مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران توضیحاتی را در خصوص پویش همگانی طرح غربالگری در شهر تهران ارائه کرد. زینب نصیری، در مورد اجرای طرح غربالگری کرونا که با همکاری شهرداری تهران و ستاد کرونا در تهران انجام میشود، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در تهران شهرداری اقدامات موثری را در راستای جلوگیری از […]
مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران توضیحاتی را در خصوص پویش همگانی طرح غربالگری در شهر تهران ارائه کرد.
زینب نصیری، در مورد اجرای طرح غربالگری کرونا که با همکاری شهرداری تهران و ستاد کرونا در تهران انجام میشود، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در تهران شهرداری اقدامات موثری را در راستای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام داده است. مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه توافقی با دکتر زالی انجام شد تا از ظرفیت شهرداری تهران برای غربالگری مردم انجام شود، اظهار کرد: همچنین جلساتی با معاونین بهداشت سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی برگزار کردیم که قرار شد در راستای همافزایی با استفاده از ظرفیت خانههای سلامت در ۳۵۲ محله شهر تهران اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه پس از برگزاری این نشست بلافاصله به مناطق ۲۲گانه ابلاغ شد که در راستای غربالگری همه مردم تهران اقدام شود و برهمین اساس از آنها خواستیم که با محوریت خانههای سلامت سازوکاری پیشبینی کنند تا بتوانند از همشهریان غربالگری کنند.
نصیری با بیان اینکه بسیاری از مردم اطلاعات خود را در سامانه سلامت و سیب ثبت کردهاند اما در برخی مناطق نیاز به تماس و برقراری ارتباط با مردم وجود داشت، ادامه داد: برهمین اساس به شهرداران مناطق ابلاغ کردیم که در راستای غربالگری اقدامات لازم را انجام دهند که البته ابتکار عمل هر منطقه برای غربالگری ساکناناش متفاوت است و ممکن است در یک منطقه مرکز ارتباطات ایجاد شده باشد و در یک منطقه دیگر ممکن است افراد به صورت دیگری فعالیت کنند. مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه همکاری شهرداری تهران با وزارت بهداشت برای مهار کرونا تا پایان این بیماری ادامه دارد، گفت: اما امیدواریم تا ۲۵ فروردینماه سطح پوشش غربالگری شهروندان در سطح شهر تهران به نقطه بسیار مطلوب برسد.
تداوم اجرای طرح «گفتوگوی ملی خانواده»
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از تداوم اجرای طرح «گفتوگوی ملی خانواده» تا پایان دولت دوازدهم خبر داد و گفت: معاونت قصد دارد در ادامه اجرای طرح، گروههای مرجع توانمند مانند انجمن اولیاء و مربیان، وزارت آموزش و پرورش، تشکلهای حوزه خانواده و مشاوران خانواده را نیز وارد این طرح کند.
معصومه ابتکار، با بیان اینکه یکی از طرحهای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طرح «گفتوگوی ملی خانواده» بود تا از این طریق مهارتهای اعضای خانوادهها ارتقاء پیدا کند و خانوادهها بتوانند با یکدیگر بهتر ارتباط برقرار کنند، گفت: این طرح در سال ۹۸ به خوبی اجرا شد و اجرای آن تا پایان دولت دوازدهم نیز ادامه خواهد داشت. وی با اشاره به اینکه طرح «گفتوگوی ملی خانواده» از سوی معاونت و همچنین مردم طرحی موفق تلقی شده است، تاکید کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری قصد دارد در ادامه اجرای این طرح، گروههای مرجع توانمند مانند انجمن اولیاء و مربیان، وزارت آموزش و پرورش، تشکلهای حوزه خانواده و مشاوران خانواده را نیز وارد این طرح کند. به گفته ابتکار، طرح «گفتوگوی ملی خانواده»، طرح بسیار مهمی برای تحکیم خانواده است و جزء موضوعاتی است که مدنظر مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری و مردم قرار دارد، زیرا مردم دوست دارند خانواده صمیمی داشته باشند و عواطف و روابط محترمانهای داخل خانواده وجود داشته باشد، لذا معاونت زنان این طرح را به طور جدی دنبال میکند.
جذب ۵۰ هزار آتشنشان داوطلب در تهران
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آموزش و جذب حدود ۵۰ هزار آتشنشان داوطلب در شهر تهران خبر داد و نحوه پذیرش آن را تشریح کرد.
سید جلال ملکی، با اشاره به پیشینه اجرای طرح آتشنشان داوطلب در سطح جهان گفت: اقدامات داوطلبانه و کار داوطلبانه از جمله اقداماتی است که کشورهای زیادی در سطح جهان برای آن برنامه ریزی گستردهای انجام دادهاند و اهمیت این موضوع به قدری است که روزی به عنوان کار داوطلبانه و داوطلب نیز در تقویم جهانی نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا و با توجه به اینکه طرح آموزش و بهره گیری از توان نیروهای مردمی آتش نشان داوطلب سالهاست در برخی از کشورهای مختلف جهان اجرا شده و موفقیت آمیز نیز بوده است. سازمان آتشنشانی تهران نیز تصمیم به آموزش و بهرهگیری از ظرفیت آتشنشانان داوطلب گرفت و این طرح را از سال ۱۳۸۴ کلید زد. سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تجزیه و تحلیل طرح آتشنشان داوطلب نشاندهنده اثرات مثبت آن و مکمل بودنش در امدادرسانی و نجات جان و مال مردم در حوادث گوناگون است، گفت: از سوی دیگر آتشنشانان داوطلب با توجه به آموزشی که دیدهاند در رسیدن به سطح بالاتری از ایمنی شهری نقش ویژهای برعهده دارند. ملکی با بیان اینکه جذب آتشنشان داوطلب در سازمان آتش نشانی شهر تهران در سه سطح انجام میشود، گفـت: در مجموع طی این مدت حدود ۵۰ هزار آتشنشان داوطلب از سوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهردازی تهران جذب شده و تحت آموزش قرار گرفته است.