ثبت نام در ۱۳شهر استان تهران
ثبت نام در ۱۳شهر استان تهران

    معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز ثبت‌نام مرحله نخست طرح اقدام ملی مسکن در استان‌های تهران، البرز و قزوین خبر داد و گفت: مرحله دوم ثبت‌نام در پنج استان دیگر نیز از روز شنبه شروع می‌شود. محمود محمودزاده از آغاز آخرین مرحله نخست طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن، راس ساعت۱۰ […]

 

 

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز ثبت‌نام مرحله نخست طرح اقدام ملی مسکن در استان‌های تهران، البرز و قزوین خبر داد و گفت: مرحله دوم ثبت‌نام در پنج استان دیگر نیز از روز شنبه شروع می‌شود.
محمود محمودزاده از آغاز آخرین مرحله نخست طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن، راس ساعت۱۰ روز شنبه، سی‌ام آذرماه سال جاری در سه استان تهران، البرز و قزوین خبر داد.
وی افزود: برای استان تهران در ۱۳ شهر شامل، شهریار، ورامین، پاکدشت، قرچک، اسلامشهر، رباط‌کریم، پیشوا، دماوند، کیلان، شریف‌آباد، فرون‌آباد، فیروزکوه و صفادشت و چهار شهر جدید پردیس، پرند، هشتگرد و ایوانکی ظرفیت ثبت‌نام تعریف شده است. همچنین در استان البرز شهرهای نظرآباد، اشتهارد و شهر جدید هشتگرد و در استان قزوین، شهرهای قزوین، آبیک، الوند، تاکستان، اقبالیه، بویین‌زهرا، اسفرورین، خرمدشت، محمودآباد نمونه و بیدستان برای ثبت‌نام متقاضیان مرحله اول طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن در نظر گرفته شده است.
محمودزاده، همچنین از آغاز مرحله دوم ثبت‌نام این طرح در پنج استان کرمان، هرمزگان، اصفهان، زنجان، خراسان جنوبی از روز شنبه خبر داد و افزود: با توجه به تقاضای بالا و استعداد این استان‌ها در تامین زمین، مرحله دوم ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در این پنج استان نیز هم‌زمان با مرحله پایانی فاز نخست طرح انجام می‌شود و متقاضیان برای ثبت‌نام و اطلاع از اینکه در کدام شهرستان‌ها ظرفیت مجدد ایجاد شده است باید به سامانه مراجعه کنند.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، ظرفیت قابل‌توجهی از طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن به استان تهران اختصاص داده شده است.

 

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست با شهرسازان جوان خبر داد:
شورای‌عالی شهرسازی و معماری پیگیر ساماندهی دانشگاه تهران

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی از پیگیری دبیرخانه شورای‌عالی شهرسازی و معماری برای تحقق مصوبه ساماندهی پردیس مرکزی دانشگاه تهران خبر داد.
نشست علمی – تخصصی بررسی مسائل و مشکلات نظام شهرسازی کشور با حضور، فرزانه صادق مالواجرد، معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی، مدیران‌کل این معاونت و تعدادی از دانش‌آموختگان جوان و دانشجویان شهرسازی دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد.
معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی در بخشی از این نشست با بیان اینکه تجربه نشان می‌دهد، هرگاه به جوانان اعتماد کرده‌ایم و کارها را به ایشان سپرده‌ایم، موفق بوده‌ایم، هدف از تشکیل این نشست را استفاده از دانش روزِ شهرسازان جوان در امور مرتبط با وزارت راه و شهرسازی، زمینه‌سازی برای تداوم، انباشت و انتقال دانش و تجربه میان نسل‌های مختلف نیروهای متخصص خواند و زمینه‌سازی جهت ارتقای کارآمدی مهندسان مشاور با استفاده از شهرسازان جوان و حمایت از نیروهای مشاور مسئولیت‌پذیر علمی و فنی را از دیگر اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات متعددی در شهرهای کشور و نظام برنامه‌ریزی، طراحی و مدیریت شهری داریم، ابراز امیدواری کرد، با همفکری نیروهای دلسوز، فعال و با انگیزه در عرصه شهرسازی بتوانیم بر عمده این مشکلات فائق آییم و حضور تعداد قابل توجهی از جوانان متخصص در این نشست از فضای امیدوارانه برای کار و فعالیت در آینده حکایت دارد و مطمئنا فضای هم‌اندیشی و همکاری با جوانان ادامه خواهد داشت.
صادق مالواجرد در پاسخ به مباحث مطرح‌شده از سوی برخی از مهمانان در خصوص مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران پیرامون»طرح ساماندهی پردیس مرکزی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران» و اتمام مهلت زمانی مقرر در این مصوبه برای انجام تکالیف توسط دانشگاه، گفت: دبیرخانه شورای‌عالی با تمام توان پیگیر تحقق الزامات این مصوبه است و تاکنون جلسات متعددی در رابطه با آن در سطوح مختلف تشکیل‌شده که نتیجه همگی این جلسات و تلاش‌های دبیرخانه شورا، اجرای کامل مصوبه مذکور است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، حضور منسجم مردم، متخصصان و مسئولان را در ساماندهی شهرها موثر دانست و با بیان این‌که جایگاه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران و مصوبات این نهاد در حوزه برنامه‌ریزی فضایی و کالبدی کشور قابل توجه است، خاطرنشان کرد: باید به‌طور مستمر در فکر تقویت هر چه بیشتر جایگاه آن باشیم و مشارکت هرچه بیشتر و تعامل هماهنگ و منسجم سازمان‌های مردم‌نهاد و جوانان خوش‌فکر شهرساز می‌تواند بیش از پیش ما را در تحقق اهداف موردنظر یاری رساند.
غلامرضا کاظمیان، مدیرکل دفتر طرح‌ریزی شهری و طرح‌های توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی نیز در این نشست، اصلاحات و رفع مسائل و مشکلات در شهرسازی و نظام برنامه‌ریزی را بطئی و تدریجی خواند و گفت: اگرچه در مواردی این اصلاحات به شکل غیرملموس پیش می‌رود اما تجارب گذشته نشان داده است، باید در این زمینه صبور باشیم و ناامید نشویم.
در بخش دیگری از این نشست، دانش‌آموختگان شهرسازی به بیان چالش‌های نظام شهرسازی و وضع موجود شهرهای کشور و خواسته‌های خود پرداختند و همچنین راهکارهایی جهت رفع این مسائل از سوی ایشان مطرح شد.
عدم ارتباط منسجم بین سلسله‌مراتب طرح‌های توسعه و عمران از مقیاس ملی تا محلی، بی‌توجهی به برنامه‌های فرادستی در طرح‌های موضعی و موضوعی، عدم ارتباط منسجم بین عرصه عمل (نهادهای دولتی و حاکمیتی ذی‌مدخل در نظام شهرسازی) با دانشگاه‌ها، بی‌توجهی طرح‌ها و برنامه‌ها به بحران‌های کنونی کشور نظیر خشکسالی، کمبود آب و مسائل زیست‌محیطی، تهیه چندباره طرح ها و تکثر برنامه‌ها، بحران مشروعیت رشته شهرسازی در فضای مهندسی کشور، جایگاه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در نظام تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری فضایی کشور، حضور و مطالبه‌گری فعال‌تر در حوزه‌های مرتبط با شهرسازی، کمک به تغییر نگرش و روش تهیه و اجرای طرح‌ها و استفاده عملی از دانش و روش‌های به‌روز و جدید در طرح‌های مختلف از مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در این جلسه بود.