تقویت بخش کشاورزی هرمزگان نیازمند حمایت و توجه جدی است
تقویت بخش کشاورزی هرمزگان نیازمند حمایت و توجه جدی است

رییس اتاق بازرگانی هرمزگان گفت: با توجه به ظرفیت فوق العاده ای که در بخش کشاورزی هرمزگان به ویژه در بخش محصولات خارج از فصل وجود دارد، تقویت این بخش بیش از هر زمان دیگر نیازمند توجه و حمایت خاص است. به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی هرمزگان، محمدرضا صفا در شصت و هفتمین نشست […]

رییس اتاق بازرگانی هرمزگان گفت: با توجه به ظرفیت فوق العاده ای که در بخش کشاورزی هرمزگان به ویژه در بخش محصولات خارج از فصل وجود دارد، تقویت این بخش بیش از هر زمان دیگر نیازمند توجه و حمایت خاص است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی هرمزگان، محمدرضا صفا در شصت و هفتمین نشست شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی که با حضور استاندار هرمزگان و بخش خصوصی و … همراه بود اظهار داشت: استان هرمزگان یکی از با استعدادترین، مهم ترین و راهبردی ترین مناطق اقتصادی کشور بوده است که با وجود ظرفیت‌های بالایی در حوزه کشاورزی اعم از باغی و صیفی؛ نیازمند توجه و حمایت جدی دولت سیزدهم به این بخش است. وی افزود:اامروزه اصلاح الگوی مصارف آبی و الگوی کشت یکی از ضروت‌های مهم موجود در حوزه کشاورزی است که باید حتما مورد توجه همگان باشد، چرا که بی‌توجهی به این امور قطعا زیان‌های بسیاری را متوجه کشاورزان می‌کند. صفا تاکید کرد: استان هرمزگان می تواند تنها از بخش شیلات و کشاورزی درآمد و اشتغال استان را تامین نماید و ظرفیت های بالای آن در بخش گلخانه ای می تواند در کشور سرآمد باشد. وی در ادامه بخش کشاورزی و شیلات استان را از بخشهای مهم در توسعه اقتصادی دانست وابراز داشت و افزود: بخش کشاورزی استان نیازمند ساماندهی است و با توجه به محصولات خارج از فصلی که در استان وجود دارد بدون شک محصولات هرمزگان می تواند جایگاه بسیار خوبی در بازارهای هدف داشته باشد. استاندار هرمزگان در ادامه این نشست با تاکید بر لزوم تلاش در جهت تامین امنیت و سلامت محصولات کشاورزی، اظهارداشت: رصد و پایش مستمر آفات و بیماری‌هایی که کشاورزی استان را تهدید می‌کند مورد تاکید است و با توجه به اینکه در حال حاضر مگس میوه مدیترانه‌ای و سوسک سرخرطومی حنایی، مرکبات و نخیلات استان را در معرض تهدید قرار داده است پیگیری تخصیص اعتبارات ملی جهت ردیابی و مبارزه با این آفات در دستورکار قرار می‌گیرد دوستی در بررسی روند طولانی‌شدن اخذ مجوز آزمایشگاه‌های معین جهت تطبیق سموم در محصولات کشاورزی، تاکید‌کرد: شکایت سازمان غذا و دارو به دلیل اطاله در صدور مجوزهای مورد نیاز به بازرسی نهاد ریاست جمهوری ارسال خواهد شد. مهندس دوستی با اشاره به ظرفیت بندرلنگه در جهت توسعه صادرات محصولات کشاورزی به مقصد بندر حَمَد قطر، تصریح‌کرد: کارهای بزرگی برای توسعه ظرفیت‌های بندری شهرستان بندرلنگه تعریف شده است که احداث بندرگاه جدید، الحاق یک هکتار به بندرگاه فعلی، اختصاص ۱۰۰هکتار زمین برای احداث پارکینگ کانتینری و احداث پروژه کمربندی بندرلنگه از جمله این طرح‌ها هستند که وضعیت این بندر را برای صادرات محصولات کشاورزی مطلوب‌تر خواهد کرد.