تولید واکسن کرونا از شهریور به ۱۰ میلیون دوز در ماه می‌رسد
تولید واکسن کرونا از شهریور به ۱۰ میلیون دوز در ماه می‌رسد

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تا قبل از پایان سال همه جمعیت هدف واکسینه خواهند شد، گفت: پیش‌بینی می کنیم تولید واکسن کرونا در تیر ماه به سه میلیون دوز رسیده و از شهریور ماه این عدد به ۱۰ میلیون دوز در ماه افزایش یابد. محمدرضا شانه ساز اظهار کرد: در تابستان […]

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تا قبل از پایان سال همه جمعیت هدف واکسینه خواهند شد، گفت: پیش‌بینی می کنیم تولید واکسن کرونا در تیر ماه به سه میلیون دوز رسیده و از شهریور ماه این عدد به ۱۰ میلیون دوز در ماه افزایش یابد.
محمدرضا شانه ساز اظهار کرد: در تابستان جهشی در تولید و عرضه واکسن های ایرانی خواهیم داشت، به این معنی که تقریباً همه گروه‌های خطرپذیر جامعه در تابستان واکسینه خواهند شد که این افتخار بزرگی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه بزودی واکسن های ایرانی در کشور عرضه خواهد شد، افزود: افتخار ما این است که واکسیناسیون را با واکسن های داخلی خود پیگیری خواهیم کرد، البته این به این معنی نیست که از واکسن های خارجی استفاده نخواهیم کرد، بلکه از آنها برای افزایش سرعت واکسیناسیون بهره خواهیم برد.
  به بهانه تحریم اجازه ورود واکسن و داروی مورد نیاز به کشور را نمی دهند
معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه اکنون بین کشورهای دنیا رقابت بزرگی برای خرید واکسن وجود دارد، گفت: در حوزه داروی وارداتی و واکسن، هنگام انتقال ارز، انواع اقسام سخت گیری ها و شیطنت ها با بهانه تحریم  صورت می گیرد و اجازه نمی‌دهند واکسن و داروی مورد نیاز مردم را به راحتی وارد کشور کنیم، همین طور در تهیه محیط کشت و مواد مورد نیاز برای تهیه واکسن و تجهیزات مرتبط که کشورهای بسیار محدودی تولیدکننده آنها هستند نیز نقل و انتقال پول بسیار با دشواری همراه است.
وی خاطرنشان کرد: برای تولید نیازمندی‌های خود با اتکا به تولید داخل برنامه‌ریزی داریم و شرکت‌های دانش‌بنیان ما به کمک آمده‌اند و حتی در حوزه تولید محیط کشت و سایر اقلام مورد نیاز در تولید واکسن هم ورود کرده‌اند.
  کرونا جان ۲۱۷ نفر دیگر را در ایران گرفت
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۲۱۷ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۸۰ هزار و ۱۵۶ نفر رسید. مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: از دیروز تا امروز (دهم خرداد ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۳۸۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۱۳ هزار و ۱۳۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون دو میلیون ۴۵۸ هزار و ۶۸۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. چهار هزار و ۱۶۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۹ میلیون و ۹۳۶ هزار و ۵۴۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس این گزارش، اکنون ۱۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۱۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. هیج شهری در وضعیت آبی قرار ندارد.
وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: تاکنون سه میلیون و ۶۴۳ هزار و ۳۵۶ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۵۲۲ هزار و ۷۰۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به چهار میلیون و ۱۶۶ هزار و ۶۳ دوز رسید.
  تزریق عمومی و داوطلبانه واکسن‌های ایرانی از هفته آینده آغاز می‌شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واکسن‌های “پاستور و کوو ایران برکت” را جزو بی‌ضررترین، با کیفیت‌ترین و مطمئن‌ترین واکسن‌ حال حاضر دنیا عنوان کرد و گفت: تزریق عمومی و داوطلبانه واکسن‌های ایرانی از هفته آینده آغاز خواهد شد.
دکتر سعید نمکی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح پروژه های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع خبرنگاران در رشت اظهار داشت: فاز یک و ۲ واکسن پاستور و برکت با موفقیت سپری شد و فاز سوم نیز به خوبی پیش می رود.
وی خاطرنشان کرد: قرار بر این بود زمانی که فاز یک و ۲ انسانی با موفقیت سپری شد فاز سوم را آغاز کنیم، همان کاری که کشورهایی از جمله چین، روسیه و هند انجام دادند که البته تزریق داوطلبانه خواهد بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: همانطوری که پیش از این گفته بودم تا پایان بهار واکسن ایرانی برای تزریق مردم آماده است که امیدواریم این کار را از هفته آینده آغاز کنیم.
نمکی با بیان اینکه خود نخستین کسی است که واکسن ایرانی را تزریق خواهد کرد، افزود: با اقدامات و تلاش های انجام شده برای تهیه واکسن ایرانی در کمتر از یک سال توانستیم به مجموعه‌های عظیم تولید کننده واکسن در دنیا بپیوندیم.
وی در ادامه با اشاره به اجرای واکسیناسیون کرونا در کشور از بهمن ماه پارسال با اولویت گروه های هدف گفت: حداکثر تا اوایل تیرماه تزریق واکسن کرونا برای جمعیت بالای ۶۰ سال، بیماران صعب العلاج، سرطانی و خاص علیه کرونا انجام می شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۸۵ درصد مرگ های بیماری کووید ۱۹ در گروه سنی بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماری زمینه ای است، تزریق واکسن این گروه های سنی و بیماران در کاهش مرگ و میرها و بسترها موثر است.