گروه فرهنگی جمله – جدال اصلاحطلبان و اصولگرایان و با توجه به اینکه اصولگرایان امروز در راس قدرت هستند، جدال قبلیها و فعلیها، برای آحاد جامعه کلافهکننده و بینتیجه شدهاست. گویی بر سر هر ماجرایی در کشور، تندروهای یکی از جناحین تقصیرها را بر گردن مخالف میاندازد و همیشه اصل اتفاقی که رخ داده، در سایه جدالهای بچگانه و بینتیجه قرار میگیرد. حال پس از افتتاح پروژههای اساسی و پرونده اختلاس چای دبش، نوبت به امیر تتلو رسیده که دلیل جدال بین اصلاحطلبان و اصولگرایان باشد.
«امیرحسین مقصودلو» ملقب به امیر تتلو، خواننده ایرانی است که هفته گذشته به دلیل اتهامات گسترده از جمله آزار دختران جوان، توسط ترکیه دستگیر و تحویل ایران شد. وی پس از تفهیم اتهام و صدور قرار قانونی و اقدامات قضایی لازم تحتالحفظ به تهران منتقل و تحویل مقامات قضایی ذیصلاح شد و هنوز جزئیات دقیق پرونده وی مبنی بر شرح دقیق اتهامات و حکمی که برای او صادر میشود، اعلام نشدهاست.
هدف این گزارش نیز بررسی پرونده او نیست؛ آنچه باعث تعجب است این است که مقصودلو، به عنوان یک مجرم و با اتهامات مشخص، منتظر تعیین تکلیف است و اصلا چرا این اتفاق، چرا باید باعث جدال میان اصلاحطلبان و اصولگرایان شود؟ در ادامه این متن کنایه های دو طیف به یکدیگر را بر سر دستگیری امیرحسین مقصودلو، مرور می کنیم. ابتدا «محمدعلی ابطحی»، عضو مجمع روحانیون مبارز و اصلاح طلب در توئیتی نوشت:
تتلو برای خودش عالم متفاوت و حتی مکتب ویژه و ادبیات مخصوص دست و پا کرده بود و به همین دلیل یکی از چند تا پر مخاطب ایرانی است. حالا که دستگیر شده باید مسئولان قضائی و اطلاعاتی به تاثیر تصمیماتشان بر نسل نوجوان و جوان توجه ویژه کنند. سر به سرش نگذارید.
این توئیت ابطحی، واکنش «حمید رسایی»، چهره سیاسی تندرو که عکس هدیه دادن او به تتلو این روزها وایرال شده است را به دنبال داشت. او در توئیتی نوشت: اولین چراغ اعدام نکنید توسط ابطحی روشن شد.
این ادعای رسایی پاسخ ابطحی را به دنبال داشت، او نوشت:
جناب آقای رسایی نامرد نباشید شما تو صف میایستادید و باهاش عکس یادگاری گرفتید، من که تا حالا ندیدمش، شما باید چراغ اعدام نکنید را روشن میکردید نه من.
رسایی سپس با انتشار تصویر و توضیحاتی، از ماجرای تقدیر اصولگرایان از امیر تتلو در سال ۱۳۹۶ دفاع کرد.
به گزارش رویداد ۲۴، او با انتشار تصاویری از تقدیر «امیر تتلو» در سال ۹۶ و در دفاع از آن برنامه نوشت: برنامه سال ۹۶ خبرگزاری فارس، مراسم خوبی بود، اما خوبتر از آن، ایده تقدیر از کسانی بود که در فضای مجازی فعالیت دارند و بواسطه نظراتشان، مورد هجمه معاندین قرار گرفته بودند.
وی در ادامه نوشت: در مراسم آن سال، تیپهای مختلفی هم تقدیر شدند: محیطبان، مجری، خبرنگار، خواننده، هنرپیشه تا همسر مدافع حرمی که در فضای مجازی فعالیت داشت و جملگی به دلیل دفاع از ارزشهای دینی و انقلابی مورد هجمه واقع
شده بودند.
البته فضاسازی آن روز و امروز درباره آن مراسم از طرف یک جریان خاص هم بیشتر به دلیل دفاع این تیپ اجتماعی از انقلاب اسلامی و اظهار پشیمانی آنها از گذشتهشان بود. این جماعت دوست ندارند این بازگشتپذیری به آغوش دین و انقلاب، الگو شود و گذشته نامناسب افراد ترمیم شود.
به گزارش فرارو، گفتنی است مقصودلو در انتخابات سال ۹۶، با «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور وقت نیز که آن زمان مسئولیت ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت، دیدار کرد و عکس یادگاری گرفت و حتی پس از خروج از کشور اذعان داشته بود که اگر رئیسی رئیس جمهور شود باز خواهد گشت.
«عبدالله گنجی»، مشاور شهردار تهران نیز از ماجرای تقدیر از امیر تتلو در سال ۹۶ دفاع کرد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بر خلاف عدهای که مرعوب و شرمنده تقدیر نیروهای مومن به انقلاب از تتلو هستند بنده آن حرکت را در زمان خودش نقطه قوت میدانم.
به گزارش رویداد۲۴، وی در ادامه نوشت: آن رفتار مبتنی بر «ملاک حال فعلی افراد است» صورت گرفت و تقدیر کنندگان منفعت شخصی در آن تقدیر نداشتند. آن حرکت پاسخ و اتمام حجتی علیه اتهاماتی همچون: مرزبندی، خالص سازی، انحصارطلبی، عدم درک جوانان، بی توجهی به سلایق متفاوت، قطب بندی انقلابی-غیر انقلابی… بود. تتلو امروز مرزهای اخلاق را در نوردیده است، اما حزب الله احساس میکند او کیس گویایی از «توجه» است که خودش نخواست و شایستگی نداشت. نیروهای انقلاب اصل چنین راهبردی را باید ادامه دهند.
- نویسنده : ارسالی از سرویس فرهنگی