تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»

در مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که به مناسبت هفته‌ کتاب و کتابخوانی و همزمان با آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس برگزار شد، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «تنها گریه کن» منتشر شد. متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به […]

در مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که به مناسبت هفته‌ کتاب و کتابخوانی و همزمان با آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس برگزار شد، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «تنها گریه کن» منتشر شد. متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقه‌ تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت .. هیچ سرمایه‌ معنوی برای کشور و ملّت و انقلاب برتر از اینها نیست. سرمایه‌ باارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانه‌ مادرانه به آن نیاز داشت.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
ــ از نویسنده جدّاً باید تشکّر شود
همچنین سرکار خانم نغمه مستشار نظامی از شاعران آیینی کشور، پس از مطالعه کتاب «تنهاگریه کن» شعری درباره این کتاب سروده‌اند که در جریان مراسم رونمایی از تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب تنها گریه کن، از متن یادداشت رهبر انقلاب بر ترکیب‌بند این شاعر رونمایی شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بسیار کار درست و به‌جایی کرده‌اند؛ آن بانوی شهیدپرور و آن حماسه، در خور چنین ستایش است.
ای کاش برای دیگر مادران ارجمند شهیدان در قم ــ مانند مادر شهیدان زین‌الدّین ــ و در سراسر کشور نیز زلال قریحه‌ شاعران، آثاری بیافریند.
من هم آن کتاب را خوانده‌ام و چند کلمه تقریظ بر آن نوشته‌ام.

سفارت فلسطین در تهران اقدام انگلیس در تروریست خواندن حماس را محکوم کرد
سفارت فلسطین در تهران طی بیانیه‌ای اقدام انگلیس در متهم کردن حماس به تروریسم را محکوم کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است: سفارت دولت فلسطین در تهران تصمیم دولت بریتانیا مبنی بر متهم نمودن گروهی از گروه های مقاومت فلسطین به تروریسم و اعمال اقدامات ظالمانه علیه این گروه مهم را شدیدا محکوم می‌نماید.
انتظار داشتیم به جای این امر دولت بریتانیا در سالگرد استقلال فلسطین این دولت را کاملا به رسمیت بشناسد؛ چرا که تعداد کشورهایی که دولت فلسطین را به رسمیت شناخته اند بیشتر از کشورهایی است که اشغالگری صهیونیستی را به رسمیت شناخته اند و این امر می توانست تاریخ بریتانیا را که سبب تمام گرفتاری هایی است که از ۷۳ سال پیش تاکنون از آن رنج می بریم تصحیح نماید.

سفارت دولت فلسطین

هشدار به مخالفان ورود قرص کرونا به کشور
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باید هر فردی که مانع دسترسی مردم به دارو و واکسن کرونا شود را به دلیل ارتکاب «جنایت علیه بشریت» و «قتل عمد» تحت تعقیب داخلی و بین‌المللی قرار داد تا بدانند ملت بی پناه نیست.
جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تربت جام و تایباد در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:
«خط و نشان کشیدن های برخی مسئولان و مافیای داروی کشور برای ممانعت از ورود قرص درمانی کرونا به کشور شروع شده! باید هر فردی که مانع دسترسی مردم به دارو و واکسن کرونا شود را به دلیل ارتکاب «جنایت علیه بشریت» و «قتل عمد»تحت تعقیب داخلی و بین المللی قرار داد تا بدانند ملت بی پناه نیست.» جدیدترین قرص‌ خوراکی تولیدشده کرونا با اثربخشی ۸۹ درصدی در مبتلانشدن به نوع حاد و مرگ بر اثر این بیماری، پاکسلوید «Paxlovid» تولیدی شرکت فایزر آمریکاست که با هدف دسترسی گسترده در دنیا، خط تولید آن قرار است از سوی نهاد عام‌المنفعه MPP سازمان ملل متحد به ۹۵ کشور جهان از جمله ایران واگذار شود اما ایران برای راه‌اندازی خط تولید آن چندین شرط دارد.
به گفته یک مقام مسئول در وزارت بهداشت راه‌اندازی خط تولید و دسترسی به قرص فایزر ایرانی نیاز به چهار شرط دارد؛ تأیید کمیسیون مربوطه در سازمان غذا و دارو، بر هم نخوردن نظام دارویی کشور، جمع‌بندی حقوق مالکیت فکری و ثبت در فهرست دارویی کشور.

شکست سناریوی جدایی تهران – باکو
سفر معاون نخست وزیر آذربایجان به تهران می‌تواند آغاز مهم و قابل توجهی در مسیر ترمیم فضای موجود بین دو کشور باشد و زنگ خطر برای شیاطینی به صدا درآورد که همه تلاش خود را برای برهم زدن مناسبات تهران- باکو به کار بسته‌اند. دیروز یکشنبه «شاهین مصطفی‌اف» معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان در صدر هیئتی عالی‌رتبه وارد تهران می‌شود. سفر مصطفی‌اف، نخستین سفر یک مقام رسمی آذربایجان به ایران پس از سوءتفاهم‌های اخیر است. اخبار رسیده حاکی از این است که برنامه‌ریزی برای دیدار روسای جمهور دو کشور در حاشیه اجلاس آتی سران اکو در عشق‌آباد ترکمنستان نیز در دست پیگیری است. این سفر از چند وجه حائز اهمیت است: نخست اینکه این اتفاق دیپلماتیک نشان می‌دهد که تیر دشمنان دو ملت به سنگ خورده و دو کشور در حال بازگشت به مسیر قبلی و توسعه روابط هستند. دوم اینکه طبعا رژیم‌صهیونیستی به‌شدت از این سفر ناخشنود است، زیرا تلاش‌های چندسال اخیر خود برای جدایی دو همسایه را تا حدود زیادی بر باد رفته می‌بیند. همچنین این سفر نشان می‌دهد که قدرت بازیگری و جایگاه ژئوپلیتیکی و تمدنی ایران در معادلات منطقه و جهان اساسا قابل انکار نیست. ایران به‌خوبی نشان داده که ذره‌ای چشم‌داشت به خاک هیچ کشوری ندارد و با تمام توان خواهان برقراری صلح و امنیت دائمی در منطقه است.