تعامل قضایی و اجرایی سبب برهم زدن ترفندهای قاچاقچیان در ترویج اعتیاد می‌شود
تعامل قضایی و اجرایی سبب برهم زدن ترفندهای قاچاقچیان در ترویج اعتیاد می‌شود

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: تعامل مستمر قضایی و اجرایی می‌تواند ترفندهای قاچاقچیان را در ترویج بروز و شیوع اعتیاد و قاچاق موادمخدر بر هم بزند. اسکندر مومنی در راستای بررسی روند قضایی مبارزه با موادمخدر و روان‌گردان‌ها نشست تخصصی با رئیس دیوان عالی کشور داشت و در این دیدار از اهتمام دستگاه قضایی […]

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: تعامل مستمر قضایی و اجرایی می‌تواند ترفندهای قاچاقچیان را در ترویج بروز و شیوع اعتیاد و قاچاق موادمخدر بر هم بزند.
اسکندر مومنی در راستای بررسی روند قضایی مبارزه با موادمخدر و روان‌گردان‌ها نشست تخصصی با رئیس دیوان عالی کشور داشت و در این دیدار از اهتمام دستگاه قضایی در مبارزه همه جانبه با مواد مخدر براساس رشد در شاخص‌های ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان و تلاش دیوان عالی کشور در ایجاد رویه و وحدت رویه در اجرای سیاست‌های جنایی و قضایی مبارزه با موادمخدر قدردانی کرد.وی با بیان اینکه تعامل مستمر قضایی و اجرایی می‌تواند ترفندهای قاچاقچیان را در ترویج بروز و شیوع اعتیاد و قاچاق موادمخدر بر هم بزند، خواستار ارتقای ساختاری در نظارت دیوان عالی کشور که برابر اصل ۱۶۱ قانون اساسی، بالاترین مرجع قضایی کشور محسوب می‌شود، برای برخورد متناسب با سطح تهدید در موضوع موادمخدر شد.
آیت‌الله سیداحمد مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور نیز در این نشست تصریح کرد: در حال حاضر دیوان عالی کشور و ستاد مبارزه با موادمخدر از عالی‌ترین سطح هماهنگی و تعامل در برخورد با پدیده شوم اعتیاد و قاچاق مواد مخدر و روان گردان‌ها هستند.وی همچنین برای حفظ و ارتقاء وضعیت موجود دستوراتی را صادر کرد که گسترش حوزه نظارتی و ایجاد کارگروه مبارزه با موادمخدر در دیوان عالی کشور، آموزش قضات و عوامل اجرایی بر اساس سیاست‌های جنایی مبارزه با موادمخدر مورد نظر دیوان عالی کشور، پیگیری اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر و لزوم تسریع در آن برای از بین بردن زمینه‌های سوء استفاده قاچاقچیان و همچنین رصد پرونده‌های مهم از ابتدای تشکیل، از جمله این دستورات بود.

نمره ۲۰ پلیس راهور به هلال احمر در حوزه امداد و نجات حوادث جاده‌ای
رییس پلیس راهور فراجا گفت: نمره هلال احمر در امداد و نجات حوادث جاده‌ای ۲۰ است.
سرهنگ سیدکمال هادیانفر با شرکت در اولین سمپوزیوم مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی افزود: نقش هلال احمر در جاده‌ها بسیار مهم است. امدادگران در حوادث جاده‌ای بسیار دلسوز هستند. نمره هلال احمر در امداد و نجات حوادث جاده‌ای ۲۰ است.
وی ادامه داد: هلال احمر در نجات جان گیر افتادگان در خودروهای حادثه دیده در حوادث ترافیکی جاده، بسیار خوب عمل می‌کند. نوروز ۱۴۰۱ پنجاه و یک درصد از فوت شدگان در لحظه حادثه و قبل از انتقال به مراکز درمانی جان سپردند. بنابراین مدیریت صحنه حادثه و اقداماتی که هلال احمر در لحظات نخست انجام می‌دهد و همچنین خارج کردن صحیح مصدوم از خودرو بسیار مهم است؛ چرا که این آمار می‌توانست بیشتر از این باشد.
هادیانفر گفت: مطابق قانون ۳۲ دستگاه در کاهش حوادث جاده‌ای مسئول هستند و تعدادی از آن‌ها وظایف خود را فراموش کرده‌اند. امیدواریم با برگزاری این نشست ها هم گرایی بیشتری از طرف همه دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد.
اولین سمپوزیوم ملی مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی به ابتکار جمعیت هلال احمر، صبح امروز در سالن معاونت توانبخشی هلال احمر در تهران برگزار شد.
رییس پلیس راهور فراجا گفت: پیش بینی می شود در روزهای قبل و بعد از اربعین امسال نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم.سردار سیدکمال هادیانفر رییس پلیس راهور در اولین سمپوزیوم ملی مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی که صبح امروز به میزبانی جمعیت هلال احمر در تهران برگزار شد؛ افزود: آمادگی خوب هلال احمر در جاده‌ها و پایانه‌های مرزی غرب کشور و حضور امدادگران را مشاهده کردیم. تمهیدات جدی را برای اربعین پیش‌بینی کرده‌ایم. در مرز خسروی اصلاح نقاط حادثه خیز انجام شده و پارکینگ ها نیز آماده است.
وی درباره نقاط حادثه خیز در جاده های کشور گفت:‌ اکنون ۵ هزار و ٢٠٠ نقطه حادثه خیز داریم که ٣ هزار و ٢٠٠ نقطه آن در جاده های کشور است. چه زمانی باید این ها اصلاح شود؟ این ها نیاز به منابع دارد.
هادیانفر ادامه داد: در تصادف اخیر مینی‌بوس و تریلی در شوشتر وضعیت کمربندی این شهرستان را ببینید. حادثه‌خیز بودن محور ها را ببینید. ١۶ نفر از جمله کودکان و زنان در این تصادف جان خود را از دست دادند.
موجی درست می شود که گروه ویژه بگذاریم و بررسی کنیم. البته بپذیرید که اقدامات خوبی در سال های گذشته در کشور رخ داده است، اما هنوز در راه های کشور دچار مشکل
جدی هستیم.
وی با بیان اینکه تولید کنندگان خودرو برتر دنیا در چند مورد رقابت می کنند، گفت: آن ها در زیبایی خودرو، کیفیت و آپشن های آن ها، ایمنی و ارزانی رقابت می کنند و حالا ببینید ما کجا هستیم.رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه برخی از قوانین در کشور بازدارنده نیست، اما بعضی از تخلفات حادثه ساز بحث جدی دارد، گفت: باید برای برخی از تصادفات مجازات جایگزین اتفاق بیفتد و شرایطی باشد که راننده ۶ دانگ پشت فرمان باشد. در بخش هایی نیز باید قانون اصلاح شود.