رئیس انجمن قطعهسازان لوازم خانگی رشد صنعت لوازم خانگی را در گروی حمایت از ساخت قطعات عنوان کرد و گفت: دولت از واردات قطعاتی که مشابه داخلی دارند و تاییدیه استاندارد گرفته اند، جلوگیری کند. مرسل صدیق در مراسم آغاز به کار فعالیت انجمن قطعهسازان لوازم خانگی با تأکید بر اینکه محصولات اعضای […]
رئیس انجمن قطعهسازان لوازم خانگی رشد صنعت لوازم خانگی را در گروی حمایت از ساخت قطعات عنوان کرد و گفت: دولت از واردات قطعاتی که مشابه داخلی دارند و تاییدیه استاندارد گرفته اند، جلوگیری کند. مرسل صدیق در مراسم آغاز به کار فعالیت انجمن قطعهسازان لوازم خانگی با تأکید بر اینکه محصولات اعضای این انجمن متکی بر دانش و فناوری است، گفت: در اروپا به قطعهسازان، دارندگان «علم و تکنولوژی» گفته میشود چرا که قطعهسازان بر علوم و فناوری مربوطه مسلط هستند و اگر تولیدکنندهای علم نداشته باشد، نمیتواند محصول رقابتی تولید کند. وی با بیان اینکه ما رقابت سنگینی با تولیدکنندگان لوازم خانگی در ترکیه، کره، ژاپن و اروپا داریم، گفت: صنعت خودروی ما با حمایت دولت از قطعهسازان رشد کرد. لوازم خانگی نیز با حمایت از قطعهسازان این صنعت توسعه مییابد.
هیچ کمبودی در زمینه تولید شیرخشک وجود ندارد
رئیس انجمن صنفی تولید شیر خشک کشور در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر کمبود ذخایر شیرخشک نوزاد و مشکلات ایجاد شده در این زمینه گفت: بیشتر شیرخشک نوزاد در داخل تولید میشود و مشکلی در این زمینه نداریم. بنابراین هرگونه کمبودی را تکذیب میکنیم. سیاوش سلیمی افزود: کارخانجات لبنیات نامه زده و اعلام کردهاند به اندازه کل محصولی که واحدهای تولیدکننده شیرخشک نوزاد اعلام میکنند نیاز به واردات دارند، میتوانند ماده اولیه اصلی تولید شیرخشک نوزاد تولید کنند. وی افزود: یکی از کارخانجات معروف تولیدکننده محصولات لبنی در شهرکرد هم نامهای به ما زده و خواستار جلوگیری از واردات بی رویه ماده اولیه اصلی تولید شیرخشک نوزاد شده است؛ ضمن اینکه یک کارخانه ماده اولیه اصلی تولید شیرخشک کودک را با بهترین کیفیت تولید میکند اما خریدار ندارد.
کمک ۲۰۰میلیارد تومانی دولت به شهرک های صنعتی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: دولت سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه در اختیار ما گذاشت که به هیچ عنوان جوابگو نبود از این رو به سراغ منابع داخلی شرکت رفتیم. رسولیان اعلامکرد: توجه به مناطق محروم و توسعه شهرک های صنعتی در مناطق کمتر برخوردار از اولویتهای شرکت شهرکهای صنعتی در استان های کشور است. او توضیح داد: امسال بیش از ۱۰ هزار زمین شهرک صنعتی در کشور ایجاد خواهد شد که بخش زیادی از آن در مناطق محروم و کمتربرخوردار کشور خواهد بود. رسولیان با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیاز جدی به برق در شهرکهای صنعتی کشور داریم، افزود: باوجود اینکه دستگاههای خدمات رسان موظف هستند آب و برق را تا درب واحد صنعتی بیاورند اما بخش زیادی از اعتبار لازم را خودمان تامین میکنیم.
۳۴۸ میلیارد تومان گردش مالی در طرح جهش تجارت فناوری
دبیر شبکه فن بازار ملی ایران گفت: طرح جهش تجارت فناوری از اردیبهشت سال ۱۳۹۹ شروع شد و تاکنون ۳۴۸ میلیارد تومان گردش مالی توسط کارگزاران تجارت فناوری (بروکرها) صورت گرفته است. خالقی با قدردانی از فعالیت فنبازارهای منطقهای و تخصصی و کارگزاران تجارت فناوری ذیل طرح جهش تجارت فناوری گفت: طرح جهش تجارت فناوری از اردیبهشت سال ۱۳۹۹ شروع شد و تاکنون ۳۴۸ میلیارد تومان گردش مالی توسط کارگزاران تجارت فناوری ایجاد شده است. وی ادامه داد: این دستاورد نتیجه ۱۵۵ تعداد همرسانی است. از این میان ۹۵ همرسانی به ارزش ۲۱۲ میلیارد تومان در موضوع بازاریابی، ۳۸ همرسانی به ارزش حدودی ۲۶ میلیارد تومان در موضوع رفع نیاز و ۲۲ همرسانی در زمینه سرمایهگذاری به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان انجام شده است. این نتیجه جهش بسیار خوب در مبادلات فناوری کشور است.
قطعی برق به واحدهای صنعتی اطلاع رسانی شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر زمانبندی مناسب و اطلاع رسانی به موقع جهت کاهش آسیبهای ناشی از قطع برق به واحدهای تولیدی تاکید کرد. حشمت الله عسگری خشکسالیهای اخیر به ویژه کاهش شدید نزولات جوی در چند ماهه اخیر را عامل مهمی در کاهش تولید برق در سطح کشور دانست و افزود: این عامل در کنار موارد دیگر همچون تولید ارز دیجیتال سبب شده در بحث عرضه و توزیع برق با مشکل مواجه شویم و دستگاههای متولی باید برنامه ریزی لازم را برای کاهش تبعات منفی آن انجام دهند. وی عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات و اثرات قطعی برق بر زندگی مردم و واحدهای تولیدی و کارگری نهایت دقت و برنامه ریزی لازم از طریق دستگاههای متولی جهت کاهش اثرات آن بر زندگی مردم صورت پذیرد.