تفاهمنامه همکاری میان وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی امضا شد
تفاهمنامه همکاری میان وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی امضا شد

  تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی با هدف تسهیل در واردات کالاهای اساسی به امضای وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی رسید. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نشست امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی با هدف […]

 

تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی با هدف تسهیل در واردات کالاهای اساسی به امضای وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نشست امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی با هدف تسهیل در واردات کالاهای اساسی به کشور، با حضور رستم قاسمی و سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی و معاونین آنها در محل وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

وزیر راه و شهرسازی در این نشست با تاکید بر ظرفیت‌های بالای کشور در حوزه حمل و نقل به ویژه در بخش‌های دریایی و ریلی، بر لزوم بهره‌برداری بهینه و موثر از آنها برای تامین کالاهای اساسی از کشورهای مبدا و تولیدکننده آنها و واردات کالاها و توزیع متوازن آن در کشور تاکید کرد.

رستم قاسمی گفت: به عنوان مثال در زمینه مبادلات کالاهای اساسی با روسیه، ما این امکان را داریم که کالا را از روسیه به بندر شهید رجایی بیاوریم و بدون نیاز به تخلیه، مستقیما به سمت بندر چابهار در جنوب کشور منتقل کنیم. این مسئله در مورد دیگر بنادر هم صادق است و باید از چنین ظرفیتی بیشترین استفاده را برد.

وزیر جهاد کشاورزی هم در این جلسه با استقبال از اهتمام وزارت راه و شهرسازی برای فراهم کردن زمینه‌ برای تسهیل و تسریع در واردات کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از قبیل گندم، روغن، جو، ذرت، سویا، برنج و شکر، اولویت شبکه حمل و نقلی مد نظر وزارتخانه متبوعش را شبکه ریلی و سپس جاده‌ای عنوان کرد.

در این نشست و پس از بحث و تبادل نظر درباره بندهای متن پیش‌نویس، تفاهم‌نامه برای اجرا به امضای وزرای راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی رسید.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان:

بندر چابهار سومین بندر تجاری برای واردات اقلام اساسی شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: برای ارتقاء بندر چابهار به سومین بندر تجاری کشور برای تسریع در واردات کالای اساسی برنامه ریزی کرده‌ایم.

بهروز  آقایی گفت: تخلیه و انتقال به موقع کالای اساسی و نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور به مقاصد مصرف بسیار اهمیت دارد؛ بنابراین با تامین  امکانات و زیرساخت‌های بندر چابهار ظرفیت بسیار مناسبی برای تسریع در تخلیه و کاهش هزینه‌های انتقال و توزیع کالای اساسی ایجاد می‌شود.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستانتخلیه روزانه ۱۴۵۰۰ تن غلات از یک شناور، تخلیه ۴۵۰۰ تن کالای کیسه از یک کشتی و حمل و انتقال ۶۰ درصد ازکل کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی وارده به بندر چابهار به صورت حمل یکسره با انجام فعالیت‌های ترخیص و خروج ۲۴ ساعته کالا  تاکنون در بندر چابهار به صورت میانگین انجام می شود.

برنامه ریزی برای ارتقای بندر چابهار به دومین بندر تجاری کشور در واردات کالای اساسی امسال در دستور کار قرار گرفته است.

تسریع و جلوگیری از رسوب کالا خصوصا کالای اساسی از مهم ترین دستورهای مقامات مسئول برای خروج کالای اساسی از بنادر کشور به ویژه بندر چابهار بوده است.

 

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی مطرح کرد؛

برنامه‌ریزی برای پروازها به قطر طی زمان برگزاری جام جهانی

کربلایی از برنامه ریزی برای تسهیل پرواز‌های مسافری به قطر در ایام برگزاری مسابقات جام‌جهانی فوتبال خبر داد.

محمد مهدی کربلایی گفت: باتوجه به توافقات انجام شده در حوزه حمل و نقل هوایی بین وزارت راه و شهرسازی ایران و قطر، انتظار می‌رود در طول ایام برگزاری مسابقات جام جهانی شاهد تردد تعداد قابل‌توجهی از مسافران در شهرفرودگاهی امام‌خمینی باشیم.

به گفته مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی، اقداماتی در خصوص سهولت تردد مسافران و توزیع پرواز‌ها در تمام ساعات شبانه روزبه منظور جلوگیری از ایستایی مسافران پیش بینی شده است. در ایام سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ شهرفرودگاهی امام خمینی (ره) میزبان ۴۵۴هزار و ۶۱۵ مسافر از طریق ۲۹۶۸ پرواز بوده است.