جاده‌های شریانی کشور تا آذرماه به دوربین ثبت تخلفات مجهز می‌شوند
جاده‌های شریانی کشور تا آذرماه به دوربین ثبت تخلفات مجهز می‌شوند

رییس سازمان راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای گفت: با توجه به شروع زودهنگام بارش‌ها از نیمه آبان ماه، قرارگاه مرکزی راهداری زمستانی در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تشکیل شده است و از شهریور ماه هم تعمیرات ماشین آلات راهداری و ماشین آلات نمک پاش آغاز و همچنین ۸۰۰ هزار تن نمک خریداری […]

رییس سازمان راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای گفت: با توجه به شروع زودهنگام بارش‌ها از نیمه آبان ماه، قرارگاه مرکزی راهداری زمستانی در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تشکیل شده است و از شهریور ماه هم تعمیرات ماشین آلات راهداری و ماشین آلات نمک پاش آغاز و همچنین ۸۰۰ هزار تن نمک خریداری شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و‌حمل و‌نقل جاده ای داریوش امانی معاون وزیر راه و‌شهرسازی و ‌رییس این سازمان با اعلام این مطلب افزود: با توجه به اقدامات انجام شده و توجه به پیش بینی حجم زیاد بارش ها در روزهای اخیر، مشکلی از نظر آمادگی برای مقابله با وارد آمدن خسارات به جاده ها در صورت ایجاد سیلاب، نداشتیم تمام راهداران به صورت ۲۴ ساعته در راه ها حضور داشتند تا محوری بسته نشود یا اگر محوری بسته شد، به خاطر این بود که بارش بیش از تصور بود و سیلاب و گل و لای در سطح جاده چالوس بود.
وی با اشاره به اینکه محور هراز به دلیل ریزش سنگ بسته شده بود، گفت :محور هراز برای یکی دو ساعت بسته بود که به خاطر ریزش سنگ از کوه ایجاد شده بودکه بلافاصله اقدامات جهت انجام پاکسازی انجام شد که دو ساعت به طول انجامید. امانی یادآور شد: در حال حاضر غیر از آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت و جاده چالوس، محور بسته ای نداریم؛ چند محور روستایی و جاده طالقان-هشتگرد به دلیل کولاک شدید بسته است؛ اما محورهای شریانی کشور همگی بازند.
امانی خاطر نشان کرد :با توجه به پیش بینی های هواشناسی از شهریورماه امسال بازسازی ماشین آلات و تامین تجهیزات و ملزومات راهداری زمستانی جهت آماده باش ماشین آلات این حوزه انجام شده است
وی گفت :امسال اعتبار ویژه ای برای بازسازی ماشین‌آلات راهداری اختصاص یافت و با وجود محدودیت اعتبارات، ۱۵۰ دستگاه جدید به ناوگان راهداری کشور افزوده شد و در حال رایزنی با مجلس شورای اسلامی برای اخذ مجوز جهت نوسازی تمام ناوگان راهداری کشور در سال آینده هستیم.
امانی اظهار داشت :در قالب طرح هوشمندسازی راهداری زمستانی با افزودن ۴۰۰ دوربین نظارتی و ثبت تخلفات به دوربین‌های موجود، تقریبا تمامی راه‌های شریانی کشور به صورت دقیق و لحظه ای کنترل و رصد می شوند، همچنین با تجهیز ۸۵۰۰ ناوگان از مجموع ۹۶۰۰ ناوگان راهداری کشور به GPS امکان مدیریت بهینه ناوگان در شرایط دشوار راهداری فراهم می شود. رییس سازمان راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای همچنین گفت :بر اساس برنامه سال آینده راهدارخانه‌های واقع در محورهای صعب العبور و پربارش به تصاویر دوربین‌های همان محور مجهز خواهند شد.