تکمیل زنجیره لجستیک کشور مورد تاکید است
تکمیل زنجیره لجستیک کشور مورد تاکید است

    مشاور رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاري _صنعتي و ويژه اقتصادي با تاکید بر اینکه باید زنجیره لجستیک کشور را تکمیل کنیم گفت: اگر بتوانیم خلاءهای زنجیره لجستیک کشور را برطرف کنیم آن موقع می‌توانیم کریدورهای حمل و نقل را احیا کنیم. سعید محمد با بیان اینکه سازمان تجارت جهانی حجم […]

 

 

مشاور رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاري _صنعتي و ويژه اقتصادي با تاکید بر اینکه باید زنجیره لجستیک کشور را تکمیل کنیم گفت: اگر بتوانیم خلاءهای زنجیره لجستیک کشور را برطرف کنیم آن موقع می‌توانیم کریدورهای حمل و نقل را احیا کنیم.
سعید محمد با بیان اینکه سازمان تجارت جهانی حجم تجارت را در دنیا سالانه ۴۲ هزار میلیارد دلار اعلام کرده است گفت: ایران در یک موقعیت استراتژیک قرار گرفته است و مبادلات تجاری زیادی را در منطقه خودمان شاهد هستیم.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم خلاءهای زنجیره لجستیک کشور را برطرف کنیم آن موقع موفق خواهیم شد که کریدورها را احیا کنیم و توجه داشته باشیم که هر کدام از دستگاه‌ها در احیای این کریدورها نقش خاص خود را دارند.
مشاور رييس جمهور گفت: در بین دستگاه‌هایی که در این حوزه کار می‌کنند، وزارت امور خارجه در بحث دیپلماسی اقتصادی و بازاریابی بسیار تاثیرگذار است، وزارت راه و شهر سازی در تکمیل زیر ساخت‌ها، وزارت اقتصاد و داراریی در بخش گمرکات، وزارت جهاد کشاورزی و معاونت‌های مختلف آن در آسان کردن فرآیند صادرات و واردات ، وزارت بهداشت و ناجا همگی می‌توانند کمک کنند. سعيد محمد تاکید کرد: حدود ۲۷ مجموعه در گمرکات و مرزهای ما مستقر است و وظیفه دارند فرآیندهای ترانزیتی را تسهیل کنند.
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی همچنین در جمع سرمایه‌گذاران مطرح کشور از آنها برای راه‌اندازی تولیدات و ارائه خدمات در مناطق آزاد کشور دعوت کرد.
به گزارش روزنامه جمله به نقل از دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، در جمع سرمایه‌گذاران مطرح کشور از آنها برای راه اندازی تولیدات و ارائه خدمات در مناطق آزاد کشور دعوت کرد.
سعید محمد در این نشست که با هماهنگی اتاق بازرگانی ایران در محل دبیرخانه شورایعالی برگزار شد با تاکید بر ارائه فرصت‌های سرمایه گذاری در مناطق آزاد و آشنایی با ظرفیت‌ها توانمندی‌های سرمایه گذاران حاضر گفت: تمام تلاش مجموعه دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد این است تا موانع سرمایه گذاری از میان برداشته شود و از سوی دیگر نیز با مطرح کردن مباحث و چالش‌های مربوط به مناطق آزاد در بدنه دولت، تلاش می‌شود تا مشکلات در این حوزه حل و فصل شود.
وی افزود: در کشور ما موانع برای تولیدکنندگان زیاد است و به همین علت بود که سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری (مدظله) سال رفع موانع تولید نام گذاری شد که کاملاً منطبق با شرایط بود زیرا برخی از سرمایه گذاران به این نتیجه رسیده اند که اگر پول خود را در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کنند به مراتب با چالش‌های کمتری مواجه هستند تا بخواهند در داخل ایران سرمایه گذاری کنند و به همین علت رفع موانع تولید به صورت جدی تر در دستور کار قرار گرفت.
مشاور رئیس جمهور ادامه داد: متأسفانه قوانینی در گذشته وضع شده است که کار تولید را سخت کرده و زمان زیادی از ما می‌گیرد تا بتوانیم این موارد را اصلاح کنیم و مجدداً مجبور هستیم به تبیین فلسفه وجودی مناطق آزاد بپردازیم تا قوانین خاص وضع نشود. همین امروز نیز به علت ابلاغ قانون مالیات بر ارزش افزوده که از دی ماه ابلاغ شده است با مشکلات متعددی مواجه شده ایم و به همین علت در ستاد اقتصادی دولت از رئیس محترم جمهوری درخواست شد تا این ابلاغ متوقف شود و در جلسه سران قوا این خواسته مطرح شود.
سعید محمد اظهار داشت: وجود مدیریت متمرکز در مناطق آزادی مثل کشور امارات و ثبات مدیریت ۴۰ ساله در این منطقه، از رموز شکوفایی آن مناطق است که در ایران نیز قانونگذار در ماده ۶۵ قانون احکام دائمی برنامه توسعه کشور در مناطق آزاد به درستی آن را مصوب کرده است و ما مصمم هستیم تا این قانون مصوب مغفول مانده را اجرایی کرده و گره اصلی مناطق آزاد کشور را باز کنیم.
وی به سفر رئیس جمهور به منطقه آزاد اروند اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سفر ریاست محترم جمهور به منطقه آزاد اروند مشکلات تشریح و کمیته‌ای برای تصمیم گیری ماده ۶۵ احکام دائمی تشکیل شد که در حال پیگیری و اخذ نتیجه هستیم.