جاده ایمن، زيبا و دلنشين  حق طبيعی رانندگان و مسافران است
جاده ایمن، زيبا و دلنشين  حق طبيعی رانندگان و مسافران است

مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي آذربايجان شرقي با تاكيد بر ايمن سازي حاشيه جاده ها به عنوان حق رانندگان، گفت: جاده به عنوان عنصري تاثيرگذار در ايمني سفر، بايد زيبا و عاري از هرگونه مناظر دل آزار باشد. به گزارش روح اله عبدالعلی زاده خبرنگار ما از تبریز؛ اورجعلي عليزاده در جلسه […]

مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي آذربايجان شرقي با تاكيد بر ايمن سازي حاشيه جاده ها به عنوان حق رانندگان، گفت: جاده به عنوان عنصري تاثيرگذار در ايمني سفر، بايد زيبا و عاري از هرگونه مناظر دل آزار باشد.
به گزارش روح اله عبدالعلی زاده خبرنگار ما از تبریز؛ اورجعلي عليزاده در جلسه كارگروه ويژه كميسيون ايمني راه هاي استان افزود: تبديل شدن حاشيه جاده ها به محل انباشت نخاله هاي ساختماني، ضمن ايجاد منظره اي دل آزار براي رانندگان و مسافران، در هنگام وزش باد و طوفان، در تردد وسايل نقليه هم مشكلاتي ايجاد مي كند.
وي با تاكيد بر لزوم برخورد با تخليه كنندگان نخاله هاي ساختماني در حاشيه جاده ها، پيشنهاد كرد با احصاء نيازمندي هاي جاده ها توسط پليس راه و ارسال به دادگستري كل استان، در احكام متخلفان مرتبط با حوزه هاي عمومي، قضات از مجازات هاي جايگزين حبس از جمله تجهيز جاده ها به علايم و تابلوهاي ايمني استفاده كنند.
وي فرهنگ سازي براي داشتن جاده هايي سالم و ايمن را امري ضروري برشمرد و خاطرنشان كرد: جاده ها متعلق به همه مردم بوده و ضمن اينكه بهره مندي از جاده ايمن و مناسب حق تك تك افراد است، حفظ و نگهداري آن هم تكليف عمومي است. دبير كميسيون ايمني راه هاي آذربايجان شرقي همچنين از دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تبريز خواست، با توجه به كمبود تجهيزات بيمارستاني شهرستان هاي نزديك تبريز، بيماران ترومايي را به بيمارستان هاي تبريز منتقل كنند.

جابه جایی بیش از ۱۲ میلیون تن کالا از آذربایجان شرقی در هفت ماهه اول سال
رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: در هفت ماه اول امسال بیش از ۱۲ میلیون تن کالا از آذربایجان شرقی حمل شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک و دو دهم درصد افزایش نشان می دهد.
به گزارش روح اله عبدالعلی زاده خبرنگار ما از تبریز، میررضا فاطمی افزود: در این مدت ۹۱۷ هزار و ۶۰۴ برگ بارنامه صادر شده که هفت هزار برگ و به عبارتی یک درصد بیش از مدت مشابه پارسال است.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی قطب تولید محصولات صنعتی و معدنی است اضافه کرد: عمده کالاهای بارگیری شده از استان به مقصد سایر استان ها، سیمان، میلگرد، مصالح ساختمانی، مشتقات نفتی، خاک چینی، قیر و تراکتور است.
رئیس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی کالاهای وارد شده به استان را کالاهای اساسی از جمله گندم و نهاده های دامی و مواد اولیه کارخانه ها عنوان کرد گفت: در سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی وارد استان شده بود که در هفت ماهه امسال ۴۵۹ هزار تن بوده است.
میررضا فاطمی با اشاره به رتبه چهار آذربایجان شرقی در تعداد ناوگان حمل و نقل کالا و رتبه هفت استان در تناژ حمل تصریح کرد: آذربایجان شرقی یکی از استان های پویا در حمل و نقل کالاست و از این رو ضرورت دارد شرکت توزیع فرآورده های نفتی در خصوص تامین سوخت کافی برای ناوگان استان عنایت ویژه داشته باشد.