تولید داروهای وارداتی در دستور کار قرار گیرد
تولید داروهای وارداتی در دستور کار قرار گیرد

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی گفت: هلدینگ دارویی شستا باید با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان خود ظرفیت لازم برای تولید داروهای وارداتی و کاهش نیاز کشور به این مهم را محقق سازد. ابراهیم بازیان با بازدید از شرکت‌های تماد، توفیق دارو، شیمی دارویی داروپخش و داروسازی رازک، در جریان امور شرکت‌های دارویی هلدینگ تیپیکو قرار […]

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی گفت: هلدینگ دارویی شستا باید با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان خود ظرفیت لازم برای تولید داروهای وارداتی و کاهش نیاز کشور به این مهم را محقق سازد.

ابراهیم بازیان با بازدید از شرکت‌های تماد، توفیق دارو، شیمی دارویی داروپخش و داروسازی رازک، در جریان امور شرکت‌های دارویی هلدینگ تیپیکو قرار گرفت.

مدیرعامل شستا در جلسه جمع‌بندی این بازدید با اشاره به لزوم اقدام جهادی در پیشبرد ماموریت‌ها در هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه شستا گفت: افق اندیشه ملت ایران همانی است که مقام معظم رهبری تبیین می‌کنند و ما نباید به کمتر از آن در حوزه‌های مختلف قانع شویم. بر این اساس وظیفه داریم آینده را بسازیم. همانگونه که ما امروز متاثر از رفتار نسل‌های گذشته هستیم.

وی افزود: بیش از ۱۰ سال است که مقام معظم رهبری در نامگذاری سال‌ها از کلیدواژه‌هایی همچون جهاد اقتصادی، تولید، جهش تولید، دانش بنیان استفاده می‌کنند. اخیرا در سخنان خود اشاره داشتند درگیر جنگ اقتصادی هستم. باید متوجه باشیم که ما پیشگامان این عرصه بوده و برای نقش‌آفرینی در این جنگ، برنامه‌ریزی مناسب داشته و اقدام جهادی کنیم.

مدیرعامل شستا با اشاره به اهمیت تولید در کشور تشریح کرد: شستا یک مجموعه تولیدی است که بیش از ۴۰ میلیون بیمه شده در آن سرمایه دارند. در برخی از صنایع مانند صنعت دارو تعیین کننده هستیم، اما این کافی نیست و باید جایگاه خود را ارتقا دهیم. امروز باید در جنگ اقتصادی حضور در تولید، جهادی و هوشمندانه باشد.

وی با اشاره بر لزوم رفع موانع تولید در شرکت‌ها تصریح کرد: امروز باید مشکلات و موانع تولید را خود برطرف سازیم. دشمن بر اقتصاد کشور خیمه زده و امنیت اقتصادی را تضعیف کرده است. باید با تلاش و اقدام جهادی اقتصاد کشور را از هرگونه آسیبی مصون نگهداریم.

بازیان با اشاره به لزوم تحول در تولید اظهار داشت: تحول در امر تولید اجتناب‌ناپذیر است و این راه را باید با برنامه‌ریزی راهبردی دنبال کنیم. هلدینگ‌ها و شرکت‌ها بازوهای تحولی شستا بوده و با یکپارچگی در فهم مسائل و ایجاد اتحاد و انسجام در ستاد و صف باید تحول را اجرایی کنیم.

کشف بیش از ۴۳۸ تن کالای معیشت احتکاری

فرمانده قرارگاه امین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۴۳۸ تن کالای اساسی احتکار شده و پلمب ۳۳ مرکز متخلف طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

سردار غلامرضا رضائیان در  تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: تعدادی از سوداگران اقتصادی برای دستیابی به سودهای کلان و نامشروع اقدام به احتکار و خودداری از عرضه اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم می کنند، تشدید اجرای طرح های مقابله با قاچاق، احتکار و اخلال در تولید و توزیع کالاهای اساسی و معیشت محور در کشور به صورت جدی ادامه دارد.

وی با اشاره به پایش های اسنادی و میدانی روند فعالیت های اقتصادی و نظام عرضه و تقاضا کالاهای اساسی و معیشت محور در کشور افزود: عزم و اراده پلیس امنیت اقتصادی برای برخورد و مقابله با متخلفان و سوداگران اقتصادی بیشتر از هر زمانی بوده و کارآگاهان این پلیس با تشکیل ۲ هزار و ۵۰ گروه مشترک در ۴۸ ساعت گذشته از ۳ هزار و ۳۹۶ مرکز و انبار نگهداری و توزیع اقلام و کالاهای اساسی بازدید و بازرسی کردند.

فرمانده قرارگاه امین پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: در این مدت کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، با اقدامات تخصصی پلیسی، محل دپو و احتکار کالاهای اساسی و ضروری را شناسایی و در بازدید و بازرسی از آن ها ۴۳۸ تن انواع کالای اساسی از قبیل برنج، گندم و آرد، ماکارونی، روغن خوراکی، گوشت قرمز و مرغ، نهاده های دامی و کشاورزی، بیش از ۵۰ هزار عدد انواع دارو، بیش از ۳۷ هزار لیتر انواع مواد شوینده و … را کشف کردند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان در برآوردهای اولیه ارزش اقلام و کالاهای مکشوفه را ۵۷۲ میلیارد ریال برآورد کرده اند، تصریح کرد: در این خصوص ۱۴۶ دستگاه خودرو توقیف و ۳۳ باب اماکن مرتبط با این امر پلمب و ۲۷۶ متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی و خودروها روانه پارکینگ شدند.

۷۰ درصد تولید فرش مددجویان کمیته امداد به بازارهای جهانی صادر می‌شود

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: ۷۰ درصد تولید فرش مددجویان کمیته امداد به دلیل برخورداری از کیفیت بالا، به بازارهای جهانی صادر می‌شود.

مرتضی فیروزآبادی با گرامیداشت روز صنایع دستی و روز ملی فرش اظهار کرد: اکنون حدود ۵۰ هزار طرح اشتغال در حوزه قالی و گلی‌بافی توسط مددجویان کمیته امداد در حال اجرا است.

وی افزود: مددجویان کمیته امداد سالانه بیش از ۱۵۰ هزار متر مربع قالی و گلیم تولید و به بازارهای داخلی و خارجی ارسال می‌کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد به نقش‌آفرینی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد در عرصه صادرات فرش کشور اشاره کرد و گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد تولیدات فرش مددجویان کمیته امداد توسط تجار معتبر ایرانی به کشورهای هدف صادر می‌شود.

فیروزآبادی با بیان اینکه تولیدات فرش مددجویان کمیته امداد موفق به ثبت نشان بین‌المللی «احسان» شده است، خاطرنشان کرد: فرش مددجویان کمیته امداد به دلیل کیفیت بالا و برخورداری از هزار دست نقشه اختصاصی، مورد استقبال خوبی در بازارهای جهانی قرار گرفته است.

به گفته وی، قیمت هر متر مربع قالی روستایی‌باف، عشایرباف و درشت‌باف مددجویان کمیته امداد سه تا پنج میلیون تومان در بازار است که سقف درآمد ۱۵ میلیون تومانی را برای مددجویان به ارمغان می‌آورد.