خروج ۶۰ کارخانه از تملک بانک در مازندران
خروج ۶۰ کارخانه از تملک بانک در مازندران

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از خروج ۶۰ کارخانه و واحد تولیدی طی سال گذشته از تملک بانک ها در استان خبر داد. حسن خیریانپور  در جلسه رفع موانع تولید در شهرستان سوادکوه، با اشاره به پیامدهای اقتصادی تحریم‌های ظالمانه و همه جانبه و شرایط کرونایی، بر لزوم پای کار آمدن همه مدیران دولتی، […]

 

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از خروج ۶۰ کارخانه و واحد تولیدی طی سال گذشته از تملک بانک ها در استان خبر داد.
حسن خیریانپور  در جلسه رفع موانع تولید در شهرستان سوادکوه، با اشاره به پیامدهای اقتصادی تحریم‌های ظالمانه و همه جانبه و شرایط کرونایی، بر لزوم پای کار آمدن همه مدیران دولتی، فعالان اقتصادی و آحاد مردم برای پیشبرد امور در این شرایط سخت اشاره کرد و افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم تا از این شرایط سخت عبور کنیم.
معاون امور اقتصادی و هماهنگی توسعه استانداری با توجه به ابلاغ ۳۰ محور اقتصادی اولویت دار امسال به فرمانداران، برای پیگیری این موارد تا تحقق آنها تأکید کرد. وی از عقد یک تفاهم نامه و سه پروژه با هلدینگ سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود: این پروژه‌ها ظرف هیجده ماه در استان اجرایی می‌شود که از مصادیق جهش تولید است.
خیریانپور از دیگر مصادیق جهش تولید در استان را آزادسازی ساحل ۱۶۵ نقطه و جانمایی برای چهار اسکله چندمنظوره، اصلاح نژاد دام و بذر و پیگیری انجام چهار پایانه صادراتی محصولات کشاورزی و شیلاتی مازاد مصرف استان برشمرد. وی با توجه به شیوع کرونا و لزوم رعایت پروتکل بهداشتی در زمان نشا، از تسهیلاتی برای ۳۰۰ دستگاه نشاکار خبر داد و افزود: تا دیروز به ۲۴۲ مورد تسهیلات نشاکار به مبلغ ۱۱ میلیارد تومان داده شد و با این اقدام، کشت مکانیزه نشا تا پایان سال از ۵۵ هزار هکتار به ۱۰۰ هزار هکتار افزایش می‌یابد. این مسوول بر اهمیت احصا واحدهای تملیکی هر بانک اشاره و اظهار کرد: واحدهای تملیکی باید از حیطه تملیک بانک خارج و برای احیا به صاحب قبلی اهلیت دار یا افراد توانمند دارای اهلیت بازگشت داده شود که درسال ۹۸، تعداد ۶۰ واحد از تملیک بانک خارج و وارد چرخه تولید شد. وی با تأکید بر لزوم پیگیری طرح‌های نیمه تمام با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی برای افتتاح و بهره برداری، به تعداد ۲۲ طرح مهم و نیمه تمام استان با مبلغ سه هزار میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: ۹ نیروگاه مقیاس کوچک در استان وجود دارد که با تلاش می‌تواند به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه برخی کارخانه‌ها تنها با یک شیفت درحال کار هستند، تلاش برای افزایش شیفت این کارخانجات تا دو و سه شیفت را مصداق جهش تولید دانست.

نمایندگان آذربایجان‌شرقی در کمیسیون‌های مجلس مشخص شدند

نمایندگان آذربایجان‌شرقی در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۰ کمیسیون تخصصی عضو شدند.
چهار نماینده آذربایجان شرقی عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی شدند که بیشترین تعداد عضو نمایندگان استان در این کمیسیون است.
محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، معصومه پاشایی نماینده مرند، الهوردی دهقان نماینده ورزقان و سیدعلی موسوی نماینده ملکان در مجلس شورای اسلامی چهار عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی هستند. همچنین روح الله متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، علیرضا منادی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر و مهدی اسماعیلی نماینده میانه عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی شدند. احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، علی علیزاده نماینده مردم مراغه و عجب شیر، عضو کمیسیون ملی و سیاست خارجی، حجت الاسلام محمد باقری بنابی نماینده مردم بناب، عضو کمیسیون اقتصادی، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان، احمد محرم زاده نماینده مردم اهر و هریس، عضو کمیسیون عمران و سید حمزه امینی نماینده مردم هشترود و چاراویماق به عضویت کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم درآمدند.
یوسف داودی، نماینده مردم سراب، جعفر راستی، نماینده مردم شبستر و غلامرضا نوری، نماینده مردم بستان آباد هر ۳ عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

 

آسفالت۲۰۰ کیلومتر راه روستایی آذربایجان غربی

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از بهره برداری و آغاز آسفالت ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان خبر داد.
ارسلان شکری در این خصوص اظهارکرد: با آغاز فصل کار پروژه‌های طرح ابرار با همت و تلاش مضاعف راهداران در حال استمرار است که در حال حاضر نیز ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی آذربایجان غربی آماده بهره برداری و آغاز عملیات آسفالت است.
وی با اعلام اینکه در قالب طرح ملی ابرار طی یکسال گذشته و سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۴۲۵ کیلومتر ابلاغ شده بود، افزود: تاکنون افزون بر ۲۳ کیلومتر از پروژه‌های طرح ابرار آسفالت شده و ۱۷۷ کیلومتر هم آماده آسفالت است. شکری پیشرفت فیزیکی طرح ابرار در استان را ۲۰ درصد عنوان نمود و افزود: ارزش ریالی پروژه‌های طرح ابرار که به صورت امانی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی انجام خواهد گرفت بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: تکمیل راه روستایی میر آباد ارومیه به طول نزدیک به چهار کیلومتر، تکمیل راه روستایی پروانه اشنویه به طول چهار کیلومتر، تکمیل راه روستایی ملأ کندی پلدشت به طول سه کیلومتر، تکمیل راه روستایی چهار طاق تکاب به طول هفت کیلومتر، تکمیل راه روستایی پیر احمد کندی چالدران به طول ۱۰ کیلومتر و تکمیل راه روستایی الند خوی به طول ۹ کیلومتر از جمله مهمترین پروژه‌های طرح ابرار در استان است.