ۱۲۴۲، خراسان رضوی با ۱۱۹۳ و کرمان با ۱۱۸۱ میلیارد ریال در رتبه‌های اول تا پنجم میزان پرداخت تسهیلات قرار دارند.

از ابتدای اجرای طرح «اشتغال پایدار روستایی وعشایری»، بانک توسعه تعاون به عنوان بانک عامل این طرح اقدامات و فعالیت‌های موثر و ماندگاری در قالب این طرح انجام داده است.

بانک توسعه تعاون در کنار دو بانک و یک صندوق کارآفرینی وظیفه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی وعشایری را بر عهده دارد. این طرح بزرگ ملی از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز شده است.

اقدامات بانک توسعه تعاون در سرفصل اشتغال زایی از سوی نهاد های نظارتی مورد تقدیر قرار گرفته است.

 

بررسی چالش های پروژه خط سوم انتقال برق ارمنستان به ایران

 

در نشست مشترک هیات بلند پایه ارمنی با مدیرعامل و هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، چالش های موجود در مسیر تکمیل پروژه انتقال برق ارمنستان به ایران بررسی شد.

دکتر سید علی حسینی مدیرعامل این بانک، ضمن تاکید بر اهمیت تکمیل پروژه یاد شده، اظهار داشت: انتظار می رود پیمانکاران خوب ایرانی و طرف ارمنی بتوانند اندک مشکلات موجود را با همکاری یکدیگر رفع کرده و آن را به پایان برسانند.

وی با ذکر این نکته که ارمنستان کشور مورد اعتماد ماست؛ گفت: اتمام موفقیت آمیز این پروژه ، می تواند زمینه را برای همکاری های آتی بین دو کشور، فراهم کند.

وی خاطر نشان کرد: تکمیل سریع پروژه یادشده از اهمیت ویژه ای برای دو کشور برخوردار بوده و ضروری است دو طرف بر مشکلات موجود در مسیر اجرای این پروژه غلبه کنند.

در ادامه این نشست، هاکوپ وارتانیان معاون وزیر زیرساختها و مدیریت سرزمینی جمهوری ارمنستان، ضمن تشکر از مدیر عامل بانک توسعه صادرات برای برگزاری این نشست گفت: امیدواریم پس از این نشست، مشکلات این پروژه، رفع شود و شاهد توسعه تعاملات و تداوم دوستی دو کشور، باشیم. گفتنی است قرارداد تامین مالی پروژه احداث خط سوم انتقال برق ارمنستان به ایران در سال ۲۰۱۱ فیمابین بانک توسعه صادرات ایران و طرف ارمنی به امضا رسید؛ بر اساس این قرارداد فاینانس، ۸۵ درصد ارزش پروژه توسط بانک توسعه صادرات ایران تامین مالی خواهد شد. بر این اساس، مبلغ ۸۸ میلیون یورو توسط بانک توسعه صادرات برای اجرای این پروژه تخصیص یافته که تا کنون ۶۵ میلیون یورو از این مبلغ را پرداخت کرده است.

هم اکنون ظرفیت انتقال برق میان دو کشور نزدیک به ۳۰۰ مگاوات است که با راه اندازی خط سوم انتقال برق تا ۱۲۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

 

 

حدود۱۷هزارمیلیارد ریال جرایم  تسهیلات بدهکاران بخش کشاورزی بخشوده شد

 

بانک کشاورزی به منظور مساعدت با بدهکاران بخش کشاورزی که دچار حوادث غیر مترقبه از جمله خشکسالی شده اند و در اجرای بند خ تبصره ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه بیش از ۷۳هزار میلیارد ریال از مطالبات خود را تعیین تکلیف کرد.

دراجرای این قانون و از چهارم اسفند ماه سال گذشته تا ۶ فروردین سال ۱۴۰۱ سود و متفرعات بیش از۱۰۰هزارفقره از تسهیلات بدهکاران مشمول این قانون به مبلغی بیش از ۱۶۸۵۴میلیارد ریال بخشوده و به حساب مطالبات از دولت منظور شده است.

بر اساس این گزارش،کشاورزانی که مشتری بانک کشاورزی بوده و از این بانک تسهیلاتی در بخش تولید دریافت کرده اند و به علت وقوع خشکسالی قادر به بازپرداخت بدهی خود در سال گذشته نشده اند،مشمول استفاده از این مساعدت   می شوند.

این گزارش می افزاید شعب بانک کشاورزی،پس از معرفی کشاورزان خسارت دیده از سوی شورای بررسی خسارت استان ها، با مشمولان این قانون مساعدت و  بدهی آنان را تعیین تکلیف خواهند کرد.