به گزارش «جمله» به نقل از خانه ملت، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات مجلس در حاشیه نشست علنی روز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس با اشاره به میزان پرداختیها به مدیران و همچنین گروههای نجومی در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، بیان داشت: «۲۴۱ نفر که حقوق نامتعارف دریافت میکردهاند، شناسایی شدند. این […]
به گزارش «جمله» به نقل از خانه ملت، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات مجلس در حاشیه نشست علنی روز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس با اشاره به میزان پرداختیها به مدیران و همچنین گروههای نجومی در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، بیان داشت: «۲۴۱ نفر که حقوق نامتعارف دریافت میکردهاند، شناسایی شدند. این افراد بیش از سقف قانونی مشخص شده حقوق دریافت میکردند. ۳۶۰ پرونده به دادسرا ارسال شده که مجموع تخلفات آنها حدود ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است و البته حکم برخی از آن ها صادر شده است». وی افزود: «حدود ۵۷ میلیارد تومان مجموع تخلفات دریافتی ۲۴۱ مدیر بوده است که تا قبل از ارسال پرونده به دادسرا ۲۹ میلیارد تومان آن برگشت داده شد».
عادل آذر ادامه داد: «ما حسابرسیهایی هم در بحث محیط زیست انجام دادیم که مشخص شد حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان بابت پروژههایی که در حوزههای زیرساختی و زیربنایی اجرا میشود دستگاه های اجرایی ما باید برای جبران و احیای منابع طبیعی و محیط زیست پرداخت میکردند که هیچ گونه اقدامی انجام نشده است و اسامی متخلفین در این زمینه هم به دادسرا معرفی شده است». عادل آذر در ادامه با اشاره به وجود برخی قوانین که موجب دریافت حقوق حدود ۵۰ میلیونی از سوی مدیران میشود، گفت: «قوانینی مانند قانون خدمات کشوری، قانون حداقل حقوق و اختیاراتی که به هیات مدیره بانکها و شرکتها داده شده است، موجب میشود تا افرادی در سال ۹۹ حقوق ۵۰ میلیون تومانی هم دریافت کنند».