معاون دبیرکل فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر گفت: هلالاحمر ایران، یکی از قویترین جمعیتهای ملی منطقه است و تجارب، دانش فنی و قدرت آن در دنیا زبانزد است. در حاشیه اجلاس منطقهای منا، پیرحسین کولیوند با خاویر کاسیانو معاون دبیرکل فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر در بخش […]
معاون دبیرکل فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر گفت: هلالاحمر ایران، یکی از قویترین جمعیتهای ملی منطقه است و تجارب، دانش فنی و قدرت آن در دنیا زبانزد است.
در حاشیه اجلاس منطقهای منا، پیرحسین کولیوند با خاویر کاسیانو معاون دبیرکل فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر در بخش برنامهریزی و عملیات دیدار کرد.
خاویر کاسیانو در این دیدار دوستانه اظهار داشت: فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر به داشتن عضوی قوی همچون جمعیت هلالاحمر ایران افتخار میکند.
وی به بازدیدهایی که از هلالاحمر ایران در گذشته داشت اشاره کرد و گفت: این جمعیت ملی، یکی از قویترین جمعیتهای ملی منطقه است و تجارب، دانش فنی و قدرت هلالاحمر ایران در دنیا زبانزد است.
کاسیانو با ابراز خوشحالی از حضور کولیوند در نشست منطقهای منا تاکید کرد: حضور رئیس هلالاحمر ایران در این نشست بزرگ و بر عهده گرفتن ریاست یکی از جلسات و کمیسیونهای تخصصی از نکات مهم و برجستهای است که باید آن را ارزشمند دانست.
خاویر کاسیانو از جمله مدیران ارشد فدراسیون بود که سالیان متمادی به عنوان رئیس دفتر منطقهای آسیا و اقیانوسیه در کوالالامپور حضور فعال داشت، سپس به ژنو رفت و درحال حاضر به عنوان معاون دبیرکل فدراسیون در بخش برنامهریزی و عملیات به فعالیت خود ادامه میدهد.
کلاهبرداری با سواستفاده از نام سامانه شاپرک بانک مرکزی
معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور هشدار داد: مجرمان سایبری با ترفند «ارسال پیامک با عنوان کارت بانکی شما به علت عدم ثبت در سامانه شاپرک مسدود خواهد شد»، منتظر کلاهبرداری مالی از هموطنان هستند.
سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: بر اساس رصدهای پلیس فتا و گزارشهای دریافتی از سوی هموطنان گرامی مشخص شد این بار مجرمان سایبری با طراحی پلت فرم مجرمانه در قالب ارسال پیامک با سواستفاده از نام و اعتبار سامانه شاپرک بانک مرکزی اقدام به کلاهبرداری از هموطنان کردهاند.
وی ادامه داد: در این کلاهبرداری، مجرمان سایبری، مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک و نصب اپلیکیشن جعلی با نام شاپرک و ثبت کارت بانکی در اپلیکیشن مذکور و ارسال اخطار دروغین غیر فعال شدن کارت بانکی در صورت عدم مراجعه به لینک ارسال شده از هموطنان کلاهبرداری کردند.
پاشایی درباره شگرد این کلاهبرداران گفت: ترفند این مجرمان سایبری دقیقا شبیه ترفند ابلاغیه های قضایی سامانه ثنا و سامانه پرداخت سود سهام عدالت بوده و با توجه به آگاهیبخشی هموطنان نسبت به شیوههای کلاهبرداری قبلی، این بار افراد کلاهبردار در اقدامی جدید به سراغ سامانه شاپرک بانک مرکزی رفتهاند.
معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور اظهارداشت: عموم مردم باید ضمن حفظ هوشیاری، مراقب شگرد این افراد کلاهبردار باشند و همواره این آگاهی وجود داشته باشد که همه ابلاغها و اطلاع رسانی درباره بهرهمندی از خدمات دولتی از طریق شماره تلفنهای پوششی انجام میشود و هیچ سازمان و نهاد دولتی از طریق شماره تلفنهای شخصی با اپراتورهای مختلف تلفن همراه برای برقراری ارتباط با کاربران اقدام نمیکند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با تجزیه و تحلیل پروندههای قضایی مرتبط با این شیوه و شگرد مجرمانه و با افزایش دانش رسانهای هموطنان با همکاری و تعامل بسیار سازنده رسانه ملی و خبرگزاریها رسمی و معتبر کشور سطح هوشیاری عموم مردم افزون شده و وقوع اینگونه جرایم کاهش بسیار چشمگیری داشته است.
هموطنان با اهدای خون جان بیماران را
نجات دهند
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: همه افرادی که توان جسمی برای انجام اهدای خون را دارند، با این عمل خیرخواهانه به نجات جان چند بیمار کمک کنند.
ولی اسماعیلی که با حضور در مرکز اهدای خون وصال شیرازی، به یاری بیماران نیازمند به خون شتافته بود، افزود: اهدای خون برای نجات جان ارزشمند است و با توجه به شیوع کرونا و روزهای پایانی سال، آمار مشارکت مردم برای این کار انسان دوستانه کاهش پیدا کرده است و همه افرادی که توان جسمی برای انجام اهدای خون را دارند، درخواست می کنم که با این عمل خیرخواهانه به نجات جان چند بیمار کمک کنند.
وی ادامه داد: نزدیک بودن به بهار و شروع سال جدید و همچنین ایام ماه مبارک رمضان، بهانه بسیار خوبی است تا مردم مهربان و نوعدوست ایران در سراسر کشور به فکر بیماران باشند و با نذرخون، یک بار دیگر صحنه هایی نابی از صفا و همدلی را به منصه ظهور بگذارند. خون یک ماده حیاتی است و تاکنون جایگزینی برای آن نیامده و علاوه بر مصدومان حوادث رانندگی، بیمارانی که اعمال جراحی دارند، مادران در حین زایمان و بیماران سرطانی از نیازمندان به خون هستند همچنین برخی از افراد مانند مبتلایان تالاسمی از مصرف کنندگان همیشگی خون محسوب میشوند و لازم است که اهدای خون توسط هموطنان به صورت همیشگی و مستمر باشد. حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون ۱۸ سال تمام و حداکثر سن ۶۰ سال تمام است همچنین حداکثر سن برای اولین اهدای خون ۶۰ سال است و برای دفعات بعدی، سن اهداکننده مستمر (با سابقه حداقل ۲ بار اهدای خون در سال) حداکثر ۶۵ سال است.