دارو درمانی بدون آسیب” سومین چالش جهانی برای ایمنی بیمار
دارو درمانی بدون آسیب” سومین چالش جهانی برای ایمنی بیمار

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل از “دارو درمانی بدون آسیب” به عنوان سومین چالش جهانی برای ایمنی بیمار خبر داد. دکتر محسن رضازاده به مناسبت روز ایمنی بیمار اظهار داشت: داروها بیشترین کاربرد را در مراقبت‌های سلامت دارند و آسیب‌های مربوط به دارو علاوه بر بار اقتصادی و روانی، بیشترین سهم از […]

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل از “دارو درمانی بدون آسیب” به عنوان سومین چالش جهانی برای ایمنی بیمار خبر داد.
دکتر محسن رضازاده به مناسبت روز ایمنی بیمار اظهار داشت: داروها بیشترین کاربرد را در مراقبت‌های سلامت دارند و آسیب‌های مربوط به دارو علاوه بر بار اقتصادی و روانی، بیشترین سهم از کل آسیب‌های قابل پیشگیری ناشی از مراقبت‌های ناایمن را تشکیل می‌دهد. دکتر رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه با توجه به این موضوع و شناخت پیچیدگی پیشگیری و کاهش آسیب‌های دارویی، شعار روز جهانی ایمنی بیمار در سال ۲۰۲۲، “ایمنی دارویی” انتخاب شده است، گفت: هدف از اجرای این پویش، ترغیب انگیزه لازم در جهان به منظور تثبیت تلاش‌های مداوم who در جهت فراهم شدن “ایمنی بیمار” است. این مسئول ادامه داد: شیوه‌های ناایمن دارو درمانی و خطاهای دارویی یکی از دلایل اصلی آسیب و زیان‌های قابل پیشگیری در سیستم‌های مراقبت بهداشتی در سراسر جهان است که در سطح جهانی، هزینه مربوط به خطاهای دارویی سالانه ۴۲ میلیارد دلار برآورد شده است.  دکتر رضازاده با اشاره به اینکه خطاها ممکن است در مراحل مختلف فرآیند مصرف دارو رخ دهند، اذعان داشت: بدیهی است برای حمایت از اقدامات مدوام، همکاری گسترده‌ای از ذینفعان این امر، مورد نیاز است و به همین جهت، سازمان جهانی بهداشت موضوع “دارو درمانی بدون آسیب” را به عنوان سومین چالش جهانی برای ایمنی بیمار معرفی کرده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: هدف این چالش، کاهش ۵۰ درصدی آسیب شدید و قابل پیشگیری ناشی از دارو در سطح جهان در ۵ سال آینده است.

 

استاندار البرز:
۲۰ درصد از هزینه دستگاه زباله سوز البرز توسط دولت تأمین می‌شود
استاندار البرز گفت: در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان، نصب زباله سوز مورد تصویب قرار گرفت و دولت ۲۰ درصد از هزینه این امر را عهده دار خواهد شد.
مجتبی عبداللهی در جلسه مدیریت پسماند که در مجموعه حلقه دره برگزار شد، با بیان اینکه این مجموعه مدیریت زباله‌های کل استان را عهده دارد، افزود: مسائل متعددی که در این محل وجود دارد علاوه بر مشکلاتی که برای مدیریت شهر ایجاد کرده، مسبب نارضایتی مردم نیز شده است.
وی با بیان اینکه موضوع ساماندهی زباله یک مسأله جدی در کل کشور است، ادامه داد: البرز نیز از امر مستثنی نیست و در رابطه با جمع آوری، تفکیک و نصب زباله سوز با چالش‌های متعددی رو به رو است.
عبداللهی گفت: اکنون درصدد هستیم که گام به گام برای ساماندهی وضعیت زباله در استان اقدام کنیم و جای خرسندی دارد که با حضور مجموعه مسئولان مربوطه، این اراده شکل گرفت.
وی افزود: در ابتدا باید فرهنگ‌سازی تفکیک زباله در منازل را آغاز کنیم و با اعطای هدیه و مشوق‌های ویژه، مردم را به همکاری و همراهی ترغیب کنیم.
استاندار البرز گفت: زباله باید در منزل در قالب تر و خشک توسط مردم تفکیک شود و به مأموران جمع آوری تحویل داده شود. وی افزود: ضرورت دارد که ایستگاه‌های میانی برای جداسازی زباله‌های ارزشمند و خروج و تصفیه شیرابه‌ها تعریف شود.
عبداللهی گفت: زباله‌های ناکارآمد از ایستگاه‌های میانی به صورت فشرده به محل حلقه دره و در نهایت به زباله سوز می‌رسند. وی افزود: زباله‌های ارزشمند در انواع مختلف نیز متقاضیان خود را دارند و درآمدزایی قابل توجهی نیز در این راستا وجود دارد. استاندار البرز گفت: در مصوبات سفر رئیس به استان، نصب زباله سوز مورد تصویب قرار گرفت و دولت ۲۰ درصد از هزینه این امر را عهده دار خواهد شد.
وی افزود: جمع آوری و تفکیک زباله از مبدا تا تبدیل آن به انرژی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اکنون باید مرحله به مرحله اجرایی شود. عبداللهی با تاکید بر اینکه باید از تفکیک زباله از مخازن به جد جلوگیری شود، گفت: یکی از عوامل نارضایتی مردم و مخدوش شدن چهره شهر، زباله گردها هستند بنابراین باید با اجرای مراحلی که یاد شد، از حضور این افراد در نقاط مختلف شهر جلوگیری شود. وی افزود: باید بی خطری سازی زباله‌های بیمارستانی مورد نظارت قرار گیرد و روند جمع‌آوری این زباله‌ها نیز با شرایط ویژه‌ای انجام شود. استاندار البرز گفت: شست و شو، افزایش و ساماندهی مخازن جمع‌آوری زباله باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

شهردار تهران خبر داد؛
خدمات رسانی به زوار عتبات عالیات توسط شهرداری تهران در طول سال
شهردار تهران از خدمات رسانی به زوار عتبات عالیات توسط شهرداری تهران در طول سال خبر داد.
علیرضا زاکانی در دیدار با استاندار ایلام اظهار کرد: ما افتخار داریم که در اربعین امسال خدمتگزار زوار بودیم و امید داریم که این خدمتگزاری همچنان استمرار داشته باشد.
وی افزود: حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد زوار برای خروج از کشور و مشرف شدن به عتبات عالیات مرز مهران را انتخاب می‌کنند که این مهم افتخار بزرگی برای استان و شهر مهران است.
شهردار تهران گفت: من وظیفه خود می دانم که از استاندار ایلام تشکر ویژه داشته باشم که برای آماده سازی کنگره اربعین این امکان را فراهم کرد که نیروی‌های خدمات شهری شهرداری تهران در مهران خادم زوار عتبات عالیات باشند.
زاکانی افزود: با موافقت استاندار ایلام تلاش داریم که شهرداری تهران علاوه بر ایام اربعین در طول سال نیز به زوار عتبات عالیات خدمت رسانی داشته باشد.