رییس دفتر اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان یزد درباره ریزش سقف یک کلاس درس گفت: مدرسه تخریبی نبوده، بلکه طی چند روز اخیر بارندگیهای سنگین موجب شد ایزوگام سقف سوراخ شده و قسمت کاهگل و گچ سقف ریزش کند. محسن گلستانی، گفت: این حادثه در یکی از مدارس دخترانه بزرگسال ناحیه یک استان […]
رییس دفتر اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان یزد درباره ریزش سقف یک کلاس درس گفت: مدرسه تخریبی نبوده، بلکه طی چند روز اخیر بارندگیهای سنگین موجب شد ایزوگام سقف سوراخ شده و قسمت کاهگل و گچ سقف ریزش کند.
محسن گلستانی، گفت: این حادثه در یکی از مدارس دخترانه بزرگسال ناحیه یک استان یزد رخ داد. طی این حادثه یک معلم و یک دانش آموز آسیب دیدند که بلافاصله به درمانگاه منتقل شدند.وی ادامه داد: بعد از عکسبرداری و درمان سرپایی مشخص شد که این دو نفر مشکل خاصی ندارند و بعد مرخص شدند.
گلستانی افزود: این مدرسه تخریبی نبوده، بلکه طی چند روز اخیر بارندگیهای سنگین موجب شد ایزوگام سقف سوراخ شده و قسمت کاهگل و گچ سقف ریزش کند. رییس دفتر اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان یزد گفت: ۳۵ تا ۴۰ درصد مدارس استان یزد نیاز به بازسازی و جایگزینی دارند و تقریبا فرسوده هستند. ما گزارش و آمار مدارس در دست تخریب را طی نامهای به سازمان نوسازی کل کشور اعلام کردیم. آنها نیز با پیگیریهای صورت گرفته اعتبارات خوبی اختصاص داده و قول پیگیری بازسازی مدارس را به ما دادهاند.
پلاستیک بده؛ غذای پرنده بگیر
شهردار منطقه ۱۲ از نصب اولین دستگاه تغذیه پرندگان با استفاده از مواد بازیافتی خبر داد.
علی محمد سعادتی در مورد نصب اولین دستگاه تغذیه پرندگان با استفاده از مواد بازیافتی در محدوده بازار تهران گفت: اولین دستگاه تغذیه پرندگان با استفاده از مواد بازیافتی به منظور فرهنگسازی و آموزش تفکیک پسماند به شهروندان و کمک به تغذیه پرندگان در منطقه ۱۲ نصب شد.
وی با اشاره به سیاستهای شهرداری تهران در حوزه کاهش تولید پسماند، تصریح کرد: طرح کاپ در شهر تهران اجرایی شده که براساس آن تفکیک پسماند خشک در دستور کار قرار گرفته است که در همین راستا سعی کردیم با اجرای برنامههای مختلف مردم را به کم حجم سازی بطریهای بازیافتی تشویق کنیم که بر همین اساس دستگاههای تغذیه گربه و پرندگان را در سطح منطقه نصب کردیم.
شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه دستگاه تغذیه گربه پیش از این در سطح شهر تهران نصب شده (خیابان ۳۰تیر) اما برای اولین بار دستگاه تغذیه پرندگان در منطقه بازار در محدوده بازار مروی نصب شده است، گفت: این دستگاه با انرژی خورشیدی کار میکند و گنجایش ۲۴۰ لیتری دارد و شهروندان میتوانند با انداختن زبالههای پلاستیکی و بازیافتی خود در این دستگاه، ارزن و گندم که غذای پرندگان است را دریافت کنند.سعادتی با تاکید بر اینکه این طرح به صورت پایلوت در خیابان ناصر خسرو اجرا شده و در صورت استقبال شهروندان، دستگاههای دیگر در نقاط مختلف منطقه نصب خواهد شد، اظهار کرد: این اقدام علاوه بر اینکه موجب توجه مردم به امر پسماند میشود موجب ارتقاء سطح دانش و فرهنگ حفاظت از محیط زیست و کمک به تغذیه پرندگان با آلودگی کمتر و جلوگیری از انتقال بیماری، نیز میشود.
تامین رایگان سیمان برای بازسازی مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
معاون بنیاد مستضعفان از مصوبه هیات امنای این بنیاد برای تامین سیمان مورد نیاز برای بازسازی مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان به صورت رایگان خبر داد.
محسن منصوری، با اشاره به اقدامات این بنیاد در کمک رسانی به مردم سیل زده گفت: ما در کنار گروههای جهادی، گروههای مردمی و مسئولان دولتی برنامه هایی برای کمک به سیل زدگان در نظر گرفته ایم.
وی در تشریح این برنامهها گفت : در این زمینه در همان روزها و ساعات اولیه حادثه با دستور رئیس بنیاد مستضعفان ۳۰۰ هزار آب معدنی که نیاز ضروری مردم بود از نزدیک ترین مناطق تامین شد و در اختیار زلزلهزدگانی قرار گرفت که بیشتر از سیل آسیب دیده بودند.وی ادامه داد: یکهزار پتو در فاز اول و در فاز دوم ۳۰۰۰ پتو تهیه و در منطقه توزیع شده است که چون در روزهای اخیر برودت هوا زیاد شده نیاز ضروری به اقلام گرمایشی وجود داشت. به گفته وی، تهیه ۵۰۰۰ کوله حاوی ۱۵ قلم اجناس امدادی دیگر اقدام بنیاد مستضعفان در سیل اخیر بوده که با همکاری ستاد بحران، فرمانداریها و استانداری در اختیار مردم قرار گرفته است.معاون بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه شأن این بنیاد پشتیبانی از گروههای جهادی و گروههای مردمی و حمایت از حرکتهای خودجوش برای کمک رسانی، بازسازی و بهسازی مناطق سیل زده در کوتاه ترین زمان است، گفت: حجم آسیبهای وارده به نحوی است که شاید دستگاه های دولتی صرفا بخشی از کار را بتوانند انجام دهند. به همین دلیل فعالیتهای گروههای جهادی و مردم میتوانند عملیات کمک رسانی و بازسازی را تسریع کند.