درباره تولید و واردات واکسن کرونا شفاف سازی شود
درباره تولید و واردات واکسن کرونا شفاف سازی شود

“کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جلسه ای برای بررسی آخرین وضعیت تولید واکسن برگزار کرد و در آن بر لزوم شفاف سازی در تولید و واردات واکسن کرونا تاکید شد. “کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه ای فوق العاده به بررسی آخرین […]

“کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جلسه ای برای بررسی آخرین وضعیت تولید واکسن برگزار کرد و در آن بر لزوم شفاف سازی در تولید و واردات واکسن کرونا تاکید شد.
“کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه ای فوق العاده به بررسی آخرین وضعیت تولید واکسن کرونا پرداخت.
این جلسه با حضور عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی رئیس کمیته دارو و غذا، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان، سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس و مسئولانی از ۹ شرکت تولیدکننده واکسن، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، حیدر محمدی مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، حسین وطن‌پور نماینده وزیر بهداشت و مدیر اجرایی پروژه واکسن و مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا تشکیل شد. در این نشست بر این موضوع تاکید شد که باید در مورد تولید و واردات واکسن شفاف‌سازی صورت گیرد،‌ همچنین شرکت های تولید کننده به وعده های داده شده متعهد باشند. وزارت بهداشت هم با اخذ تضامین بانکی نسبت به خرید واکسن اقدام کند.

کرونا جان ۱۸۲ نفر دیگر را گرفت
تهران – ایرنا – وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد:‌ ۱۸۲ نفر دیگر در طول ۲۴ ساعت گذشته در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.
از دیروز تا امروز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۸۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۳۹۴ هزار و ۲۷۹ نفر رسید.
اکنون مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۶ هزار و ۴۱ نفر رسید. تا کنون سه میلیون ۴۱ هزار و ۵۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۷۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۴ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. تا کنون ۴ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۵۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۱۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۵۷ هزار و ۲۵۷ دُز رسید.

وزیر بهداشت: نگران تاب آوری مدافعان سلامت هستم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدافعان سلامت و خانواده‌های آنها به شدت تحت فشار هستند که این امر به دلیل بی‌توجهی برخی افراد و مسوولان است و من نگران تاب آوری آنان هستم. سعید نمکی روز دوشنبه در نشست بررسی وضعیت کرونا در جنوب سیستان و بلوچستان که در فرمانداری سراوان برگزار شد اظهارداشت: مردم همواره در زمینه‌های مختلف از جمله کرونا همراهی لازم را داشته‌اند اما بی‌توجهی برخی مسوولان و کوتاهی بعضی از افراد در این زمینه سبب شده تا فشار مضاعفی به همکارانم در حوزه سلامت وارد شود.
وی ادامه داد: مسوولان و بزرگان طوایف،علمای اهل تسنن و تشیع و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید در مناطق مختلف مردم سیستان و بلوچستان را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن کرونا تشویق کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تامین واکسن کرونا برای سیستان و بلوچستان افزود: این استان اولین استانی است که واکسن را از ۵۰ سالگی آغاز کردیم و این منطقه نخستین دروازه ورود ما به سن‌های پایین‌تر است.
وی بیان کرد:هر چقدر واکسن تزریق شود مقدار بیشری واکسن به سیستان و بلوچستان ارسال خواهد شد و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
نمکی تصریح کرد: از هیچ بیمار کرونایی در منطقه سراوان نباید پول اخذ شود و این امر به جدیت پیگیری می‌شود.
وی ادامه داد: این نقطه از ایران اسلامی شاید محروم‌ترین و نیازمندترین نقطه کشور بوده و امروز با دیدن بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی سراوان احساس غرور می‌کنم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: احداث چنین مجموعه‌ای با ۶ اتاق عمل و بخش‌هایی مانند سی تی اسکن و ام آر آی با وجود تحریم‌های دشمنان باعث افتخار است.