رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از پایین بودن میزان تزریق واکسن در سنین پنج تا ۱۲ سال، به عنوان چالشی جدی یاد کرد و گفت: همکاران ما برای تزریق واکسن کرونا، در مدارسی که بیشتر از ۲۰دانش آموز دُز اول و دوم را دریافت نکردهاند حضور پیدا میکنند. فرهاد غلامی در جلسه شورای […]
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از پایین بودن میزان تزریق واکسن در سنین پنج تا ۱۲ سال، به عنوان چالشی جدی یاد کرد و گفت: همکاران ما برای تزریق واکسن کرونا، در مدارسی که بیشتر از ۲۰دانش آموز دُز اول و دوم را دریافت نکردهاند حضور پیدا میکنند.
فرهاد غلامی در جلسه شورای اداری مازندران که در ساری برگزار شد، افزود : با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر آغاز آموزش حضوری مدارس و دانشگاهها تزریق واکسن برای جلوگیری از ابتلا بسیار حایز اهمیت است .
وی ادامه داد : در حال حاضر میزان تزریق دُز نخست واکسن کرونا برای سنین بالای ۱۲سال حدود ۹۴ درصد است و همچنین ۸۴و ۲دهم درصد این رده سنی دز دوم را تزریق کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : همچنین ۵۹ درصد افراد مازندران در این سنین دز سوم واکسن را تزریق کردهاند .
وی میزان تزریق واکسن به افراد در رده سنی زیر ۱۲سال را ۲۹و پنج دهم درصد اعلام کرد و افزود : بی رغبتی تزریق واکسن در این سن یکی از چالشهای پیش روی بخش بهداشت ودرمان مازندران به شمار می رود .
به گفته غلامی با توجه به سامانهای که وزارت بهداشت در اختیار دارد و برای حفظ سلامت و مقابله با کرونا مدارسی در مازندران که بیش از ۲۰دانش اموز واکسن نزده داشته باشد تیمهای واکسیناسیون به این مدارس میروند و تزریق واکسن را انجام میدهند .
مازندران ۵۲۰هزار دانش آموز دارد که در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه تحصیل میکنند .
وی با اشاره به پشت سرگذاشتن ۶ پیک کرونا افزود: هفته سوم بهمن سال ۱۴۰۰، ۷۹۲ نفر مبتلا داشتیم که این رقم در اواخر اسفند پارسال به ۷۰۲ مراجعه و ۶۹ بستری رسید.
وی گفت : دز ابتدای امسال و هفته دوم سال جاری، با افزایش حجم مسافر و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، به ۲۹۴ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر رسید که این رقم ۹.۴ درصد رشد مبتلایان را نشان میدهد.