همدان، خبرنگار روزنامه جمله: استاندار همدان گفت: با همکاری خیرین مدرسهساز یکهزار دستگاه تهویه در مدارس مناطق محروم و کمبرخوردار استان نصب شد علیرضا قاسمیفرزاد، در ستاد استانی مدیریت کرونا، افزود: با همکاری مجموعه مدیریتی استان و تلاش کادر بهداشت و درمان، وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان تحت کنترل است. وی با دعوت از […]
همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
استاندار همدان گفت: با همکاری خیرین مدرسهساز یکهزار دستگاه تهویه در مدارس مناطق محروم و کمبرخوردار استان نصب شد
علیرضا قاسمیفرزاد، در ستاد استانی مدیریت کرونا، افزود: با همکاری مجموعه مدیریتی استان و تلاش کادر بهداشت و درمان، وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان تحت کنترل است. وی با دعوت از مردم برای رعایت موازین بهداشتی تاکید کرد : زمینه تزریق واکسن کرونا برای افراد ۵ تا ۱۱ و دز چهارم برای سالمندان فراهم گردد.
استاندار همدان همچنین از دانشگاه علوم پزشکی همدان درخواست کرد که نیروهایی که در مدت شیوع ویروس کرونا به عنوان کادر بهداشت و درمان همراه بودهاند، نباید در دوران پساکرونا، احساس ناامنی شغلی کنند و دانشگاه علوم پزشکی مقدمات جذب کادر بهداشت و درمان را که در ایام شیوع کرونا خدمت کردند، فراهم نماید. قاسمی فرزاد در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینکه اماکن عمومی، ورزشی، فرهنگی و مذهبی در شهرستانهای با وضعیت زرد کرونایی، با ۷۰ درصد ظرفیت مجاز به فعالیت هستند، گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، کلیه محدودیتهای منطبق با وضعیت رنگبندیها، در شهرستانهای با وضعیت زرد، اعمال شود. وی با بیان اینکه توجه به سلامت مردم با اولین کار باشد افزود: تکمیل مدارس و تجهیز آنها به تهویه مناسب، در دستور کار آموزش و پرورش قرار گیرد و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با همکاری اتاق اصناف و قرارگاه زیستی ستاد استانی مدیریت کرونا، نسبت به نظارت بر دریافت کارت دیجیتال واکسیناسیون کرونا از واحدهای زیرمجموعه اقدام کنند. وی با تاکید بر ضرورت نظارتهای لازم بر هتلها، مهمانسراها، در راستای رعایت شیوهنامههای بهداشتی گفت : سامانه «ایران من» در بخشهای مختلف مورد بهرهبرداری قرار گیرد و روابط عمومی، صدا و سیما و اصحاب رسانه، با هماهنگی دانشگاهعلوم پزشکی دراستای اقناعسازی، تکمیل واکسیناسیون کرونا و رعایت شیوهنامههای بهداشتی اقدام کنند.
دبیر کارگروه زیست عفافانه شورای فرهنگی عمومی کشور بیان کرد؛
کار فرهنگی و اقناعی بهترین روش بهبود شرایط عفاف و حجاب در کشور
دبیر کارگروه زیست عفافانه شورای فرهنگی عمومی کشور گفت: بایستی فرهنگ عفاف و حجاب را طوری در جامعه نهادینه کنیم که خانوادهها از لحاظ فرهنگی و عقیدتی، آرامش و امنیت را احساس کنند.
حجتالاسلام و المسلمین مهدی بیاتی در حاشیه نشست فرهنگی کنشگران و دست اندرکاران حوزه حجاب و عفاف که در خانه فرهنگ تبریز برگزار شد، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: برای بهبود شرایط عفاف و حجاب در کشور، در سه حوزه گفتمان سازی، دسترس پذیر بودن پوشاک و البسههای اسلامی و استفاده از شیوههای تعزیری و درمانی، از مهمترین اهداف و اولویتهای، شورای فرهنگی عمومی و کارگروه زیست عفافانه است.
