دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، فراخوان دهمین دوره این رویداد سینمایی را منتشر کرد. به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی جشنواره، دبیرخانه مردمی جشنواره عمار فراخوان دهمین دوره این رویداد سینمایی را در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «جشنواره علوم انسانی عمار»، «فیلم ما» و «فراخوان های مردمی» اعلام کرد. در بخش […]
دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، فراخوان دهمین دوره این رویداد سینمایی را منتشر کرد.
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی جشنواره، دبیرخانه مردمی جشنواره عمار فراخوان دهمین دوره این رویداد سینمایی را در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «جشنواره علوم انسانی عمار»، «فیلم ما» و «فراخوان های مردمی» اعلام کرد.
در بخش «رقابت اصلی جشنواره» آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلمنامه و لوحنگار در موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش»، «پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «همت مومنانه»، «ملت قهرمان»، «مقاومت جهانی» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
نشریات قدیمی تا ۳۰ سال دیگر
قابل استفاده نیستند
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، مراسم افتتاح بخش نشریات کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با حضور محمود نیلی احمدآبادی (رئیس دانشگاه)، حجتاسلام و المسلمین رسول جعفریان (رئیس کتابخانه مرکزی)، سید فرید قاسمی (پژوهشگر تاریخ مطبوعات)، علی دهباشی (مدیر مجله بخارا) و جمعی از استادان دانشگاه و پژوهشگران برگزار شد.
حجتاسلام جعفریان – رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران – در این مراسم، در سخنانی درباره فرآیند راهاندازی بخش نشریات کتابخانه این دانشگاه، اظهار کرد: به طور کلی کتابخانه دارای بخشهای مختلفی است. بخش کتابهای چاپی که به کتابهای نفیس و سنگی سربی و خطی و کتابهای چاپی عادی (فارسی، عربی و لاتین) تقسیم میشود. بخش اسناد کتابخانه نیز در مجموعه خطی نگهداری میشود.
او ادامه داد: بخشی که برای کتابخانه مرکزی بسیار اهمیت دارد و سرمایههای زیادی را نیز در خود جای داده است، بخش نشریات (مجلات و روزنامهها) است که به دو بخش فارسی و عربی و لاتین تقسیم میشود. از ابتدا نشریاتی برای این بخش جمعآوری میشد، اما زمانی به شکل جدیتری دنبال شد که دانشگاه مجموعه عظیم نشریات شخصی به نام محمد رمضانی، از کتابفروشهای معروف و قدیمی ناصرخسرو را بعد از درگذشت او خریداری کرد. بر همین اساس پایه این بخش از کتابخانه تکمیل شد.
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران همچنین بیان کرد: اجرای این طرح حدود ۴۳۰ میلیون هزینه داشت که توسط بینیاد مستضعفان اجرا شد. در حال حاضر یک پنجم نشریات موجود در این بخش صحافی نشده هستند که برای صحافی آنها نیاز به مبلغی حدود ۱۰۰ میلیون داریم. این درحالی است که این نشریات دارای ارزش زیادی هستند و نیاز به مراقبت دارند.
او با اشاره به مشکلات جابهجایی روزنامههای قدیمی و اسکن نشریات، یادآور شد: بخشی از روزنامه در طبقات بالایی است که ما نمیتوانیم آنها را جابهجا کنیم، چراکه با یک تکان فرومیریزند و باید حتما اسکن شوند؛ اگر نه تا ۲۰ یا ۳۰ سال دیگر اصلا قابل استفاده نیستند.
در این مراسم همچنین از کتاب «روزنامهها و مجلههای کمیاب دانشگاه تهران» به قلم سید فرید قاسمی رونمایی شد.
بازگشایی موزه هنرهای مدرن نیویورک
موزه هنرهای مدرن نیویورک پس از گذشت ماهها تعطیلی به منظور بازسازی و توسعه، در روزهای آینده با ظاهری متفاوت میزبان علاقهمندان خواهد بود. به گزارش جمله به نقل از گاردین، موزه محبوب «منهتن» که سالانه ۳ میلیون بازدیدکننده را به خود جذب میکند، از ماه ژوئن به منظور بازسازی و ایجاد تغییرات در چیدمان گالریهایش تعطیل بود، اما علاقهمندان میتوانند از تاریخ بیست و یکم درحالی از این موزه بازدیدکنند که بیش از ۴ هزار متر مربع به فضای آن اضافه شده است. قرار بود علاوه بر توسعه فضای این موزه در چیدمان و انتخاب آثار گالریهای دائمی نیز تغییراتی صورت بگیرد که از جمله این تغییرها، به ایجاد یک فضا برای اجرای برنامههای مختلف، اختصاص فضای جداگانه برای «هنر زمان محور» که به گفته مسئولان این موزه اولینبار است که در جهان به وقوع میپیوندد، میتوان اشاره کرد. این موزه پیشتر از قراردادن آثار هنرمندان نهچندان نامآشنا در کنار هنرمندان برجسته در گالریهای دائمی خود خبر داده بود که هدف از انجام این کار ایجاد ارتباط بین گذشته و حال بیان شده بود. قرار است از این پس هر شش ماه یک بار، یک سوم آثار نمایشی گالریها تغییر کنند. مسئولان این موزه اعلام کردهاند با اینکه تعداد آثار هنرمندان زن این موزه به میزان قابل توجهی افزایش داده شده است، اما هنوز ۵۹% آثار نمایشی این موزه به هنرمندان مرد تعلق دارد. به گفته مسئولان موزه هنرهای مدرن نیویورک، پس از اتمام پروژه توسعه و بازسازی موزه، تعداد آثار هنرمندان خارج از آمریکای شمالی و اروپا نیز افزایش یافته است. از موزه هنر مدرن نیویورک که این پاییز ۹۰ ساله میشود بهعنوان تأثیرگذارترین موزه مرتبط با هنرهای مدرن در جهان یاد میشود. کلکسیون موزه هنر نیویورک دارای آثار هنری بیهمتا و کمنظیر از هنرهای مدرن و معاصر است.