ثبتنام از متقاضیان واجد شرایط در آزمون بیست و ششم تأسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی کالا از روز ۷ بهمن ماه سال جاری آغاز و تا روز جمعه ۷ اسفندماه خاتمه مییابد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی این سازمان با بیان […]
ثبتنام از متقاضیان واجد شرایط در آزمون بیست و ششم تأسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی کالا از روز ۷ بهمن ماه سال جاری آغاز و تا روز جمعه ۷ اسفندماه خاتمه مییابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی این سازمان با بیان این خبر اظهارداشت : اطلاعات موردنیاز به تدریج از طریق تارنمای آزمون به نشانی transit.rmto.ir اطلاعرسانی میشود و متقاضیان می بایست ضمن بارگذاری مدارک و تکمیل فرم مربوطه در تارنمای فوق، نسبت به ارایه مدرک به استان محل تقاضای تأسیس یا هراستان دیگر اقدام نمایند.
هدایتی یادآور شد : با توجه به شرایط کرونایی، انجام دو نوبت واکسیناسیون و ارایه گواهی آن که حداقل دو هفته از نوبت دوم گذشته باشد و ارایه تست پی سی آر منفی کرونا با مهلت حداکثر ۹۶ ساعت از انجام آزمایش، صادر شده از آزمایشگاه معتبر الزامی است.
وی با بیان این که تاریخ و محل برگزاری آزمون متعاقبا اعلام میگردد، افزود :آزمون این دوره نیز عمدتا بر مهارتهای تخصصی و اطلاعات کاربردی داوطلبین مبتنی خواهد بود و متقاضیان أخذ مجوز تأسیس باید از تجارب و دانش کافی علمی و کاربردی در حوزههای مرتبط با حمل و نقل بین المللی کالا و ترانزیت برخوردار باشند.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی تأکید کرد :قبول شدگان آزمون دورههای قبلی، اجازه شرکت در آزمون را نداشته و در صورت مشاهده یا گزارش چنین مواردی، وفق مقررات اقدام میشود
عملکرد ۹ ماهه وزارت راه و شهرسازی در جابهجایی مسافر ریلی:
رشد ۱۱۰ درصدی جابهجایی مسافر
توسط راهآهن نسبت به سال ۱۳۹۹
عملکرد ۹ ماهه وزارت راه و شهرسازی از رشد ۱۱۰ درصدی جابهجایی مسافر توسط راهآهن نسبت به سال ۱۳۹۹ حکایت دارد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی آمار عملکرد ۹ ماهه خود را مدهای مختلف حملونقل منتشر کرده است. عملکرد ۹ ماهه این وزارتخانه در جابهجایی مسافر ریلی، بر اساس دادهها و اطلاعات منتشر شده توسط شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران ایران به شرح زیر است: تعداد مسافر جابه جا شده توسط بخش ریلی در ۹ ماهه سال جاری ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۷ میلیون نفر) ۱۱۰ درصد افزایش داشته است. بر اساس برنامه از پیش تعیین شده، بنا بوده که در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰، ۱۴ میلیون مسافر توسط ریل جابهجا شود که بر این اساس میزان انطباق با برنامه ۱۰۶ درصد است.همچنین در این مدت ۲ هزار و ۱۴۵ واگن مسافری در ناوگان ریلی فعال بوده که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۹ که ۲ هزار و ۱۳۰ عدد بوده، رشد داشته است. با بررسی روند ۱۰ ساله جابهجایی مسافر مشخص می شود که بیشترین میزان جابهجایی مسافر در ۹ ماهه سال ۱۳۹۸ و به میزان ۲۱ میلیون نفر ثبت شده است. همچنین مقایسه عملکرد ۹ ماهه سال جاری با عملکرد ۹ ماهه سال ۱۳۹۸ ، کاهش ۳۱ درصدی را نشان میدهد. البته شیوع ویروس کرونا از سال ۱۳۹۹ تاثیر بسیاری در عدم استفاده از ناوگان مسافری ریلی داشته است.همچنین عملکرد ۴۲ ساله وزارت راه و شهرسازی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران نشان میدهد که تعداد خطوط ریلی کشور از ۴ هزار و ۵۷۵ کیلومتر به ۱۱ هزار و ۷۷۳ کیلومتر در سال ۱۳۹۹ رسیده و رشد ۳ برابری را تجربه کرده است. جابهجایی مسافر ریلی نیز از ۵/۴ میلیون نفر در سال ۱۳۵۷ به ۱۱ میلیون نفر در سال ۱۳۹۹ رسیده و ۲ برابر شده است. در حال حاضر، طول خطوط ریلی کشور ۱۵ هزار و ۴۰ کیلومتر است که ۱۱ هزار و ۷۳۸ کیلومتر را خطوط اصلی و ۳ هزار و ۳۱۲ کیلومتر را خطوط فرعی تشکیل میدهد. تعداد لکوموتیو مسافری موجود ۱۵۰ دستگاه و تعداد واگن مسافری موجود ۲ هزار و ۱۴۵ دستگاه است. در ۹ ماهه ۱۴۰۰، ۱۴/۵ درصد از مسافران داخلی کشور را بخش ریلی جابهجا کرده است.
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه اسکله رو- رو بندرامیرآباد
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد در آستانه سفر رییس جمهوری به روسیه گفت: ایران در تلاش برای ترانزیت بدون واسطه با روسیه از طریق دریا با تکمیل اسکله رو- رو در بندرامیرآباد است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی اصل سعیدیپور با بیان اینکه اگر در موضوع ترانزیت دریایی خوب عمل کنیم، نگرانیهای ترانزیتی برطرف خواهد شد، تصریح کرد: در شش ماه نخست سال جاری میزان تبادلات تجاری از بندرامیرآباد حدود ۲۰ درصد رشد داشته است که بخش عظیمی از این عدد مربوط به تجارت با روسیه بوده است. وی افزود: با توجه به موقعیت استراتژیک بندر امیرآباد و قرارگیری آن در کریدور بینالمللی شمال-جنوب و همچنین نگاه ویژه دولت جهت استفاده از این ظرفیت، می توان صادارات کالا به روسیه را با جدیت بیشتری دنبال کرد. سعیدیپور گفت: امیرآباد تنها بندر متصل به شبکه راهآهن سراسری در شمال کشور است و ۲۵ کیلومتر ریل داخل بندر وجود دارد، همچنین اسکله رو- رو ریلی به عنوان یکی از پتانسیلهای منحصر به فرد کشور در این بندر مستقر است. وی درباره آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه اسکله رو- رو بندر امیرآباد گفت: این پروژه پیشرفت ۷۰ درصدی دارد و تقریبا ۳۰ درصد آن باید تکمیل شود و البته همزمان خدمات دریایی و خدمات روی کامیون از طریق همین اسکله درحال انجام داریم. وی گفت: اکنون بندرامیرآباد به بنادر چهار کشور همسایه از جمله باکو در آذربایجان، آستاراخان در روسیه، اکتائو در قزاقستان و ترکمن باشی ترکمنستان در ارتباط مستمر است و بیشترین حجم عملیات کشور با بنادر روسیه و قزاقستان است. مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد با بیان اینکه سازمان بنادر اعلام کرده است تا ۸۰ درصد تعرفههای خود را برای حمل کالا از طریق رو- رو اعمال میکند، افزود: ظرفیت عملیاتی اسکله رو- رو در سال به راحتی ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تن است؛ البته اگر به طور مستمر بار وجود داشته باشد.