وی با بیان اینکه این سفر، پنجمین سفر خود برای تبیین اهداف کارگروه زیست عفافانه در کشور است گفت: از طریق جلسات شورای فرهنگی هر استان که نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران ارشد هر استان، از اعضا جلسه هستند، تمام مصوبات، راهکارها و مسائلی که طرح میشود، برای اجرا و پیاده سازی، بیان میشود.
حجتالاسلام بیاتی با بیان اینکه برای بررسی موانع و مشکلات تولیدکنندگان لباسهای اسلامی، جلساتی با تولیدکنندگان و فعالین صنعت مد و لباس، برگزار میشود گفت: اینکه ما وضعیت عفاف و حجاب در کشور را مناسب یک جامعه اسلامی نمیدانیم، یک طرف قضیه است اما در طرف دیگر ما باید لباس مورد نیاز و مورد تأیید عموم را تولید و به راحتی در دسترس عموم قرار دهیم تا کمبودی در بازار نداشته باشیم. وی با اشاره به اینکه اولویت بهبود وضعیت عفاف و حجاب، کارهای فرهنگی، تربیتی و آموزشی است گفت: اما متأسفانه عدهای فوق هنجار شکن در سطح جامعه هستند که پوشش آنها بسیار زننده و بدن نما هست که اکثر خانوادهها هم از تردد آنها در جامعه، گلهمند هستند و برای این افراد، از روشهای سلبی استفاده خواهد شد. بیاتی ادامه داد: در برخورد با این افراد هم روش ما تقنیعی و درمانی خواهد بود به شکلی که این افراد را در کلینیکهای مخصوص با استفاده از مشاورین و متخصصین امر، درمان خواهیم کرد. دبیر کارگروه زیست عفاف شورای فرهنگی عمومی کشور در بخش دیگری از این گفتگو، با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: رسانهها و فضای مجازی دلسوز، باید در گسترش و ترویج این فرهنگ کمک کنند چرا که کمک به زندگی بهتر و امنیت شهروندان، از وظایف اصلی رسانهها است.
وی با بیان اینکه قدم دوم برای ترویج عفاف و حجاب، تسهیل دسترسی بانوان به لباسها و پوشاک اسلامی است گفت: باید با استفاده از طراحان خوب، البسههای با کیفیت و مورد پسند را به راحتی ارائه دهیم. حجتالاسلام والمسلمین بیاتی ادامه داد: با همکاری وزارت صمت، به افراد و سرمایهگذاران در این زمینه، تسهیلات و امتیازهای ویژه تعلق خواهد گرفت.
وی استفاده از ظرفیت وزارت آموزش و پرورش در تربیت کودکان و ترویج حجاب در جامعه را ضروری دانست و گفت : در مفاهیم و کتب درسی، محتواهای مرتبط با حجاب و عفاف، بایستی گنجانده شود و در این زمینه هم محتواهای خوبی حاضر کردهایم که در صورت موافقت، این کار عملی خواهد شد. وی با بیان اینکه متأسفانه به دلایل مختلف، خلاءهای عاطفی زیادی در جوانان و حتی متأهلین احساس میشود گفت : زیست عفیفانه بدون تأمین نیازهای جنسی و عاطفی ممکن نخواهد بود و وظیفه ما این است که این خلاء عاطفی را ترمیم بکنیم. مدیر موسسه فرهنگی پژوهشی طهورا افزود: ما به دنبال ایجاد توازن در سه بخش گفتمان سازی، رفاه عمومی و کار هوشمندانه تعزیر و درمان هستیم و اگر در این سه حوزه توازن ایجاد شود، بخش عمدهای از معظلات عفاف و حجاب، حل خواهد شد. وی در خاتمه با بیان اینکه اگر کارهای اقناعی و فرهنگی خوبی انجام شود، خود شهروندان هم داوطلبانه با ما همکاری میکنند گفت: مردم اگر به خوبی توجیه شوند که فعالیتهای ما برای امنیت اجتماعی، تربیت خوب فرزندان و کاهش آسیبهای اجتماعی است، تحت هر شرایطی، همکاری خواهند کرد.