تقویت بازار سرمایه در دستور کار است
تقویت بازار سرمایه در دستور کار است

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام اینکه تقویت بازار سرمایه در دستور کار است، گفت: بسته ۱۰ بندی کمک به بازار سرمایه در ستاد اقتصادی تصویب شده واست. مجید عشقی درباره جزئیات تصویب ۱۰ پیشنهاد برای بازار سرمایه و در پاسخ به این پرسش که “با اعمال این پیشنهادها قرار است دقیقاً چه […]

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام اینکه تقویت بازار سرمایه در دستور کار است، گفت: بسته ۱۰ بندی کمک به بازار سرمایه در ستاد اقتصادی تصویب شده واست.
مجید عشقی درباره جزئیات تصویب ۱۰ پیشنهاد برای بازار سرمایه و در پاسخ به این پرسش که “با اعمال این پیشنهادها قرار است دقیقاً چه اتفاق هایی در بازار بورس بیفتد و آیا قدرت صندوق تثبیت بازار سرمایه هم افزایش پیدا می‌کند؟”، افزود: درخصوص پیشنهادهایی که در ستاد اقتصادی دولت ارائه و جزئیات آن فردا شب توسط سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی ارائه خواهد شد، ما به این سمت پیش رفتیم که جلوی افزایش شدید هزینه‌های بخش‌های تولیدی صنعتی را بگیریم و از یک طرف هم به صندوق تثبیت بازار سرمایه کمک کنیم و در بندهای دیگری هم در بخش‌هایی از بازار اثر گذار خواهد بود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: یک بندی که مورد توجه فعالان بازار و با حمایت شخص رئیس‌جمهوری مورد توجه قرار گرفت و ان‌شاءالله انجام خواهد شد، بحث افزایش قدرت صندوق تثبیت بازار سرمایه است تا بتواند در مواقع بحرانی با فعالیت خودش به ثبات بازار کمک کند.
عشقی افزود: همچنین قرار است این صندوق علاوه‌ بر ردیف بودجه مشخصی که در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده، یک عدد خیلی بیشتری تقریبا ۱۰ برابر آن عدد هم از طریق انتقال سهام و در واقع نقدینگی به این صندوق کمک شود تا این صندوق بتواند به وظیفه خود عمل کند.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه “شنیده‌ شده است ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع به‌ جز چند ردیف منابع قبلی به صندوق تثبیت واریز می‌شود، آیا این موضوع درست است؟”، گفت: بله، ما مذاکره‌ای که داشتیم قرار شد تا این عدد به صندوق تثبیت بازار سرمایه اضافه بشود تا این صندوق بتواند از سهم های بازار حمایت کند و یک جریان ورودی خوبی به بازار تزریق شود.

بیمه آسیا بیش از کل تولید ۱۳۹۹را محقق ساخت
نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در دیدار با حجت الاسلام امیر حسین شاهانی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان های بسیج اقشار و وزارتخانه ها و ادارات کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از الزامات سیاست گذاری اقتصادی کشور، اقدامات صنعت بیمه در راستای تحقق این سیاست گذاری ها را بسیار موثر، کارآمد و ارزشمند توصیف کرد.
مسعود بادین، در این دیدار که با حضور اعضای شورای فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج بیمه آسیا برگزار شد، عملکرد بیمه آسیا را در سه سال گذشته نمادی از مدیریت بحران خواند که با روحیه جهادی مدیران، کارکنان و شبکه فروش به انجام رسید.
مسعود بادین در ادامه این دیدار، گزارشی از عملکرد درخشان بیمه آسیا در سال جاری ارائه داد و گفت:بیمه آسیا براساس آمارهای ۵/۸ ماهه امسال توانسته است ضمن کسب ۰۷/۱۱ درصد بازار بیمه، بیش از کل تولید سال۱۳۹۹را محقق سازد. این در حالی است که هنوز بیش از سه ماه تا پایان سال باقی است و امیدواریم که در این مدت عملکرد خیره کننده ای از تلاش و کوشش خانواده بزرگ بیمه آسیا در صنعت بیمه به نمایش گذاشته شود و رکورد های جدیدی در عملیات بیمه گری بیمه آسیا به ثبت برسد.
در این دیدار هم چنین حجت الاسلام شاهانی، ضمن تشکر از میزبانی مدیر عامل و اعضای شورای فرماندهی پایگاه بسیج بیمه آسیا و تبریک روز بیمه، موفقیت ها و افتخارات بیمه آسیا در عرصه بیمه گری و خدمت رسانی به مردم را بالاخص در مقاطع حساس و بحرانی و شیوع کرونا قابل تقدیر و ارزنده توصیف کرد و اظهار داشت: موضوع بیمه در اسلام بسیار با اهمیت است، زیرا می توان از این طریق از مردم با حفظ کرامت آن ها به نحو شایسته ای حمایت نمود و خدمت رسانی کرد.
در این جلسه هم چنین لوح تقدیری به مناسبت هفته بسیج و به پاس خدمات و تلاش های صادقانه و زحمات خالصانه مدیر عامل بیمه آسیا در راستای تحقق آرمان های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران از سوی نمایندگی ولی فقیه در سازمان های بسیج اقشار و وزارتخانه هاو ادارات کشور به ایشان تقدیم شد.

صنعت بیمه ایران پتانسیل‌های خوب خود را شناخت
مدیر بیمه های اتکایی شرکت بیمه میهن، معتقداست که صنعت بیمه ایران پس ازاعمال تحریم‌ها، پتانسیل‌های خوب خود را شناخت و با هماهنگی‌های ایجاد شده بین شرکت‌های بیمه، استانداردهایی رعایت خواهد شد تا سطح فنی شرکت های بیمه ارتقا پیدا کرده و بیمه نامه ها با استانداردهای نسبی صادر می شوند.
مرجان رضایی گفت: ماهیت اتکایی توزیع مناسب ریسک است و وقتی که ریسک نتواند در مناطق مختلفی توزیع شود خیلی به معنای مفهوم کاربردی اتکایی عمل نشده است.
وی، ادامه داد: یک مقداری از ریسک‌هایی که امکان خروج و واگذاری آنها از کشور وجود دارد انجام می‌شود اما کارهای بیشتر ریسک‌ها در داخل کشور است که این مساله باعث شده، صنعت بیمه ایران، پتانسیل هایی که در داخل دارد را بتواند به خوبی استفاده کند.
رضایی، بیان کرد:در حال حاضر یک هماهنگی بین شرکت‌های بیمه ایجاد شده تا یک استاندارهایی رعایت شود.
به گفته وی، اگر آن استانداردها رعایت نشود شرکت‌ها نمی توانند از آن طرف اتکایی بگیرند این خیلی اقدام خوبی بوده که باعث خواهد شد سطح فنی شرکت های بیمه ارتقا پیدا کندو بیمه نامه ها در چهار چوب ضوابط و با استانداردهای نسبی صادر می شوند.
مدیر بیمه های اتکایی شرکت بیمه میهن، بیان کرد: دراین بین نقش بیمه مرکزی بسیار مهم است و اگر پشتوانه بیمه مرکزی نبود در سیل۹۸ شرکت‌های بیمه ای نمی‌توانستند از پس آن به خوبی بربیایند.