تمدید مهلت ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۰ اردیبهشت
تمدید مهلت ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۰ اردیبهشت

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح های ترافیکی سازمان حمل و نقل و ترافیک، از تمدید مهلت ثبت نام طرح ترافیک اصحاب رسانه تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد. عمار سعیدیان فر ضمن اعلام این خبر، توضیح داد: با توجه به شرایط شیوع کرونا و دورکاری اصحاب رسانه و تاخیر برای دریافت معرفی نامه و […]

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح های ترافیکی سازمان حمل و نقل و ترافیک، از تمدید مهلت ثبت نام طرح ترافیک اصحاب رسانه تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد.
عمار سعیدیان فر ضمن اعلام این خبر، توضیح داد: با توجه به شرایط شیوع کرونا و دورکاری اصحاب رسانه و تاخیر برای دریافت معرفی نامه و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام خبرنگاری و نیز با توجه به درخواست مکرر اصحاب رسانه مبنی بر تمدید مهلت زمان ثبت نام، از این رو اصحاب رسانه تا پایان ۱۰ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک خبرنگاری خود در سامانه «تهران من» اقدام کنند. مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح های ترافیکی گفت: تاکنون حدود چهار هزار و ۷۰۰ نفر از اصحاب رسانه برای دریافت طرح ترافیک و کارت بلیت، در سامانه تهران من، ثبت نام کرده اند. سعیدیان فر تاکید کرد: خبرنگاران متقاضی کارت بلیت استفاده از حمل و نقل عمومی نیز دقت داشته باشند که باید در سامانه تهران من در مهلت تعیین شده (۱۰ اردیبهشت) ثبت نام کنند. بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، به گفته مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح های ترافیکی تاریخ مذکور، آخرین مهلت ثبت نام خبرنگاران بوده و بار دیگر تمدید نخواهد شد.

 

 

راه‌اندازی مرکز کنترل خودروهای حفاظتی یگان سازمان جنگل‌ها
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان جنگل‌ها از راه‌اندازی مرکز کنترل خودروهای حفاظتی یگان این سازمان و ساماندهی نیروها خبر داد.
میثم حسینی لر ضمن اشاره به راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ ناوگان یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها و مرکز کنترل خودروهای حفاظتی اظهار کرد: درحال حاضر تمامی خودروهای یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها به سیستم‌های مکان‌یاب (GPS) مجهز شده‌اند و مسیر حرکتی آن‌ها در سامانه مانیتورینگ ناوگان یگان حفاظت ثبت می‌شود. وی با بیان اینکه نیروهای حفاظتی در جنگل‌ها و عرصه‌های طبیعی به‌صورت شبانه‌روزی مشغول حفاظت و صیانت از طبیعت هستند، تصریح کرد: برای هر یک از این نیروهای حفاظتی محدوده‌ای جهت حفاظت و رصد مشخص شده است و هنگامی‌که خودروی آن‌ها شروع به حرکت می‌کند ما می‌توانیم مسیر حرکتی آن‌ها را مشاهده کنیم. گاهی اوقات این خودروها از محدوده تعیین شده خارج می‌شوند و یا چندین روز خاموش هستند، در این شرایط مدیران کل ادارات درجریان ماجرا قرار خواهند گرفت و علت را جویا می‌شوند.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات ارتباطات و تحول اداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: از سویی دیگر هشدارهای مختلفی در این سامانه طراحی شده است که اگر نیروی حفاظتی در شرایط خطرناکی قرار گرفت و یا حتی از مسیر خود خارج شد، هشداری به‌صورت پیامک همراه با لوکیشنی که خودروی حفاظتی در آن قرار دارد، برای مدیرکل استان ارسال می‌شود. حسینی لر در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد زیادی از نیروهای حفاظتی سازمان جنگل‌ها از شهریور ماه سال گذشته تاکنون ساماندهی شده‌اند، گفت: پیش از این تعداد زیادی از نیروهای حفاظتی ما پست یگان حفاظت نداشت. این مسئله سبب می‌شود که مشمول برخی مزایا، تسهیلات و قوانین نیروهای حفاظتی نشوند. به گفته وی درحال‌ حاضر ۱۴۴۳ نفر از نیروهای حفاظت، پست یگان حفاظت را گرفته‌اند، تصریح کرد: از این‌رو این افراد مشمول قوانینی که دولت برای یگان حفاظت تصویب می‌کند و یا سایر مزایای سازمانی خواهند شد.

اجرای طرح برخورد با تخلفات مخدوشی و پوشش پلاک در پایتخت
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از تشدید طرح برخورد با مخدوشی و پوشش پلاک در سطح شهر تهران و برخورد قاطع با متخلفان این نوع تخلف خبر داد. سرهنگ علی همه‌خانی ضمن بیان این خبر اظهار کرد: طرح برخورد با مخدوشی و پوشش پلاک در سطح شهر تهران و برخورد قاطع با متخلفان در دستور جدی کار پلیس راهور فاتب قرار گرفته است.
سرهنگ همه‌خانی بیان داشت: با توجه به محدودیت‌های اعمال شده به دلیل شیوع ویروس کرونا این امر موجب گردیده معدود رانندگانی اقدام به تخلف پوشش و مخدوشی پلاک نمایند که این اقدام آنها از دید و رصد پلیس دور نیست. وی افزود: رانندگانی که اقدام به پوشش پلاک خود از طریق پوشاندن یا گذاشتن کاور و … بر روی پلاک به منظور ورود به محدوده طرح ترافیک یا محدوده کاهش آلودگی هوا و… می‌نمایند نیز برابر مقررات علاوه بر اعمال قانون به مبلغ ۶۰,۰۰۰ تومان، برای آن تخلف هم جریمه خواهند شد. معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: عوامل پلیس راهور در سطح معابر پایتخت به صورت فیزیکی حضور دارند و همچنین با استفاده از دوربین‌های نظارتی و ثبت تخلف شهری به صورت مکانیزه با رانندگان متخلفی که پلاک خودرویشان را به هر نحوی دست کاری و مخدوش می‌نمایند و یا با استفاده از کاورهای مختلف می‌پوشانند، برخورد و اعمال قانون می‌نماید. سرهنگ همه‌خانی ادامه داد: به استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) هرگونه تغییر در ارقام پلاک و مخدوشی آن جرم بوده و در صورت مشاهده مأمورین پلیس ضمن جلوگیری از تردد این خودروها جهت رسیدگی و برخورد قانونی به مرجع قضائی معرفی می‌گردند. وی افزود: برخی از رانندگان برای ورود به محدوده طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا نیز دست به پوشاندن پلاک می‌زنند که علاوه بر اعمال قانون با هماهنگی‌های به عمل آمده این افراد به مراجع قضائی معرفی تا برخورد قانونی لازم نیز صورت پذیرد. رانندگان توجه داشته باشند که پلاک وسیله نقلیه‌شان همواره باید همانند روز اولی که پلاک را تحویل گرفتند بدون هیچ گونه مخدوشی و دستکاری در جلو و عقب خودرو نصب شده باشد.