جذب هزار دانشجوی پسادکتری برای همکاری با کارآفرینان ایرانی خارج کشور
جذب هزار دانشجوی پسادکتری برای همکاری با کارآفرینان ایرانی خارج کشور

تهران- ایرنا- با ابتکار مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،‌ حدود یک هزار و ۲۴۲ دانشجوی پسادکتری در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) مشارکت کردند. به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج […]

جذب هزار دانشجوی پسادکتری برای همکاری با کارآفرینان ایرانی خارج کشور

تهران- ایرنا- با ابتکار مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،‌ حدود یک هزار و ۲۴۲ دانشجوی پسادکتری در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) مشارکت کردند.

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) با هدف استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی محققان و متخصصان ایرانی و برقراری ارتباط با مراکز علمی، فناوری و صنعتی منتخب کشور در حال اجرا است.

این کار با ایجاد بیش از ۱۲۰ پایگاه شامل بهترین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان  کشور سرعت گرفته است.

بر اساس آخرین آمارها تاکنون بیش از ۱۲۰ پایگاه تخصصی همکار به این برنامه پیوسته‌اند.  این برنامه رضایت یک هزار و ۲۴۲ دانشجوی پسادکتری و ۱۱۸ استاد مدعو را جلب کرده است تا با اهداف این برنامه همراه شوند.

این برنامه به ۶ هزار و ۵۰۰ همکاری موفق منجر شده است. همکاری‌هایی در مرز دانش که به توسعه علم و فناوری در داخل کشور، استفاده از تجارب ایرانیان مقیم خارج از کشور و بهره بردن از توانمندی‌های دیگر کشورها ختم می‌شود.

مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این برنامه در تلاش است در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط موثر متخصصان ایرانی خارج از کشور با مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.

«ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای پایگاه تخصصی همکار»، «فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور»، «فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل» و «کمک به تاسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته» از جمله مهم‌ترین اهداف اجرایی کردن این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.