خسارت وسایل برقی آسیب‌دیده از قطعی برق را چگونه دریافت کنیم؟
خسارت وسایل برقی آسیب‌دیده از قطعی برق را چگونه دریافت کنیم؟

    ابوذر صالحی مدیر کل امور بین الملل توانیر با اشاره به خسارت‌های وارده شده به وسایل برقی خانگی ناشی از قطع برق اظهار کرد: پرداخت این خسارت‌ با توجه به قراردادی که با بیمه داریم برقرار است و قطعا به مشترکان ذی نفع پرداخت می‌شود. او ادامه داد: مشترکانی که وسایل برقی آنان […]

 

 

ابوذر صالحی مدیر کل امور بین الملل توانیر با اشاره به خسارت‌های وارده شده به وسایل برقی خانگی ناشی از قطع برق اظهار کرد: پرداخت این خسارت‌ با توجه به قراردادی که با بیمه داریم برقرار است و قطعا به مشترکان ذی نفع پرداخت می‌شود.
او ادامه داد: مشترکانی که وسایل برقی آنان به دلیل قطع برق بدون برنامه آسیب دیده است، می‌توانند به سایت برق من مراجعه و با ارسال مستندات، خسارت خود را کنند.
این مقام مسئول گفت: در ادامه این فرایند مراحل کار با شرکت بیمه گذار خواهد بود به طوری که با مراجعه به “سامانه ثبت و اعلام خسارت ناشی از برق مشترکان خانگی” افراد می‌توانند خسارت لوازم برقی صدمه دیده را بگیرند.
مدیر کل امور بین الملل توانیر افزود: این فرایند پرداخت خسارت بستگی به عملکرد شرکت بیمه دارد، در این بین ممکن است مردم نسبت به خسارت اعتراضاتی داشته باشند و همکاری درستی نشود اگر این موضوع را به ما اعلام کنند ما با شرکت بیمه گذار این موضوع را در میان خواهیم گذاشت، از طرفی هم شرکت بیمه هزینه این موارد را گرفته تا جبران خسارت کند و جای هیچ نگرانی نیست.
صالحی اضافه کرد: موارد خسارت تابع قوانین بیمه است و البته هر مشترک هر دوماه یکبار مبلغ اندکی را پرداخت می‌کند و این مبالغ همه تجمیع و در قالب قرار داد این مبالغ جمع می‌شوند و در نهایت به عنوان تضمین خسارت قرار می‌گیرند.
گفتنی است؛ راه دریافت خسارت ناشی از بروز اشکال در لوازم برقی خانگی ناشی از افت ولتاژ و قطع و وصل یکباره برق و تمامی صدماتی که به علت عدم کارکرد مناسب شبکه توزیع و انتقال برق به وسایل برقی خانگی وارد شود؛ “سامانه ثبت و اعلام خسارت ناشی از برق مشترکان خانگی” به آدرس tavanir.parsianinsurance.com است.

 

پلاسکو جدید تا پایان سال تکمیل می‌شود

رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از مراحل احداث ساختمان جدید پلاسکو تاکید کرد که ساخت پلاسکو جدید تا پایان سال به اتمام می‌رسد.
سید پرویز فتاح افزود: در حال حاضر ساختمان جدید پلاسکو پیشرفت فیزیکی معادل ۸۵ درصد دارد و انشالله ساختمان پلاسکوی جدید تا پایان سال ۹۹، به پیشرفت فیزیکی ۹۴ درصد خواهد رسید و مراحل احداث آن تکمیل می‌شود.
وی ادامه داد: در این مدت ما به واسطه شیوع کرونا و تورم قابل توجهی که تجربه کردیم و همچنین بدلیل محدودیت‌هایی که در احداث ساختمان جدید پلاسکو داشتیم با مشکلاتی مواجه بودیم، ولی همه این محدودیت‌ها مانع ادامه ساخت و ساز‌ها نشد و کار به صورت شبانه‌روزی و ۲۴ ساعته انجام ادامه یافت.
فتاح با بیان اینکه ما به دنبال رعایت تمام استاندارد‌ها در احداث پلاسکوی جدید بوده و هستیم گفت: تمام ضوابط شهرداری، نظام مهندسی، آتش نشانی و سازمان میراث فرهنگی در ساخت پلاسکو جدید رعایت شده است.
رییس بنیاد مستضعفان با اشاره به اخذ پروانه پلاسکو و صدور آن توسط شهرداری تهران گفت: شهرداری همواره در طول ساخت و ساز این پروژه با بنیاد همکاری کرده و هیچ گاه آن‌ها مانع از احداث ساختمان پلاسکو نشده‌اند. وی با بیان اینکه شهرداری حقوقی داشته که ما موظف به پرداخت آن بوده‌ایم ادامه داد: ساختمان قبلی پلاسکو دارای پارکینگ نبوده، ولی ما برای رعایت ضوابط و مقررات شهری، قول دادیم تا با مقاوم‌سازی پارکینگ پروانه، از این پارکینگ برای ساختمان جدید پلاسکو استفاده کنیم.
فتاح درخصوص زمان استقرار کسبه در ساختمان جدید نیز گفت: با توجه به اینکه استقرار کسبه در ساختمان جدید، منوط به انجام مراحل و فرایند‌های قانونی برای تحویل مغازه‌ها است، کسبه این ساختمان از اردیبهشت ماه می‌توانند در ساختمان جدید مستقر شوند.