تغییرات میدان امام حسین(ع) شتابزده و سلیقه‌ای عمل شد
تغییرات میدان امام حسین(ع) شتابزده و سلیقه‌ای عمل شد

  شهردار تهران با بیان اینکه باید اولویت های تهران برای توسعه پیاده‌راه‌ها را تعریف کرد گفت:‌ در تغییر میدان امام حسین (ع) شتابزده عمل کردیم و آن پیاده محوری و انسان محوری که مد نظر بود محقق نشد، بلکه به شکل سلیقه ای نه مطالعه ای این موارد اعمال شد. پیروز حناچی گفت: شهر […]

 

شهردار تهران با بیان اینکه باید اولویت های تهران برای توسعه پیاده‌راه‌ها را تعریف کرد گفت:‌ در تغییر میدان امام حسین (ع) شتابزده عمل کردیم و آن پیاده محوری و انسان محوری که مد نظر بود محقق نشد، بلکه به شکل سلیقه ای نه مطالعه ای این موارد اعمال شد.

پیروز حناچی گفت: شهر فقط برای خودروها نیست بلکه برای انسان هایی است که در آن زندگی می کنند.

شهردار تهران تصریح کرد: در تجربه جدید که در تهران صورت می گیرد هیچ شکی نیست که باید پیاده راه را توسعه بدهیم و از حرکت خودرو کم کنیم اما اگر این توسعه بدون مطالعه باشد و همه جوانب را نبینیم راه گذشتگان را رفته ایم.

حناچی تصریح کرد: در اجرای این الگو ها باید اولویت های تهران برای توسعه پیاده راه ها را تعریف کرد که میدان امام حسین (ع) جز این اولویت ها است. متاسفانه در هنگامی که تصمیم به تغییر میدان امام حسین (ع) گرفته شد شتابزده عمل کردیم  و آن پیاده محوری و انسان محوری که مد نظر بود محقق نشد، بلکه به شکل سلیقه ای نه مطالعه ای این موارد اعمال شد.

 

 

 

انتقاد جانشین فرمانده ناجا از معافیت‌های سربازی

جانشین فرمانده ناجا از تعداد بالای آمار معافیت‌های پزشکی و کفالت سربازی انتقاد کرد.

سردار ایوب سلیمانی گفت: کاهش موالید در دهه هفتاد و افزایش حضور در دانشگاه‌ها از مواردی بود که سبب کاهش تعداد سربازان در سال‌های جاری شده است که البته با توجه به افزایش ۲۸ درصدی موالید ذکور دهه ۸۰ در مقایسه با دهه ۷۰ بخشی از این کمبود حل خواهد شد.

وی ادامه داد: از طرف دیگر شرایط اقتصادی در سال‌های اخیر نیز سبب موضوعی دیگر شده که برای برخی خانواده‌ها سخت است که فرزندشان به سربازی برود و دوسال هم خرج سربازی رفتن او را بدهند که این هم جزو مسائلی است که هرچند کم اما در تاخیر اعزام به سربازی تاثیر دارد. سردار سلیمانی به روند کاهش صدور معافیت‌های پزشکی از ۱۲ درصد به ۹.۴ درصد اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر معافیت پزشکی کاهش داشته است، اما ما نباید اجازه دهیم که به کسی ظلمی شود و باید افراد دارای شرایط نزدیک به هم مساوی باشند. جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه کار نیروهای مسلح تماما رزمی نیست، افزود: اگر فردی پزشک باشد و روی ولیچر بنشیند، آیا اجازه طبابت از او سلب می‌شود؟ خیر؛ بلکه شرایط مناسب سازی شده و این فرد می‌تواند در محلی مناسب به خدمتش ادامه دهد. تمام نیروهای مسلح که رزم و دفاع نیست. در مورد معافیت‌های پزشکی هم می‌توان همینطور عمل کرد.

 

 

 

کلاهبرداری با عنوان برنده شدن در مسابقات رادیویی و تلویزیونی

جانشین رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص کلاهبرداری در ایام اربعین توسط افراد سودجو و کلاهبردار هشدار داد.

سرهنگ حسین امیرلی گفت: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی (ع) و آغاز مسافرت‌های زیارتی هموطنان به کشور عراق، افراد سودجو و کلاهبردار با سوءاستفاده از موقعیت پیش آمده و با استفاده از ترفندهای قدیمی ضمن برقراری تماس با شهروندان به صورت تصادفی و انتخاب شده با ترفند شرکت و برنده شدن آن‌ها در مسابقات مذهبی و ضمن برقراری مصاحبه دروغین با شخصیت‌های کشوری و افراد سرشناس و با انجام مهندسی اجتماعی دقیق، با اعلام برنده شدن در مسابقه سفر به عتبات عالیات مخاطبین را فریب داده و با بهانه پرداخت نقدی و کمک هزینه سفر قربانیان را با روش‌های مختلف به پای دستگاه خودپرداز کشانده و با استفاده از ترفندهای خاص نسبت به دسترسی به اطلاعات کارت بانکی و برداشت وجه از حساب آن‌ها اقدام می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه به هموطنان توصیه کرد: شهروندان مراقب باشند کلاهبرداران با برقراری تماس تلفنی و یا ارسال پیامک به بهانه‌های مختلف از جمله برنده شدن در مسابقه و یا دریافت جایزه، از شما می‌خواهند برای دریافت جایزه به نزدیکترین دستگاه عابر بانک مراجعه نمایید و با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا تمام اطلاعات کارت عابر بانک را دریافت و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌نمایند. لذا به هیچ عنوان فریب اینگونه تماس‌ها را نخورده و همواره به یاد داشته باشند برای واریز وجه به حساب آن‌ها صرفاً شماره کارت لازم بوده و هرگز نیازی به ارائه رمزهای حساب بانکی افراد نیست.

جانشین رئیس پلیس فتا ناجا تأکید کرد: شهروندان عزیز از واگذاری سایر اطلاعات کارت و یا مراجعه حضوری به دستگاه عابربانک به منظور دریافت وجه جداً خودداری نمایند.