معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: اولویت ثبت نام اولیه در بانک، ملاک اعزام از بین زائران حج ۹۹ برای حج پیش رو خواهد بود. رضایی گفت: از میان ۷۴ هزار زائری که در سال ۹۹ ثبت نام و هزینه خود را واریز کرده اند اولویت ثبت نام اولیه در بانک […]
معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: اولویت ثبت نام اولیه در بانک، ملاک اعزام از بین زائران حج ۹۹ برای حج پیش رو خواهد بود.
رضایی گفت: از میان ۷۴ هزار زائری که در سال ۹۹ ثبت نام و هزینه خود را واریز کرده اند اولویت ثبت نام اولیه در بانک ملاک اعزام برای حج ۱۴۰۱ خواهد بود. عربستان سهمیه یک میلیون نفری برای حج آینده تعیین کرده است که ۱۵۰ هزار نفر از حجاج داخل و ۸۵۰ هزار نفر از خارج عربستان در مناسک حج تمتع حضور خواهند داشت. رئیس سازمان حج و زیارت هم سه شرط پذیرش حجاج را زیر ۶۵ سال بودن، واکسیناسیون با واکسنهای مجاز اعلام شده از سوی عربستان و گواهی آزمایش منفی ابتلا به کرونا اعلام کرد.
قبل از همه گیری کرونا و در حج تمتع ۱۳۹۸ حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از حجاج داخل و خارج در مراسم حج تمتع حضور یافتند، اما همه گیری کرونا باعث شد که در دو سال اخیر مراسم حج به صورت محدود و با تعدادی از حجاج داخل عربستان برگزار شود.
اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا بر علیه
شایعه سازی در فضای مجازی
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور از اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا بر علیه شایعه سازی در فضای مجازی در کلیه واحدهای انتظامی پلیس فتا در سراسر کشور خبر داد و گفت: با عوامل تولید و یا منتشرکنندگان اینگونه محتواها برابر قانون برخورد خواهد شد.
سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به شایعههای کذب در کشور با اهداف مغرضانه گفت: در راستای مقابله با این پدیده مجرمانه طرح عملیاتی در کلیه واحدهای انتظامی پلیس فتا در سراسر کشور آغاز شده است. بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی کاملا مشخص است سطح تولید و انتشار شایعات با اهداف مغرضانه، توطئه، تخریب روابط بین المللی، ایجاد جو بیاعتمادی و القا حس ناامیدی در هموطنان صورت گرفته است. به گفته معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور تمامی جریانات خبری منتشره در این خصوص در فضای مجازی مرتبط با کشور ایران، در کارگروههای ویژه رصد و پایش پلیس فتا مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و در صورت مواجه با موارد خلاف واقعه و انتشار اخبار جعلی و کذب برخورد قضائی با شایعه سازان در دستور کار قرار میگیرد.
سرهنگ پاشایی گفت: اولویت اصلی پلیس فتا در برخورد با هر گونه محتوای کذب و جعلی در فضای مجازی پاکسازی و بر طرف کردن آلودگیهای مربوطه و در مرحله اول توجیه مرتکبان اینگونه جرایم است ولیکن در صورت تکرار و یا انتشار به نحوی که دارای ضرر و زیان مادی، معنوی و خسارات روحی و روانی فراوان در جامعه باشد با عوامل تولید و یا منتشر کنندگان برابر قانون برخورد خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول تاکنون تعدادی افراد در این حوزه مورد شناسایی قرار گرفته اند و ضمن هماهنگی با مراجع قضائی پس از احضار ضمن تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذی صلاح ارسال شده اند.
سرهنگ پاشایی گفت: برابر بررسیهای فنی و تخصصی صورت گرفته مشخص شده است حجم وسیعی از محتوای شایعه و کذب از سوی معاندان و مغرضان در خارج از مرزهای آبی و خارجی کشور عزیزمان با تکنیک خاص از جمله تقطیع و تحریف واقعیت تولید و منتشر میشود که متاسفانه تعدادی افراد در داخل کشور نیز به صورت عمدی و سازمان یافته و یا غیر تعمدی نسبت به انتشار آن اقدام میکنند.
به گفته این مقام سایبری برابر واکاوی انجام شده مشخص شد این گونه محتواها هیچ گونه سنخیت و تعلق مکان و زمانی به کشور ایران نداشته و اهداف اصلی انتشار این محتواهای تولیدی غیر واقعی که در زمانهای خاص منتشر میشود صرفا پیگیری اهداف مغرضانه معاندین نظام است.
دستگاههای متخلف را معرفی کنید
محسنی اژهای گفت: سازمان بازرسی کل کشور دستگاههایی که به وظایف قانونی خود در قبال مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل نکردند را اعلام کند.
رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور دستور داد که در راستای انجام وظیفه نظارت بر حُسن اجرای قوانین، بر نحوه اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در همه دستگاهها نظارت کند و نخست این نظارت ویژه از قوه قضاییه ظرف دو روز آتی آغاز شود و نتایح بررسی و نظارت مزبور نیز به صورت عمومی اعلام شود تا مردم در جریان قرار گیرند.
به گفته محسنی اژهای، اینطور نیست که همه گزارشهای سازمان بازرسی کل کشور در همه جهات محرمانه باشد؛ لذا سازمان بازرسی بررسی اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را از خود قوه قضاییه آغاز کند.