حدود ۳۰۰ واگن مترو تعمیرات اساسی نیاز دارد
حدود ۳۰۰ واگن مترو تعمیرات اساسی نیاز دارد

          معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: هم اکنون حدود ۳۰۰ واگن ناوگان مترو نیازمند تعمیرات اساسی (اورهال) است که تلاش داریم در مدت ۶ ماه آینده این کار انجام شود. سید مناف هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح دو ورودی در ایستگاه های بسیج و میدان […]

 

 

 

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: هم اکنون حدود ۳۰۰ واگن ناوگان مترو نیازمند تعمیرات اساسی (اورهال) است که تلاش داریم در مدت ۶ ماه آینده این کار انجام شود.
سید مناف هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح دو ورودی در ایستگاه های بسیج و میدان صنعت به خبرنگار ایرنا گفت: حدود ۳۱ رام قطار معادل ۲۱۰ واگن بدلیل تعمیرات اساسی از چرخه فعالیت خارج شده و همچنین ۱۱ رام نیز که در حال فعالیت هستند نیاز به تعمیرات اساسی دارند که این کار با کمک دولت و همچنین اعتبارات شرکت بهره برداری مترو تهران از محل صرفه جویی در مصرف سوخت ظرف مدت ۶ ماه آینده صورت بگیرد.
وی اظهار داشت: با اورهال کردن این حجم از واگن های مترو کمبود واگن بخصوص در ایستگاه های تازه تاسیس تا حدودی برطرف خواهد شد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه دو تا سه قرارداد برای تامین واگن های مترو در دستور کار داریم افزود: یکی از این قراردادها مربوط به خریداری ۲۵۰ واگن و دیگری ۸۰ اگن است که امیدواریم این کار در فروردین یا اردیبهشت سال آینده به نتیجه برسد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی دو ورودی جدید در ایستگاه های مترو بسیج و میدان صنعت افتتاح شد افزود: بعضی از ورودی‌ها کارکرد یک ایستگاه کامل را دارند چرا که تعدادی از ورودی‌ها از جمله ایستگاه بسیج میان دو بزرگراه واقع شده‌اند یا در منطقه دیگری هستند، بنابراین ایستگاه‌های این چنینی برای شهروندان بسیار ضروری و کارکرد ویژه خود را دارند.
به گفته وی، همه امکانات مناسب سازی در افتتاحیه‌های جدید ایستگاه های مترو مدنظر قرار دارد، اگر چه این امکانات بار مالی سنگینی دارد اما برای معلولان و افراد کم توان بسیار ضروری است.
وی همچنین درباره تفاهم نامه همکاری با شرکت ایران خودرو دیزل نیز گفت: ما قرار داد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس را با این شرکت داشتیم که ۲۱۰ دستگاه را تحویل داده و ۴۰ دستگاه دیگر نیز قرار است تا پایان سال تحویل دهد.
هاشمی درباره ادامه همکاری با این شرکت خودرویی نیز گفت: درخصوص قیمت تمام شده با این شرکت در حال مذاکره هستیم و اگر به نتیجه برسد در سال آینده نیز قراردادهایی در زمینه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی خواهیم داشت.
وی با اشاره به توسعه مسیرهای دوچرخه سواری در تهران نیز گفت: قرار بود امسال حدود ۵۰۰ کیلومتر مسیر دوچرخه در پایتخت داشته باشیم که تاکنون این مسیرها ۲۳۰ کیلومتر است و تلاش داریم این مسیرها را تا ۲۵۰ کیلومتر برسانیم.
معاون شهردار تهران با اشاره به اجرای طرح پارکینگ دوچرخه در اماکن عمومی به ویژه در مقابل ایستگاه های مترو نیز گفت: یکی از این طرح ها امروز با همکاری شهرداری منطقه ۱۴ در مجاورت ایستگاه مترو بسیج افتتاح شد که کار بسیار خوبی است و این طرح باید توسعه پیدا کند.
به گفته وی، اگر شهروندان محل مناسبی برای نگهداری چند ساعته دوچرخه های خود به ویژه در اماکن عمومی از جمله بوستان ها و ایستگاه های مترو داشته باشند فرهنگ دوچرخه سواری در شهر ترویج پیدا می کند و با همکاری شهرداران مناطق قصد داریم این طرح را در کلیه مناطق توسعه دهیم.