معاون وزير راه و شهرسازي و مدیرعامل شركت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل كشور در بازديد از پروژههاي استان مركزي گفت: در راستاي تكميل زيرساختهاي حمل و نقل استان مركزي بخشهايي از محور ازنا- شازند و توره- بروجرد در سالجاري تكميل و آماده بهره برداري ميشود. به گزارش مديريت ارتباطات و اطلاع رساني […]
معاون وزير راه و شهرسازي و مدیرعامل شركت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل كشور در بازديد از پروژههاي استان مركزي گفت: در راستاي تكميل زيرساختهاي حمل و نقل استان مركزي بخشهايي از محور ازنا- شازند و توره- بروجرد در سالجاري تكميل و آماده بهره برداري ميشود.
به گزارش مديريت ارتباطات و اطلاع رساني شركت مادر تخصصي ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور، خيراله خادمي در سفر به استان مركزي از زيرساختهاي حمل و نقل اين استان بازديد كرد و اظهار داشت: تکمیل زیرساختهای حمل و نقل استان مرکزی با توجه به صنعتی بودن این استان و قرار گرفتن در کریدور شمال- جنوب از نظر ترانزیت کالا و مسافر اهمیت بالایی دارد. وي در بازدید از محور ازنا- شازند گفت: این محور به طول ۷۰ کیلومتر شهرستان ازنا را به شازند در استان مرکزی متصل میکند که حدود ۴۰ کیلومتر از این محور دراستان مرکزی و حدود ۳۰ کیلومتر دیگر در محدودهی راههای حوزه استحفاظی استان لرستان قرار دارد.
معاون وزير راه و شهرسازي از تكميل عمليات آسفالت در ۸ كيلومتر از اين محور خبر داد و افزود: كيلومتر ۲ تا ۱۲ اين پروژه اولويت اجرايي در نظر گرفته شده است كه با پيشرفت فيزيكي ۸۰ درصد در حال اجرا است و تمام تلاش ما اين است تا ۱۰ كيلومتر از اين محور تا پايان سال تكميل و آماده بهره برداري شود. خادمي ادامه داد: بهرهبرداري از اين محور علاوه بر تكميل بخشهاي مهمي از كريدور شمال- جنوب كشور موجب اتصال روستاها و زمينهاي كشاورزي فراوان مسير به محورهاي مواصلاتي استان ميشود.
é چهارخطه شدن مسير تهران تا بندر امام خميني با تكميل محور توره – بروجرد
معاون وزير راه و شهرسازي بازديد از محور توره- بروجرد را بخش ديگري از برنامههاي اين سفر اعلام كرد و گفت: اين محور یکی مسيرهاي مواصلاتی مهم مرکز کشور به سمت بندر امام خمینی و استان خوزستان است و با تكميل شدن اين بخش از پروژه كل مسير از تهران تا بندر امام خميني به صورت چهارخطه در دسترس هموطنان قرار ميگيرد.
وي طول اين محور را ۲۴ كيلومتر بيان كرد و گفت: پيشرفت فيزيكي اين محور در حال حاضر ۴۵ درصد است و طبق برنامهريزيهاي صورت گرفته ۷٫۵ كيلومتر از مسير در سالجاري آماده بهره برداري ميشود. خادمي در خصوص بخشهاي ديگر اين پروژه توضيح داد و بيان داشت: بخشهايي از محور بهره برداري شده، بخشي در مرحله خاكريزي است و انتهاي پروژه نيز آماده شروع عمليات روسازي و آسفالت است.
معاون وزير راه وشهرسازي تاكيد كرد: به منظور تكميل بخشهاي باقيمانده اين پروژه ۲۰۰ ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است.
خادمي از بازديد وزير راه وشهرسازي از قطعه يك آزادراه اراك- خرم آباد به طول ۶۸ كيلومتر خبر داد و گفت: اين آزادراه به عنوان بخشي از كريدور آزادراهي كشور نقش مهمي در توسعه زيرساختهاي استان لرستان فراهم ميكند و با اتصال نواحی شمالی کشور به بندر امام خمینی جایگاه ویژهای در واردات و صادرات و ترانزیت کالا در كشور دارد.
معاون وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: هم اكنون اين بخش از آزادراه در مرحله آزادسازي اراضي مسير پروژه قرار دارد و براي اين منظور به ۶۰ ميليارد تومان اعتبار نياز است. وي با اشاره به بهرهبرداري ۶۷ كيلومتر از آزادراه در سال گذشته بيان كرد: هم اكنون اين بخش از آزادراه در مرحله تكميل علايم ايمني است. خادمي تکمیل این آزادراه را موجب پویایی و پایداری شبکه آزادراهی کشور معرفی کرد و افزود: این آزادراه اتصال بین آزادراه اراک- سلفچگان- ساوه و خرم آباد – پل زال را برقرار میکند و در آینده با امتداد آزادراه به سمت سلفچگان و قم و اتصال به آزادراه حرم تا حرم شبکه گسترده و پیوسته آزادراهی فراهم میشود.