سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که خیران و نیکوکاران این استان پارسال ۱۵۴ میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان استان کمک کردند. دکتر فرهاد غلامی در همایش استای تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت و درمان مازندران افزود: مشارکت خیران برای ایجاد سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان در […]
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که خیران و نیکوکاران این استان پارسال ۱۵۴ میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان استان کمک کردند.
دکتر فرهاد غلامی در همایش استای تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت و درمان مازندران افزود: مشارکت خیران برای ایجاد سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان در چند سال اخیر رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه خیران حلقه واسط دولت با مردم هستند، اظهار داشت: حوزه سلامت به عنوان یکی از شاخصههای اصلی امر توسعه در کشور است و خیرین سلامت ما نقش تاثیرگذار و مهم در تامین و ارتقای سطح سلامت در جامعه دارند.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت نقش بسیار مهمی در تامین و ارتقای سطح سلامت در جامعه دارد، افزود: خیران در ایجاد و توسعه زیرساختهای سلامت در مازندران در حال تلاش شبانه روزی هستند. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: خیران سلامت مشارکت فعالی در ارایه خدمات و مراقبتهای سطوح سه گانه نظام سلامت دارند.
رییس مجمع خیران سلامت مازندران نیز در سخنانی گفت که همزمان با شیوع ویروس کرونا، خیران و نیکوکاران در تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز نقش بی بدیلی ایفا کردند.
تیمور طهماسبپور با اشاره به نیازهای روزافزون مردم در بخش بهداشت و درمان، افزود: دولت به تنهایی قادر به ارتقای شاخصهای سلامت در کشور نیست و نقش خیران و نیکوکاران در این بخش بر کسب پوشیده نیست.
وی اظهار داشت: در چند سال اخیر مشارکت خیران و نیکوکاران برای افزایش زیرساختهای بهداشت و درمان در مازندران افزایش یافته است.
رییس مجمع خیران سلامت مازندران با بیان اینکه خیران سلامت، زمینه ساز و بستر ساز توسعه سلامت در جامعه هستند، افزود: در بخش بهداشت و درمان، طرحهای خیر ساز زیادی در مازندران در دست اقدام است که تکمیل آنها نیازمند مشارکت بیشتر نیکوکاران است.
طهماسبپور گفت که محمع خیران سلامت مازندران در ۱۸ شهرستان استان مشغول فعالیت است.
خیران در ارتقای شاخصهای سلامت نقش بی بدیلی دارند
استاندار مازندران، نقش خیران و نیکوکاران در ارتقای شاخصهای سلامت در کشورمان را بی بدیل توصیف کرد.
سیدمحمد حسینیپور در همایش استانی تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت و درمان که در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری برگزار شد، افزود: مجمع خیران همواره در احداث مراکز درمانی و بهداشتی پیشگام و منشا خیر و برکت بودند. وی گفت: در زمان شیوع ویروس کرونا، خیران و نیکوکاران در تامین تجهیزات بهداشتی نقش اساسی داشتند.
استاندار مازندران، حضور خیران و نیکوکاران را یکی از شاخصهای جامعه مطلوب متناسب به ارزشهای الهی دانست و اظهار داشت: کمکهای بهنگام خیران و نیکوکاران به ویژه در دو سال اخیر و شیوع کرونا بر کسی پوشیده نیست.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: در شرایطی که برخی افراد با سو استفاده از شرایط موجود بدنبال کسب مال بیشتر هستند، خیران و نیکوکاران برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی مردم با گذشتن از اموال خود، نامی نیک از خود به یادگار میگذارند.
حسینیپور با اشاره نیازهای زیاد مردم در بخش بهداشت و درمان گفت که دولت به تنهایی قادر به اجرای عدالت سلامت در جامعه نیست و خیران و نیکوکاران در رفع کمبود نیازهای اساسی بخش بهداشت و درمان نقش موثری دارند.
وی با بیان اینکه توجه به مناطق کم برخوردار باید در اولویت کاری مجمع خیران سلامت باشد، گفت: باید از ظرفیت خیران، برای جبران کمبود نیازهای بخش بهداشت و درمان به ویژه در روستاها و متاطق محروم و دور دست استفاده کرد.
استاندار مازندران بر لزوم تقویت فرهنگ وقف به ویژه در بخش بهداشت و درمان تاکید کرد و افزود: باید با تبلیغ کارهای عام المنفعه، نسبت به جلب و جذب بیشتر خیران و نیکوکاران به ویژه در بخش بهداشت و درمان اقدام کرد.
مازنیها ۷۰۰ میلیارد تومان دوران کرونا به نیازمندان کمک کردند
حجتالاسلام لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری نیز در سخنانی گفت که یکی از نشانههای مومنان بذل و انفال مال در جهت انجام کارهای خیرخواهانه است و با حذف بسیاری از هزینههای غیر ضروری میتوان به بهره وری دست یافت و خیران مازندرانی این مهم را محقق و در دو سال اخیر و در زمان شیوع ویروس کرونا، ۷۰۰ میلیارد تومان به نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا کمک کردند. حجتالاسلام محمد باقر لایینی یادآور شد: حضور پُررنگ خیران در یکی دو سال اخیر، به ویژه در مبارزه با کرونا و حمایت آنان در روزهای آغاز همه گیری بیماری و کمک به تهیه ماسک و تجهیزات محافظتی برای مدافعان سلامت، همچنین تهیه ونتیلاتور و تجهیزات را بسیار تحسین برانگیز دانست.
امضای تفاهمنامه احداث مرکز خدمات جامع سلامت شماره سه، پایگاه بهداشتی شماره پنج و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری ساری از دیگر برنامههای جانبی این همایش بود. در پایان این آیین از خیران حوزه سلامت مازندران با اهدای هدایایی قدردانی شد.
شایان ذکر است حسینیپور استاندار مازندران به همراه دکتر غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران از غرفه نیازمندیهای بهداشت استان در حاشیه برگزاری همایش استانی تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت مازندران بازدید کردند.